|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
probuje doladowac skrilla paysafecardem i wyskakuje - Your account at this online shop has already been connected to too many my paysafecard accounts. For this reason, we are unable to complete your payment. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
probuje doladowac skrilla paysafecardem i wyskakuje - Your account at this online shop has already been connected to too many my paysafecard accounts. For this reason, we are unable to complete your payment.  wiek ktos o co chodzi?
|
|
|
|
|
Zuzia Róża
|
|
Zuzia Róża
probuje doladowac skrilla paysafecardem i wyskakuje - Your account at this online shop has already been connected to too many my paysafecard accounts. For this reason, we are unable to complete your payment.  wiek ktos o co chodzi? mam to samo....
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
probuje doladowac skrilla paysafecardem i wyskakuje - Your account at this online shop has already been connected to too many my paysafecard accounts. For this reason, we are unable to complete your payment.  wiek ktos o co chodzi? mam to samo.... i wnou to samo 
|
|
|
|
|
Zuzia Róża
|
|
Zuzia Róża
a u mnie bylo wszystko ok.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
eh od 3 dni to samo, wie ktos po czyjej stronie to jest awaria? po skrila czy paysafecarda?
|
|
|
|
|
Zuzia Róża
|
|
Zuzia Róża
eh od 3 dni to samo, wie ktos po czyjej stronie to jest awaria? po skrila czy paysafecarda? moze u Ciebie? u mnie bylo raz, potem bylo wszystko ok i nadal jest ok.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
eh od 3 dni to samo, wie ktos po czyjej stronie to jest awaria? po skrila czy paysafecarda? moze u Ciebie? u mnie bylo raz, potem bylo wszystko ok i nadal jest ok. zmieniam przegladarki, internety nawet ide d okafejki chodze i wszedzie tak samo :/
|
|
|
|
|
Zuzia Róża
|
|
Zuzia Róża
eh od 3 dni to samo, wie ktos po czyjej stronie to jest awaria? po skrila czy paysafecarda? moze u Ciebie? u mnie bylo raz, potem bylo wszystko ok i nadal jest ok. zmieniam przegladarki, internety nawet ide d okafejki chodze i wszedzie tak samo :/ ma ktos jeszcze ten problem? u mnie smiga az milo.
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
U mnie też identyczny problem od 2 dni.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
napisalem do skrilla to odpisali mi ze problem stoi po stronie paysafecarda, napisalem do nich o 20 w niedziele to do teraz zero odzewu
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Jeśli macie taki komunikat tzn, że ze zbyt wielu kont Paysafecard wpłacaliście na konto Skrilla.
Używacie ciągle 1 konta Paysafe czy ciągle zakładacie nowe?
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Witam.
Orientuje sie ktos jak wyglada sprawa obslugi prawnej jesli zglaszam na polska policje nieupowaznione transakcje pomiedzy swoim kontem bankowym a platforma skrill ? Jak dlugo trwa taka procedura ? Skrill jest chetny i szybki o udzielania danych na temat takich zjawisk czy wrecz przeciwnie? Jak dlugo moze trwac takie postepowanie jesli nie sa to jakies duze srodki (ok 700zł)... mial ktos taki problem juz kiedys? moze cos napisac jak to sie wszystko przedstawia ? Dzieki za odpowiedz
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
polegniesz na policji, nikt za 700zl nie bedzie bral Cie tam na powaznie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jeśli macie taki komunikat tzn, że ze zbyt wielu kont Paysafecard wpłacaliście na konto Skrilla.
Używacie ciągle 1 konta Paysafe czy ciągle zakładacie nowe? no jednego  nawet nie wiem czy mozna miec kilka, juz 4 dzien od mojego mejla a tu ciagle bez odzewu  smieszne to troche bo mialem ich za profesjonalistow 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jak im napisalem ze czekam 24h i jak nie odpisza przestane korzystac z ich uslug to laskawie odpisali zadali pare pytan, czy nie mam kilku kont na paysafecard albo skrilla czy nie doladowywalem roznych kont skrill, oczywiscie nic z tych rzeczy, wszystko korzystalem zgodnie z regulami
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
konczy mi sie ważność karty w maju, nie pamiętam czy nową trzeba samemu zamawiać, czy przyslą sami?
|
|
|
|
|
#1 WorldSpeedway
|
|
#1 WorldSpeedway
Ja do nich miesiac przed upływem ważnosci napisalem. Dostałem od nich zapytanie czy zmieniły się moje dane, odpisałem że nie i tydzień przed upływem ważnosci poprzedniej karty dostałem nową.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Mam problem,zgubiłem token do konta? ktoś wie tak na szybko jaka jest procedura odzyskania dostępu do konta?
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
Witam.Czy ktoś się orientuje czy poza Skrill i Neteller jest jeszcze jakiś system płatności internetowych oferujący karte typu prepaid do konta ? Będę bardzo wdzięczny za informację. Pozdrawiam.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|