Dzisiaj obrona Pogoni to jedna wielka niewiadoma. Fojut out, Czerwiński out. Nie wiem co Czesio wymyśli, może cofnąć Matrasa, ale dla mnie szkoda stracić to co daje on drużynie jako DMC. Tak chyba będzie musiał jednak zrobić.
w Gorniku na pewno ogromna mobilizacja, przyjezdza druzyna ktora jest wysoko ale wielu ( w tym mnie ) nie zachwyca jakos wybitnie, do tego te oslabienia, nie sadze by Gornicy znow zostali bez punktow dzisiaj
w Gorniku na pewno ogromna mobilizacja, przyjezdza druzyna ktora jest wysoko ale wielu ( w tym mnie ) nie zachwyca jakos wybitnie, do tego te oslabienia, nie sadze by Gornicy znow zostali bez punktow dzisiaj
W Szczecinie dwie "Świąteczne" wam wpadły więc przyfarciliście na maxa bo tak to nic nie graliście. A my jeszcze kilka setek zmaściliśmy
W Szczecinie dwie "Świąteczne" wam wpadły więc przyfarciliście na maxa bo tak to nic nie graliście. A my jeszcze kilka setek zmaściliśmy
Deleu, Dabrowski, Kapustka - ci zawodnicy nie zagrali, z nimi zjedlismy ta Pogon w Krakowie, nasi nastolatkowie ta Pogon skarcili
strzaly celne 5-5, posiadanie 48-52
podania 400-480
a to ze masciliscie sytuacje to nie nasza sprawa, raczej nieudolnosc gospodarzy