|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
71 rocznik i tak staro wyglada wóda&koka potrafi zdziałać cuda jeśli chodzi o starzenie  a bronxy co piątek ??? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
o kurna Biczu mogłeś tego nie wklejać. To u nas menelice pod monopolowym lepiej wyglądają to przestroga Aker możesz mieć wszystko i wszystko zjebać , wczoraj sobie obejrzałem pod mocnym aniołem i jakoś mnie tak ruszyło  pamiętajcie zdrowie najważniejsze, nie hajs a zdrowie i rodzina... DOKŁADNIE, w tym tygodniu sie przekonałem, nie ma zdrowia, so same problemy i nic nie cieszy, tylko sie martwisz ! wole zdrowie jak grube miliony !!!
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
jak będziesz przez 20 lat co piątek jebał bronxy do upadłego to tez raczej nic dobrego z tego nie będzie piwo jest gorsze niż mocne alko lepiej wypić szklaneczkę dobrej "herbaty" niż 4 piwa takie mam zdanie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Na pełnejjj kurrr...
|
|
Na pełnejjj kurrr...
ciekawe dlaczego brak meczu z Peru na uni, becie, a na bf status suspended
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie wiem nawet z kim walczy :/ ja wiem tylko jedno że dostanie jutro wpier.... i ciekawi mnie tylko jaki jest kurs na jego porażkę Beks jutro Barka chyba bez gadki win? tak , chociaz na trobmbilli cos pierdo,...kilka osob ze valju na madryt, ale z czym do ludzi...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jak będziesz przez 20 lat co piątek jebał bronxy do upadłego to tez raczej nic dobrego z tego nie będzie piwo jest gorsze niż mocne alko lepiej wypić szklaneczkę dobrej "herbaty" niż 4 piwa takie mam zdanie  2-4 bronxy to max u mnie, zwykle 3
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
o kurna Biczu mogłeś tego nie wklejać. To u nas menelice pod monopolowym lepiej wyglądają to przestroga Aker możesz mieć wszystko i wszystko zjebać , wczoraj sobie obejrzałem pod mocnym aniołem i jakoś mnie tak ruszyło  pamiętajcie zdrowie najważniejsze, nie hajs a zdrowie i rodzina... wiesz ja nigdy do kasy nie przywiązywałem dużej wagi o co żona miała do mnie nieraz pretensje. Dzisiaj oszczędzasz i nie kupujesz sobie rzeczy o której marzyłeś a jutro tracisz życie w wypadku
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
zamykaj Kubi będziesz grosz do przodu!
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
jak będziesz przez 20 lat co piątek jebał bronxy do upadłego to tez raczej nic dobrego z tego nie będzie piwo jest gorsze niż mocne alko lepiej wypić szklaneczkę dobrej "herbaty" niż 4 piwa takie mam zdanie  A nawet nie szklaneczkę tylko druma wystarczy posmakować i w kimonko. Ja im starszy tym bardziej nie mogę patzeć na ludzi którzy wlewają w siebie wódę litrami. A nie ma bardziej żałosnego widoku niż dorosły człowiek na kacu przeżywający ile to poprzedniego dnia wyłupał wódy.
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
W becie macie na przeciwnika Adamka @2,20
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
a kiedy ten góral walczy dziś czy jutro ?
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
Aker, masz dzieciaka to powinieneś myśleć trochę inaczej. Np. na chuj Ci zegarek za 5k. Lepiej wydać to na wakacje - wspomnienia zostaną, integracja rodzinna. A sikora zgubisz albo Ci na orliku zapierdolą.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
u mnie w pracy był przed świętami Bożego Narodzenia z życzeniami dyspozytor który chorował na białaczkę. niby wyniki mu sie polepszyły i powiedział nam jedno. Panowie jak możecie to korzystajcie z życia. Idźcie z żona do restauracji, kupcie dobre winko i zróbcie fajna kolację w domu bo życie jest bardzo krótkie. Dwa tygodnie temu umarł
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
a kiedy ten góral walczy dziś czy jutro ? Jutro. Dzisiaj widziałem fotkę Adamka na twiterze Borka. Jakąś opuchniętą mordę miał.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Aker, masz dzieciaka to powinieneś myśleć trochę inaczej. Np. na chuj Ci zegarek za 5k. Lepiej wydać to na wakacje - wspomnienia zostaną, integracja rodzinna. A sikora zgubisz albo Ci na orliku zapierdolą. no właśnie ja małemu wszystko kupuje a moja mnie opieprza że za dużo najwięcej kasy idzie nam na żarcie bo niczego sobie nie odmawiamy
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
u mnie w pracy był przed świętami Bożego Narodzenia z życzeniami dyspozytor który chorował na białaczkę. niby wyniki mu sie polepszyły i powiedział nam jedno. Panowie jak możecie to korzystajcie z życia. Idźcie z żona do restauracji, kupcie dobre winko i zróbcie fajna kolację w domu bo życie jest bardzo krótkie. Dwa tygodnie temu umarł Niby tak, ale wole czasem zaoszczedzic by np. odłożyc kase na przyszłość dla dziecka lub jakieś wakacje etc. Ja ogólnie z tych co oszczedzajo niz wydajo na prawo i lewo.
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
To wychodzi na to, że @2,20 na porażkę Adamka to valju  Lecę w kimono. Do jutra 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|