myslalem, ze dzisiaj Jaga jedna noga wejdzie juz do osemki, miala byc mega walka a jest mega kupa w gaciach, posrani jak dzieci
na treningu nie byłem, bo nie mieszkam aktualnie w Białym, ale podobno naładowani jak dziki byli, każdy z osobna zapewniał 200% mocy
fechu, kwestia budżetu, zarząd zrobiłby wszystko żeby awansować, bo 1 liga się nie opłaca, a Jaga to jeszcze dojna krowa dla nich, więc nie popuszczą, no ale nie spadniemy raczej
Nie chodziło mi o to, że nie weszlibyście tylko śmiać mi się chce jak piszesz:
"Płakać nie będę bo wygramy 1 ligę w cuglach"
Jakby to było coś fajnego
Miałem na myśli że trochę świeżości i nowi rywale, przynajmniej na rok, bo liga to już serio nudna straszliwie jest. Chociaż samo wygranie ligi byłoby też dobre dla frekwencji i atmosfery chyba.
Nie chodziło mi o to, że nie weszlibyście tylko śmiać mi się chce jak piszesz:
"Płakać nie będę bo wygramy 1 ligę w cuglach"
Jakby to było coś fajnego
Miałem na myśli że trochę świeżości i nowi rywale, przynajmniej na rok, bo liga to już serio nudna straszliwie jest. Chociaż samo wygranie ligi byłoby też dobre dla frekwencji i atmosfery chyba.
Świderski to ten chłopaczek co grał w filmie "Szósty zmysł" ?
Szerszej widowni najbardziej znany jest jako oddany przyjaciel Magdy M. Czytelnikom prasy kolorowej zaś jako były partner odtwórczyni tytułowej roli w serialu – Joanny Brodzik.
W taki sposób to nikt nie wygra nie tylko jaga. Statystyki są miażdżące na korzyść Jagiellonii, a wynik 0:2. Nie widziałem tych bramek (samobujów) ale wkurza mnie to i już