|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Flavio Paixao o Szymonie Marciniaku
Wiedziałem, że ten pan wywoła burzę w meczu Bayernu z Benfiką. Ten pan, a raczej ten tchórz, bo ten sędzia to po prostu tchórz. Chcę wam powiedzieć, że on nienawidzi Portugalczyków. Obraził już mnie i mojego brata w trakcie meczu. Lepiej, żebym nie mówił wam, jakich użył inwektyw i to nie raz. Nienawidzi nas Portugalczyków, bo jesteśmy dobrymi ludźmi, uśmiechamy się i to go drażni. Nie pokazał skandalicznego karnego na Benfice. Gdyby to było dla przeciwników, pokazałby go w parę sekund. Nie chcę nawet mówić o żółtej dla Jonasa. Ten tchórz bardzo nam przeszkodził. Ten pajac dalej sędziuje mecze na takim poziomie.
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
Wiedziałem, że ten pan wywoła burzę w meczu Bayernu z Benfiką. Ten pan, a raczej ten tchórz, bo ten sędzia to po prostu tchórz. Chcę wam powiedzieć, że on nienawidzi Portugalczyków. Obraził już mnie i mojego brata w trakcie meczu. Lepiej, żebym nie mówił wam, jakich użył inwektyw i to nie raz. Nienawidzi nas Portugalczyków, bo jesteśmy dobrymi ludźmi, uśmiechamy się i to go drażni. Nie pokazał skandalicznego karnego na Benfice. Gdyby to było dla przeciwników, pokazałby go w parę sekund. Nie chcę nawet mówić o żółtej dla Jonasa. Ten tchórz bardzo nam przeszkodził. Ten pajac dalej sędziuje mecze na takim poziomie. Niech se chłop trochę lodu na łeb położy...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Wiedziałem, że ten pan wywoła burzę w meczu Bayernu z Benfiką. Ten pan, a raczej ten tchórz, bo ten sędzia to po prostu tchórz. Chcę wam powiedzieć, że on nienawidzi Portugalczyków. Obraził już mnie i mojego brata w trakcie meczu. Lepiej, żebym nie mówił wam, jakich użył inwektyw i to nie raz. Nienawidzi nas Portugalczyków, bo jesteśmy dobrymi ludźmi, uśmiechamy się i to go drażni. Nie pokazał skandalicznego karnego na Benfice. Gdyby to było dla przeciwników, pokazałby go w parę sekund. Nie chcę nawet mówić o żółtej dla Jonasa. Ten tchórz bardzo nam przeszkodził. Ten pajac dalej sędziuje mecze na takim poziomie. Niech se chłop trochę lodu na łeb położy... BTS'a miał, trochę wyrozumiałości;-)
|
|
|
|
|
Na pełnejjj kurrr...
|
|
Na pełnejjj kurrr...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
ale brama w gambie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Shonanie ov 1.5 a przy 1x1 pomysli się nad gospodarzami.
|
|
|
|
|
Na pełnejjj kurrr...
|
|
Na pełnejjj kurrr...
ehhh czerwo Lutsk, to bts 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
korpo fajrant
vitolo men
wczoraj Bayern mi wtopil, 80 zl w plecy, co najgorsze chec odrobienia live i zrobiło się w sumie 200 zl w plecy.
dziś chyba trzeba prijebac Madryt .
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Academico Viseu dobrze dzis wyglada, przeciwnicy pewny spadek, 5 porazek z rzedu, Academico potrzebuje zwyciestwa - sa tylko 2 punkty nad sterfa spadkowa
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wczoraj wszystko weszło, dziś musi być jakaś bomba. Real ostatnio jest rozpędzony wiec takie bezzębne wilki raczej im się nie postawią, ale MC może zrobić psikusa w Paryżu 
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
szity jest cienkie, ostatni mecz w lidze tego nie zmienia
|
|
|
|
|
|
|
Real po wygranej w Barcelonie może być trefny, kto wie jak bardzo imprezowali:)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no właśnie też tak się wydaje Real pewny więc tam może być wyjebka, za dobrze ostatnio grają
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
Real po wygranej w Barcelonie może być trefny, kto wie jak bardzo imprezowali:) Ja z kolei uważam, że ludkowie z Madrytu mogą teraz właśnie złapać wiatr w żagle i dostać pozytywnego kopa po tej wygranej. Idąc tym tropem wyszedł mi taki typ w tym meczu, w taśmie, którą chciałbym dzisiaj zasponsorować Fortunę Wsparcie dla Fortuny [ efortuna.pl]
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Przepraszam Pana sędziego Szymona Marciniaka za obraźliwe słowa, jakich użyłem pod jego adresem, dokonując wpisu na jednym z portali społecznościowych. W chwili obecnej mogę jedynie wyrazić skruchę z powodu użytych słów i obiecać, że podobna sytuacja w przyszłości nie będzie mieć miejsca" - napisał Paixao w oświadczeniu. i kto wyszedl na pajaca 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Co tam Fechu zagrałes ? Bo na kom to nie dziala mi, ja dziś gram dwa overy 2.5 ,witam 
|
|
|
|
|
|
|
Real po wygranej w Barcelonie może być trefny, kto wie jak bardzo imprezowali:) Ja z kolei uważam, że ludkowie z Madrytu mogą teraz właśnie złapać wiatr w żagle i dostać pozytywnego kopa po tej wygranej. Idąc tym tropem wyszedł mi taki typ w tym meczu, w taśmie, którą chciałbym dzisiaj zasponsorować Fortunę Wsparcie dla Fortuny [ efortuna.pl] powodzenia;-) Nie gram nic, może na live coś ale ktoś dziś musi wjebać, czy kasjerki z Madrytu czy Ci(o)ty nie mam pojęcia. chociaż to 2-2 całkiem fajne:) nie było bts'a do przerwy, może się skusze 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A Legia dziś win był akagi dziś już:)?
|
|