|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jeonbuki zgłupiały 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
bez przesady gorzej od Wilków by Legła nie zagrała Do stolicy Peru... A Legła to twoja stara, jak przyszedł tabun nachodźców - pajacu. szkoda nerwow akagi i czasu na odp. Na takie wpisy. Ja zmieniłem taktykę i nie komentuje.nie odpowiadam na głupie głupoty nawet jak bronxa walne to postaram się opanować.
|
|
|
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
[ Linked Image] Dzień dobry:)
|
|
|
|
|
tkliwy nihilista
|
|
tkliwy nihilista
które buki, oprócz betsson/betsafe oferują kartki na konkretnych zawodników w CL?
|
|
|
|
|
|
|
które buki, oprócz betsson/betsafe oferują kartki na konkretnych zawodników w CL? ónibet na pewno
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
beks - jakby tu powiedzieć... Trochę, ogólnie biorąc różnimy się. Choćby pierwszy z brzegu przykład. Ty będziesz się starał opanowywać, a ja... Niekoniecznie, jeżeli jakiś pajac ubliża mojemu klubowi. Szanujmy się, czy to takie trudne ? Ale to temat rzeka, nie na tak wczesną porę.
|
|
|
|
|
|
|
Trochę zastąpię pacyfka ale mam nadzieję, że się nie obrazi;-) [ Linked Image]
|
|
|
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
Smakosz jedzenia i alko
Biszop, nie wiesz czasem czy ten Zaporożec do sprzedania ? witam serdecznie 
|
|
|
|
|
|
|
Niestety tylko z panna na masce, coś jak znaczek Mercedesa, bez niego nie kupisz:) Dziś jedyne co mi się widzi z LM to w Portugalii obie szczelom w 1 połowie @5,40 uważam, podobnie jak pan Waldek, że [ Linked Image]
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja sobie dzisiaj puszczę podwójną szanse 1-1 na Benfę. w fortunie kurs 4,4
|
|
|
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
Smakosz jedzenia i alko
jak ze znaczkiem, to muszę się zastanowić jeszcze... ostatnie dwa tygodnie to radość z jazdy ( póki co na prawym fotelu  ) takim czymś ... [ Linked Image]
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ale Wolfsburg zjebał przy 3 bramce, piłka nie ma prawa przelecieć pomiędzy zawodnikami w murze 
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
bez przesady gorzej od Wilków by Legła nie zagrała legia to by juz u siebie dostala 0 3 i na bernabeu wycieczka turystyczna Dobra, umówmy się tak - Ładziak - bo widzę że się " nakręcasz ", pewnie masz jakiś Swój powód i nie wnikam w to, ale widzę że jesteś taki typowy Polak. Komu jest lepiej, to mu trzeba dojebać, dla zasady. Zatem... Zajmij się Ładą, a ja Legią. Tak przynajmniej byłoby najrozsądniej, nie uważasz ? Pozdrawiam. akagi probojesz zaklamac rzeczywistosc, kompletny brak obiektywizmu  mowa o mistrzu polski, czy by to byl lech piast czy inny klub to bym pisal tak samo, no moze jakby inny klub zdobyl mistrza to real zrobil jeszcze wyzszy wynik , na bernabeu juz nie wspomne, i nie jestem typowym polakiem, bo jestem kims kto chce aby polski klub zagral w lm, czy w le jakis sukces, w kazdej dziedzinie sportu i zycia chcialbym czuc dume z tego ze urodzilem sie i jestem polakiem. ta liga przynosi wstyd niestety, iles mozna czekac na lm, serbom sie udalo slowakom, slowencom, chorwatom, rumunom, kazachom nawet  itd europa sie smieje z nas, nie dziwie sie ze tylu jest frustratow, blisko 20lat czekania, posmiewisko tej ligi pisze jako polak i kibic, obiektywnie bez podzialu na lech legie wisle, a ty akagi nawet jak ktos cos powie zle o legi to juz probojesz to wytknac i cos wmowic,, w moim przypadku bylo to delikatne i jak najbardziej prawdziwe. ide o zaklad ze legia nie awansuje do grupy lm w sezonie 2016/2017, tobie akagi zostawiam bys wyszedl z propozycja o co ciachamy  pozdrawiam 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Najpierw to musi mistrza mieć, to jeszcze nie takie pewne 
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
wtedy zaklad anulujemy, ale prawdopodobnie wygraja mistrza, taka liga  akagi przekonywal chyba jeszcze pod koniec tamtego roku ze lm bedzie, ja sie ludzilem tyle lat i naprawde wierzylem i trzymalem kciuki czy za wisle w atenach czy za wisle w nikozji, czy za legie z celticem, niestety wyszlo jak wyszlo, ja juz stracilem wiare, jesli legia nie zrobi dobrych ruchow transferowych to uwazam ze nie mamy czego szukac, no moze le, nic wiecej.
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
Zacne wozidło Burbonie [Linked Image] [ iv.pl]
|
|
|
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
Smakosz jedzenia i alko
zacne Biczu, zacne 580 źrebaków 
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
no to musi popierdalać nieźle 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja sobie dzisiaj puszczę podwójną szanse 1-1 na Benfę. w fortunie kurs 4,4 Ja natomiast myslę nad handi -1 na Bayern, ale stawka bez szaleństw Co do Atleti-Barca coś może wymyślę, albo jakiś dubelek zrobie.
|
|
|
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
Smakosz jedzenia i alko
masakra jakaś...teoretycznie 2,9 s do 100...praktycznie nie sprawdzone jeszcze 
|
|