|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dzisiaj systemik puściłem 3z13 bloki z kursami 5-6 i pewniaki 32ako puchar Słowenii wszedł kurs 6.5 handi na crvene 2.4 a cholerna siata na doga w kobiecej wloskie j2.37 w Pipe. Szkoda bo by byly duże emocje jutro na min parę tysięcy. I tak się powinno grać jak już nie można przestać - za dychę jakiś systemik z szansą na tysiące.;) Się gra się ma, się nie gra , się ma więcej
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
to luis enrique może stracic robotę
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Gameiro pajęczynę ściągnął  czyli nawet specjalista od karnych nie poradziłby sobie
|
|
|
|
|
Io sono Interista
|
|
Io sono Interista
Ile dzisiaj było można najwięcej złapać na awans Liverpoolu?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dużo Ile dzisiaj było można najwięcej złapać na awans Liverpoolu?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ile dzisiaj było można najwięcej złapać na awans Liverpoolu? 100 na bf na pewno ![[Linked Image from pbs.twimg.com]](https://pbs.twimg.com/media/CgCWxbvUsAAfJYy.jpg)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jeeeest kurde chociaz to. Drugi kupon za 900 zl siedzi. To nie Ty grales dotąd za niskie stawki? Szkoda mi Twojej żony a w przyszłości rodziny bo wiem na swoim przykładzie jak to niszczy, zwłaszcza finansowo i nerwowo. Najlepsze co mógłbyś dla niej zrobić to opuścić to forum i nigdy nie zagrać.Nawet za dwa złote. Jeżeli tego nie możesz zrobić to albo jej naprawdę nie kochasz albo już wpadles w nałóg i nie wyjdziesz do końca życia  Ja gram rekreacyjnie ale niedawno znowu zdarzyło mi się zaciągnąć kredyt na 15 tysięcy.na szczęście problem i jestem na 0. Ale cudem. Ale przez granie w portfelu pusto. To też Cię czeka. Panie o czym Ty piszesz. Jakąś abstrakcja. Później Ci wyjasnie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jeeeest kurde chociaz to. Drugi kupon za 900 zl siedzi. To nie Ty grales dotąd za niskie stawki? Szkoda mi Twojej żony a w przyszłości rodziny bo wiem na swoim przykładzie jak to niszczy, zwłaszcza finansowo i nerwowo. Najlepsze co mógłbyś dla niej zrobić to opuścić to forum i nigdy nie zagrać.Nawet za dwa złote. Jeżeli tego nie możesz zrobić to albo jej naprawdę nie kochasz albo już wpadles w nałóg i nie wyjdziesz do końca życia  Ja gram rekreacyjnie ale niedawno znowu zdarzyło mi się zaciągnąć kredyt na 15 tysięcy.na szczęście problem i jestem na 0. Ale cudem. Ale przez granie w portfelu pusto. To też Cię czeka.  Ale... To nie jest to forum - dewejko. W każdym razie szacun, że chcesz komuś coś wytłumaczyć.  Zupełnie inna sprawa, czy to ma jakikolwiek sens. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Sens ma dzisiaj granie w stronę Lech (x2)
|
|
|
|
|
Marat Safin 
|
|
Marat Safin 
W Gdyni bez zmiany goście będą goleni jak barany do czerwca  . Overy i hc izi. Do tego jestem prawie pewny, ze będzie jakiś bratobójczy pojedynek dziś w losowaniu. Więc pograłem Tico-Real i Villa-Sevka.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Sens ma dzisiaj granie w stronę Lech (x2) Mam inne odczucia, trochę remisów ostatnio ich przeciwnik miał i teraz może się okazać że pójdzie za ciosem i wygra. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jeeeest kurde chociaz to. Drugi kupon za 900 zl siedzi. To nie Ty grales dotąd za niskie stawki? Szkoda mi Twojej żony a w przyszłości rodziny bo wiem na swoim przykładzie jak to niszczy, zwłaszcza finansowo i nerwowo. Najlepsze co mógłbyś dla niej zrobić to opuścić to forum i nigdy nie zagrać.Nawet za dwa złote. Jeżeli tego nie możesz zrobić to albo jej naprawdę nie kochasz albo już wpadles w nałóg i nie wyjdziesz do końca życia  Ja gram rekreacyjnie ale niedawno znowu zdarzyło mi się zaciągnąć kredyt na 15 tysięcy.na szczęście problem i jestem na 0. Ale cudem. Ale przez granie w portfelu pusto. To też Cię czeka.  Ale... To nie jest to forum - dewejko. W każdym razie szacun, że chcesz komuś coś wytłumaczyć.  Zupełnie inna sprawa, czy to ma jakikolwiek sens.  dewejko wiesz czym się różnimy ze ja nigdy nie wezmę i nie wziąłem pożyczki na zakłady. Mam konto wspólne z żoną. Drugie konto na granie i trzecie gdzie odkładam kasę dziecku. Kasę z kona na granie mam dorobiona gdzieś tam i tylko stąd biorę. Jakbyś śledził moje wpisy to byś widział że gram nisko za 50-200 zł a grubiej tj Max 2000zl sporadycznie. Gram z umiarem i nie widzę podstaw do paniki.nie napalam się. Twoje wnioski są błędne. Jak wtopie to nie odgrywam na siłę. Także tekst ze Ci szkoda żony i rodziny mnie rozbawił.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Powiem jeszcze ze w prxeciagu ostatnich 4-6 lat nie grałem rok lub wiecej bo nie miałem np. Ochoty. 2 pauzy miałem.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Gram 16 lat i jakoś w portfelu mam więcej. Ba odlozylem na mieszkanie itd. Trzeba grać z głową.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Peffki na dziś? Ja wrzucę ok.godz. 12-14. Ocenie prawdopodobieństwo i dostosuje stawkę.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie ma czegoś takiego jak pefki, są tylko dobre kursy warte ryzyka
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kombinowałbym jakieś X2 w Warszawie, kursy na Legie mocno podejrzane
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie ma czegoś takiego jak pefki, są tylko dobre kursy warte ryzyka peffka peff określenie od uve. Tyle temacie.peffka to typ wybrany na dany dzień. Wieczór szol.piątek piatunio piateczek.nie nawidze tego okreslenia
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Kombinowałbym jakieś X2 w Warszawie, kursy na Legie mocno podejrzane Jakoś nie widzę za bardzo innej opcji niż 1, dlatego @1.61 biorę jako niezły kurs. Jeszcze zastanawia mnie over 2,5 @2 warty uwagi.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|