|
|
Typer Dnia
|
|
Typer Dnia
Bayern gra zbyt schematycznie by dziś czym zaskoczyć poza tym czym i kim ?
0-0 bardzo możliwe jeśli Manu stanie na wysokości zadania ale Baya na moje dziś na 0 z przodu i to bardzo zdecydowanie ...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ciekawe czy za taki kawał dostałbym bana w Polityce: -Posłuchaj Conrad jezeli chcesz nadal uprawiać ze mną seks to musisz płacić tak jak wszyscy. -no ale .......doobrze mamo.  Widzę że kieruje Tobą żądza poznania świata.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
witam, czemu na n sport nie ma polfinalow LM? wczesniejsze mecze wraz z 1/4 tam pokazywali, a teraz juz nic? orientuje sie ktos? bo są na canal plus sport to jest ich najlepszy produkt i musi być na kanałach premium a n sport jest w wielu kablówkach w najprostszych pakietach tzn tak mi się wydaje no jest jest Biczu, ja mam wlasnie w kablowce to n sport, chodzi mi o to ze przeciez wydaje mi sie ze jeszcze i cwiercfinaly tam byly, czyli pewnie od polfinalow juz nie moga pokazywac To bardzo proste, we wcześniejszych rundach conajmniej dwa mecze odbywały się jednego dnia.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ManCioty mieli gryźć trawę a zagrali jakby im 0-0 dawało awans do finału. Nie pojmuję jak można przejść obok meczu o taką stawkę? ja nie pojmuję jak można tak zinterpretować to spotkanie nie zdziwiłbym się jakby Ci(o)ty zrobiły brakmowy remis w Madrycie, tak samo jak w PSG.Ta 1-ka to wcale nie taka peffka jak się wszystkim wydaje.
|
|
|
|
|
Eliminator
|
|
Eliminator
ManCioty mieli gryźć trawę a zagrali jakby im 0-0 dawało awans do finału. Nie pojmuję jak można przejść obok meczu o taką stawkę? ja nie pojmuję jak można tak zinterpretować to spotkanie nie zdziwiłbym się jakby Ci(o)ty zrobiły brakmowy remis w Madrycie, tak samo jak w PSG.Ta 1-ka to wcale nie taka peffka jak się wszystkim wydaje. Dobrze gada. Polać mu.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nasmiewasz sie ? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
K Ryśka wróci na rewanż a bank
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
singielJa to dziś gram, stawka 200 zł Typ z trombille, ale przemyślany, po takim kursie warto, przeca to jest tur i harpagan kopiuj/wklej Arturo Vidal otrzyma kartkę @3.00 Onibet  bamooooo Długo zastanawiałem się pomiędzy Filipe Luisem, a Arturo Vidalem. Za pierwszym przemawia to, że jest najczęściej łapiącym kartki piłkarzem Rojiblancos, będzie prawdopodobnie odpowiedzialny za Douglasa Coste, a bez wątpienia to jeden z trudniejszych do utrzymania zawodników Bayernu, a w dodatku style obu drużyn "teoretycznie" mówią nam, że to Bayern będzie częściej przebywał na połowie rywala. Więc czemu wybrałem finalnie Vidala? Arturo prawdopodobnie będzie odpowiedzialny za fenomenalnie grającego w tym sezonie Koke, który jest głównym playmakerem drużyny Simaone. Co więcej Koke jest najczęściej faulowanym zawodnikiem Atletico w tej edycji Champions League - 13 razy podczas przebytych 742 minut na boisku, a Arturo co ciekawe jest najczęściej faulującym zawodnikiem z obu tych drużyn - 19 popełnionych fauli w 677 minut, więc średnio fauluje co 35 minut. Jeszcze należy wspomnieć o lekkim ograniczeniu Chilijczyka w dwumeczu z Benficą, gdzie musiał uważać oby nie być zawieszonym. Teraz ma wyczyszczone saldo i śmiało może pokazać Koke, że to nie będzie dla niego łatwy mecz, a kto jak kto, ale Arturo potrafi ostro wejść. Ogólnie DM to najczęściej łapiąca kartki pozycja z tego co obserwuje i mimo, że sędziuje Clattenburg to Vidal kartonik powinien wyłapać.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
K Ryśka wróci na rewanż a bank na bank to moze Krysia powiedzieć czy wróci i nawet to nie jest pewne 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ten typ na Aguero over 1,5 faula wszedl?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ten typ na Aguero over 1,5 faula wszedl? na luzie
|
|
|
|
|
Eliminator
|
|
Eliminator
nasmiewasz sie ?  W żadnym wypadku. Też uważam że City jakiś remis może wyszarpać. Wystraczy że jakaś kontra pójdzie na początku i nerwy się zaczną u Królewskich.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ten typ na Aguero over 1,5 faula wszedl? taaak 
|
|
|
|
|
I see dead people
|
|
I see dead people
singielJa to dziś gram, stawka 200 zł Typ z trombille, ale przemyślany, po takim kursie warto, przeca to jest tur i harpagan kopiuj/wklej Arturo Vidal otrzyma kartkę @3.00 Onibet  bamooooo Długo zastanawiałem się pomiędzy Filipe Luisem, a Arturo Vidalem. Za pierwszym przemawia to, że jest najczęściej łapiącym kartki piłkarzem Rojiblancos, będzie prawdopodobnie odpowiedzialny za Douglasa Coste, a bez wątpienia to jeden z trudniejszych do utrzymania zawodników Bayernu, a w dodatku style obu drużyn "teoretycznie" mówią nam, że to Bayern będzie częściej przebywał na połowie rywala. Więc czemu wybrałem finalnie Vidala? Arturo prawdopodobnie będzie odpowiedzialny za fenomenalnie grającego w tym sezonie Koke, który jest głównym playmakerem drużyny Simaone. Co więcej Koke jest najczęściej faulowanym zawodnikiem Atletico w tej edycji Champions League - 13 razy podczas przebytych 742 minut na boisku, a Arturo co ciekawe jest najczęściej faulującym zawodnikiem z obu tych drużyn - 19 popełnionych fauli w 677 minut, więc średnio fauluje co 35 minut. Jeszcze należy wspomnieć o lekkim ograniczeniu Chilijczyka w dwumeczu z Benficą, gdzie musiał uważać oby nie być zawieszonym. Teraz ma wyczyszczone saldo i śmiało może pokazać Koke, że to nie będzie dla niego łatwy mecz, a kto jak kto, ale Arturo potrafi ostro wejść. Ogólnie DM to najczęściej łapiąca kartki pozycja z tego co obserwuje i mimo, że sędziuje Clattenburg to Vidal kartonik powinien wyłapać. Pożyczam Dzień dobry))
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nasmiewasz sie ?  W żadnym wypadku. Też uważam że City jakiś remis może wyszarpać. Wystraczy że jakaś kontra pójdzie na początku i nerwy się zaczną u Królewskich. Dajcie spokoj, final Real - bayern 
|
|
|
|
|
Na pełnejjj kurrr...
|
|
Na pełnejjj kurrr...
ciekawy finał Madryt - Madryt witejcie 
|
|