Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 49 z 146 1 2 47 48 49 50 51 145 146
U
Typer Dnia
Typer Dnia
U Offline
Bayern gra zbyt schematycznie by dziś czym zaskoczyć poza tym czym i kim ?

0-0 bardzo możliwe jeśli Manu stanie na wysokości zadania ale Baya na moje dziś na 0 z przodu i to bardzo zdecydowanie ...

Bonus: Unibet
1
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
1 Offline

K
veteran
veteran
K Offline
Berliner
Lille

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Master.com back
Ciekawe czy za taki kawał dostałbym bana w Polityce:

-Posłuchaj Conrad jezeli chcesz nadal uprawiać ze mną seks to musisz płacić tak jak wszyscy.
-no ale .......doobrze mamo.

grin

Widzę że kieruje Tobą żądza poznania świata. grin

veteran
veteran
Originally Posted by Krystian
Originally Posted by Biczu
Originally Posted by Krystian
witam, czemu na n sport nie ma polfinalow LM? wczesniejsze mecze wraz z 1/4 tam pokazywali, a teraz juz nic? orientuje sie ktos?
bo są na canal plus sport
to jest ich najlepszy produkt i musi być na kanałach premium a n sport jest w wielu kablówkach w najprostszych pakietach
tzn tak mi się wydaje

no jest jest Biczu, ja mam wlasnie w kablowce to n sport, chodzi mi o to ze przeciez wydaje mi sie ze jeszcze i cwiercfinaly tam byly, czyli pewnie od polfinalow juz nie moga pokazywac
To bardzo proste, we wcześniejszych rundach conajmniej dwa mecze odbywały się jednego dnia.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by betowiec
Originally Posted by Loonatic
ManCioty mieli gryźć trawę a zagrali jakby im 0-0 dawało awans do finału. Nie pojmuję jak można przejść obok meczu o taką stawkę?

ja nie pojmuję jak można tak zinterpretować to spotkanie

nie zdziwiłbym się jakby Ci(o)ty zrobiły brakmowy remis w Madrycie, tak samo jak w PSG.Ta 1-ka to wcale nie taka peffka jak się wszystkim wydaje.

T
TEO Offline
Eliminator
Eliminator
T Offline
Originally Posted by beks
Originally Posted by betowiec
Originally Posted by Loonatic
ManCioty mieli gryźć trawę a zagrali jakby im 0-0 dawało awans do finału. Nie pojmuję jak można przejść obok meczu o taką stawkę?

ja nie pojmuję jak można tak zinterpretować to spotkanie

nie zdziwiłbym się jakby Ci(o)ty zrobiły brakmowy remis w Madrycie, tak samo jak w PSG.Ta 1-ka to wcale nie taka peffka jak się wszystkim wydaje.
Dobrze gada. Polać mu.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
nasmiewasz sie ? smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Ryśka wróci na rewanż a bank

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
singiel

Ja to dziś gram, stawka 200 zł

Typ z trombille, ale przemyślany, po takim kursie warto, przeca to jest tur i harpagan

kopiuj/wklej

Arturo Vidal otrzyma kartkę @3.00 Onibet boks

bamooooo boks

Długo zastanawiałem się pomiędzy Filipe Luisem, a Arturo Vidalem. Za pierwszym przemawia to, że jest najczęściej łapiącym kartki piłkarzem Rojiblancos, będzie prawdopodobnie odpowiedzialny za Douglasa Coste, a bez wątpienia to jeden z trudniejszych do utrzymania zawodników Bayernu, a w dodatku style obu drużyn "teoretycznie" mówią nam, że to Bayern będzie częściej przebywał na połowie rywala. Więc czemu wybrałem finalnie Vidala? Arturo prawdopodobnie będzie odpowiedzialny za fenomenalnie grającego w tym sezonie Koke, który jest głównym playmakerem drużyny Simaone. Co więcej Koke jest najczęściej faulowanym zawodnikiem Atletico w tej edycji Champions League - 13 razy podczas przebytych 742 minut na boisku, a Arturo co ciekawe jest najczęściej faulującym zawodnikiem z obu tych drużyn - 19 popełnionych fauli w 677 minut, więc średnio fauluje co 35 minut. Jeszcze należy wspomnieć o lekkim ograniczeniu Chilijczyka w dwumeczu z Benficą, gdzie musiał uważać oby nie być zawieszonym. Teraz ma wyczyszczone saldo i śmiało może pokazać Koke, że to nie będzie dla niego łatwy mecz, a kto jak kto, ale Arturo potrafi ostro wejść. Ogólnie DM to najczęściej łapiąca kartki pozycja z tego co obserwuje i mimo, że sędziuje Clattenburg to Vidal kartonik powinien wyłapać.

B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Online: Kasa
Originally Posted by Sensei
K Ryśka wróci na rewanż a bank

na bank to moze Krysia powiedzieć czy wróci i nawet to nie jest pewne smile

S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
Ten typ na Aguero over 1,5 faula wszedl?

B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Online: Kasa
Originally Posted by ssaczu
na luzie

T
TEO Offline
Eliminator
Eliminator
T Offline
nasmiewasz sie ? smile
W żadnym wypadku. Też uważam że City jakiś remis może wyszarpać. Wystraczy że jakaś kontra pójdzie na początku i nerwy się zaczną u Królewskich.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by ssaczu

taaak cool

I see dead people
I see dead people
singiel

Ja to dziś gram, stawka 200 zł

Typ z trombille, ale przemyślany, po takim kursie warto, przeca to jest tur i harpagan

kopiuj/wklej

Arturo Vidal otrzyma kartkę @3.00 Onibet boks

bamooooo boks

Długo zastanawiałem się pomiędzy Filipe Luisem, a Arturo Vidalem. Za pierwszym przemawia to, że jest najczęściej łapiącym kartki piłkarzem Rojiblancos, będzie prawdopodobnie odpowiedzialny za Douglasa Coste, a bez wątpienia to jeden z trudniejszych do utrzymania zawodników Bayernu, a w dodatku style obu drużyn "teoretycznie" mówią nam, że to Bayern będzie częściej przebywał na połowie rywala. Więc czemu wybrałem finalnie Vidala? Arturo prawdopodobnie będzie odpowiedzialny za fenomenalnie grającego w tym sezonie Koke, który jest głównym playmakerem drużyny Simaone. Co więcej Koke jest najczęściej faulowanym zawodnikiem Atletico w tej edycji Champions League - 13 razy podczas przebytych 742 minut na boisku, a Arturo co ciekawe jest najczęściej faulującym zawodnikiem z obu tych drużyn - 19 popełnionych fauli w 677 minut, więc średnio fauluje co 35 minut. Jeszcze należy wspomnieć o lekkim ograniczeniu Chilijczyka w dwumeczu z Benficą, gdzie musiał uważać oby nie być zawieszonym. Teraz ma wyczyszczone saldo i śmiało może pokazać Koke, że to nie będzie dla niego łatwy mecz, a kto jak kto, ale Arturo potrafi ostro wejść. Ogólnie DM to najczęściej łapiąca kartki pozycja z tego co obserwuje i mimo, że sędziuje Clattenburg to Vidal kartonik powinien wyłapać.

Pożyczam cool

Dzień dobry))

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by TEO
nasmiewasz sie ? smile
W żadnym wypadku. Też uważam że City jakiś remis może wyszarpać. Wystraczy że jakaś kontra pójdzie na początku i nerwy się zaczną u Królewskich.
Dajcie spokoj, final Real - bayern wink

O
Na pełnejjj kurrr...
Na pełnejjj kurrr...
O Offline
ciekawy finał

Madryt - Madryt

witejcie boks

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Widze, że w cypryjskiej lidze "wałkowanie" chyba się zaczyna pod koniec sezonu ;-))

http://www.betexplorer.com/soccer/cyprus/first-division/

S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
Karta dla Vidala w uni juz tylko @2,5... ;/

Strona 49 z 146 1 2 47 48 49 50 51 145 146

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
7 zarejestrowanych użytkowników (burbon, Lukasz111, ANZELMO, Sensei, Szuman, betowiec, rafal08), 2,925 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,275
Posty5,828,855
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025