|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
warto jutro ruszać Borussie MG, jak myslicie? Zasłyszałem plotkę, że Dźwigała trenerem Jagi od następnego sezonu. Źródło kiedyś było wiarygodne, ale letnie info z hiszpanem od niego nie sprawdziło się.
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
mogę wejść w kto więcej
beks gegen niemiecki pucybut czyli ja
|
|
|
|
|
Ice Hockey Champion
|
|
Ice Hockey Champion
założę się że beks nie podbije piłki 10 razy lepszą nogą Ok, wchodzę. O 1,5 l Jacka. Wchodzisz przyjacielu? ale jak to udowodnimy fechu Jeśli będzie trzeba to zmontuje się filmik
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
zastanawiam się jak można iść po wypłatę po takim piachu jak L zagrała w Lubinie
wiem akagi że 1 miejsce ale dziwne żeby skoda felicja była za syreno bosto Jak masz kasę na Felkę, to nie jeździsz Bosto, proste. A po wypłatę oni nie idą, bo dostają na konto, bo tak mają w kontraktach. A tak na marginesie, nie zdarzyło Ci się np. iść do pracy na kacu ? I co wtedy, przy wypłacie pisałeś podanie żeby Ci to potracili, bo nie wypełniłeś należycie obowiązku świadczenia pracy ? Skończmy te dywagacje. Jak przyjedzie Piast i walnie Legię na Ł3, to wtedy wezmę wszystko na klatę. 
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
warto jutro ruszać Borussie MG, jak myslicie? Zasłyszałem plotkę, że Dźwigała trenerem Jagi od następnego sezonu. Źródło kiedyś było wiarygodne, ale letnie info z hiszpanem od niego nie sprawdziło się. Myślę, że Kura będzie usatysfakcjonowany z odpowiedzi na pytanie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
warto jutro ruszać Borussie MG, jak myslicie? Zasłyszałem plotkę, że Dźwigała trenerem Jagi od następnego sezonu. Źródło kiedyś było wiarygodne, ale letnie info z hiszpanem od niego nie sprawdziło się. Myślę, że Kura będzie usatysfakcjonowany z odpowiedzi na pytanie  Chciałem zaczepić, ale normalnie wstydziłem się zagadać. Rozumiesz?
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
mogę wejść w kto więcej
beks gegen niemiecki pucybut czyli ja Ale co to za zmiany przepraszam? Miało być beks over/under 10,5 kapek...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
nic nie będziesz brał na klatę
to tylko sport
a my piszemy szczerze bez słodzenia
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
witam, mam 5.50 pln na co załadować ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
warto jutro ruszać Borussie MG, jak myslicie? Zasłyszałem plotkę, że Dźwigała trenerem Jagi od następnego sezonu. Źródło kiedyś było wiarygodne, ale letnie info z hiszpanem od niego nie sprawdziło się. zobaczymy, ale chyba Probierz odchodzi niezależnie od wyniku?
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
warto jutro ruszać Borussie MG, jak myslicie? Zasłyszałem plotkę, że Dźwigała trenerem Jagi od następnego sezonu. Źródło kiedyś było wiarygodne, ale letnie info z hiszpanem od niego nie sprawdziło się. Myślę, że Kura będzie usatysfakcjonowany z odpowiedzi na pytanie  Chciałem zaczepić, ale normalnie wstydziłem się zagadać. Rozumiesz? Spoko Tazen. Nie wnikam. Wy tam w Białym macie swoje sposoby na rozmowę 
|
|
|
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
Smakosz jedzenia i alko
beks wyjdzie na podwórko przed trzepak z piłką i zacznie kapkować. I powie czy zrobił czy nie. To chyba sprawiedliwy układ? na bank powie ze zrobil, nawet moja siorka sie nie przyzna ze nie umie  co Ty...Frodo jest uciwy, jest  ja uważam, że układ jak najbardziej sprawiedliwy.. Fechu, obiecaj mu półlitrowego.. [ Linked Image]
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
akagi, oglądałeś czy z cyferek twierdzisz, że Śląsk oddał? Z cyferek. 
|
|
|
|
|
I see dead people
|
|
I see dead people
witam, mam 5.50 pln na co załadować ? 2 kuflowe...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
warto jutro ruszać Borussie MG, jak myslicie? Zasłyszałem plotkę, że Dźwigała trenerem Jagi od następnego sezonu. Źródło kiedyś było wiarygodne, ale letnie info z hiszpanem od niego nie sprawdziło się. Myślę, że Kura będzie usatysfakcjonowany z odpowiedzi na pytanie  no własnie miałem napisać że mecz.pl to jedyne takie miejsce, że pytasz o typ na mecz, a dostajesz w odpowiedzi nowego trenera Jagi 
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
gdzie ten under na becks można postawić ?
|
|
|
|
|
pewny piniądz
|
|
pewny piniądz
zastanawiam się jak można iść po wypłatę po takim piachu jak L zagrała w Lubinie
wiem akagi że 1 miejsce ale dziwne żeby skoda felicja była za syreno bosto Jak masz kasę na Felkę, to nie jeździsz Bosto, proste. A po wypłatę oni nie idą, bo dostają na konto, bo tak mają w kontraktach. A tak na marginesie, nie zdarzyło Ci się np. iść do pracy na kacu ? I co wtedy, przy wypłacie pisałeś podanie żeby Ci to potracili, bo nie wypełniłeś należycie obowiązku świadczenia pracy ? Skończmy te dywagacje. Jak przyjedzie Piast i walnie Legię na Ł3, to wtedy wezmę wszystko na klatę. czego Wam jak i sobie życze
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
warto jutro ruszać Borussie MG, jak myslicie? Zasłyszałem plotkę, że Dźwigała trenerem Jagi od następnego sezonu. Źródło kiedyś było wiarygodne, ale letnie info z hiszpanem od niego nie sprawdziło się. zobaczymy, ale chyba Probierz odchodzi niezależnie od wyniku? Tak. Miał odejść po podziale, ale podobno zobowiązał się do utrzymania nas i wzięcia ewentualnego spadku na klatę.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
brakuje overa w telestar napierac kurwa
|
|