|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
Smakosz jedzenia i alko
[quote=burbon][quote=beks]Nol mor faking BTS. Only 1x2 bicos to wchodzi najlepiej.ciau dobranoc 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dobry wywiad z Bońkiem ostro pojechał po Wandzelu
http://www.futbolnews.pl/newsroom/74872,zbigniew-boniek-specjalnie-dla-futbolnews-wandzel-nie-chce-miec-z-nim-nic-wspolnego
|
|
|
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
Smakosz jedzenia i alko
[img] http://kinoman.tv/film/wstrzas-7[/img] jakby ktoś się nudził..
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
podpowie ktoś ile zostało kolejek do końca sezonu w 2 lidze austriackiej ? nie wiem jak patrzeć na tą tabelkę
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
Smakosz jedzenia i alko
przeszukałem wiki...na faktach, faktycznie... zdrówko  kurwa, nie zapiję dzisiejszego doła raczej..
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Melgar na nockę z Peru @4,00 próbuję. Starczy już tej dobrej serii gospodarzom. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wczoraj było ciekawie.  Dzisiaj nowy dzień, myślmy pozytywnie. Co ty na to beks ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jaga, jak tam u Was.
Teoretycznie Wisła, ale tak myśli większość.
Czy remis nie byłby bardziej " sprawiedliwy " biorąc pod uwagę tabelę ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jaga, jak tam u Was.
Czy remis nie byłby bardziej " sprawiedliwy " biorąc pod uwagę tabelę ? Wisla podrazniona porazka w Kielcach my na wyjazdach gramy do straty pierwszego gola nie widze nas w Krakowie potrzebujemy 10 szans do strzelenia gola a w obronie babol za babolem modle sie oby nie bylo powtorki z marca
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
Vitolo  Dzięki Kura  FAC Wien - A.Salzburg 2 @2,75 Sądzę, że @ jeszcze spadnie więc warto pobierać to już. Matematyczne szanse na utrzymanie goście jeszcze mają. Jak to często bywa na koniec sezonu się "obudzili". 3 ostatnie spotkania to remis z mocnym Liefering i 2x win na wyjeździe z sąsiadami w tabeli. Pod rozwagę biorę jeszcze: Viitorul @3,82 - Obie grają już o nic, a h2h ciekawe w stronę gości. Jihlava @4,12 - Goście w potrzebie, Brno świetna passa u siebie, no i te h2h gdy grają w Brnie jest przeciekawe  Miłego dnia  Czytał Tomasz Knapik.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wczoraj było ciekawie.  Dzisiaj nowy dzień, myślmy pozytywnie. Co ty na to beks ? dziś będzie nudno  albo nie będzie Z cyklu "pamiętniki beksa" :  samochód służbowy oddany na myjnie, pranie foteli w trakcie. Pogoda super to wyschnO elegancko. Zakupy zrobione w Kauflandzie oraz okolicznym warzywniaku. Mięsko się odmraża na obiadek. Teraz piję spoźnionO kawę, podjadam ptasie mleczko cytrynowe i zaczynam robić kolejny raport korpo szczura (szoook). Później wykonam kilka telefonów, wyślę oferty. Kolejnym etap na wieczór to orlik , już chyba gierka na polu (na dworze ewentualnie) a później bronxy żywca już się chłodzO The End  z zakładów patrzyłem na szybko to na razie nic mi się nie rzuciło w oczy. Może coś znajdę, pasuje podtrzymać nałóg.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
myślimy pozytywnie, ale nie prowokujesz akagi 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Vitolo  Dzięki Kura  FAC Wien - A.Salzburg 2 @2,75 Sądzę, że @ jeszcze spadnie więc warto pobierać to już. Matematyczne szanse na utrzymanie goście jeszcze mają. Jak to często bywa na koniec sezonu się "obudzili". 3 ostatnie spotkania to remis z mocnym Liefering i 2x win na wyjeździe z sąsiadami w tabeli. zainteresowałem się ostatnio 2 austriacką, gospodarze to dziady nieziemskie, widziałem ich 2-3 razy i to co grają to smiech na sali,też idę w 2 i ponadto Linz i St Polten
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jaga, jak tam u Was.
Czy remis nie byłby bardziej " sprawiedliwy " biorąc pod uwagę tabelę ? Wisla podrazniona porazka w Kielcach my na wyjazdach gramy do straty pierwszego gola nie widze nas w Krakowie potrzebujemy 10 szans do strzelenia gola a w obronie babol za babolem modle sie oby nie bylo powtorki z marca no własnie z Wisłą to nam się gra strasznie słabo ostatnio, niby ten remis nikogo by nie krzywdził i Wisła spore osłabienia na dziś wieczór ja jednak chyba bym odpuścił obstawianie tego meczu żaden wynik mnie nie zdziwi chociaż "dwójki" to się nie spodziewam
|
|
|
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Wczoraj było ciekawie.  Dzisiaj nowy dzień, myślmy pozytywnie. Co ty na to beks ? dziś będzie nudno  albo nie będzie Z cyklu "pamiętniki beksa" :  samochód służbowy oddany na myjnie, pranie foteli w trakcie. Pogoda super to wyschnO elegancko. Zakupy zrobione w Kauflandzie oraz okolicznym warzywniaku. Mięsko się odmraża na obiadek. Teraz piję spoźnionO kawę, podjadam ptasie mleczko cytrynowe i zaczynam robić kolejny raport korpo szczura (szoook). Później wykonam kilka telefonów, wyślę oferty. Kolejnym etap na wieczór to orlik , już chyba gierka na polu (na dworze ewentualnie) a później bronxy żywca już się chłodzO The End  z zakładów patrzyłem na szybko to na razie nic mi się nie rzuciło w oczy. Może coś znajdę, pasuje podtrzymać nałóg. Wejście smoka - beks w piątek rano w drodze do gabinetu korpo-prezesa  [ Linked Image]
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|