Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Sheffield Wed - Brighton Typ: 1 @ 2.55 Betsson

Brighton to niespodziewany lider Championship. Niespodziewany, gdyż drużyna, która w końcówce ubiegłego sezonu dramatycznie broniła się przed spadkiem, niedość że jest pierwsza po 1/3 wszystkich spotkań, to w dodatku jest niepokonana. Jednak w mojej ocenie prędzej, czy później ta seria się skończy, zaś Seagulls zaczną systematycznie spływać w dół w ligowej tabeli. Potwierdzeniem są tego ostatnie przeciętne występy Brightonu. Szczęśliwa domowa wygrana z Bristol City 2:1, bezbarwny remis z innym z beniaminków Preston North End 0:0 oraz ostatni występ z Reading, który powinien się skończyć przynajmniej dwubramkowym zwycięstwem rywali - tyle bowiem mieli sytuacji. Dzisiaj o punkty może być o tyle trudno, że rywalem jest będące w dobrej formie Sheffield Wednesday. Popularne Sowy wygrały pięć z ostatnich siedmiu spotkań, są zaś niepokonane od ośmiu meczy. W dodatku prezentują ostatnio naprawdę solidny futbol oparty na szczelnej defensywie oraz efektywnym ataku. jakby tego było mało gospodarze wiedzą, jak grac z Brightonem, gdyż wygrali trzy z ostatnich pięciu bezpośrednich spotkań, nieprzegrywając przy tym żadnego z nich. Wszystko to skłania mnie do postawienia na Sheffield Wednesday po całkiem sensownym kursie.

Bonus: Unibet
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Bolton Wanderers - Rotherham Typ: 1 @ 2.35 Betsson

Ultraważne spotkanie dla obu drużyn. Bolton jest ostatni, ale ze stratą zaledwie 4 punktów do ostatniej bezpiecznej lokaty, którą zajmuje... Rotherham. Gospodarze ostatnio w dobrej formie, wygrali z MK Dons w domu oraz uratowali punkt na wyjeździe z Wolverhampton. Rotherham gra zaś w kratkę, przy czym na wyjazdach fatalnie, gdyż przegrali na nich 10 z 14 spotkań. Ponadto do składu Boltonu wracają Darren Pratley, Gary Madine i Zach Clough, podczas gdy przyjezdni nadal muszą sobie radzić bez kontuzjowanych Lee Frecklingtona, Aimena Belaida, Leona Besta i Stephena Kelly'ego. Uważam, iż szkoleniowiec gospodarzy Neil Lennon to typ walczaka i doskonałego motywatora, który pomimo trudnej sytuacji finansowej gospodarzy jest w stanie wykrzesać ze swoich zawodników dodatkowe pokłady energii. Dlatego też stawiam na gospodarzy.

enthusiast
enthusiast
13.05.2016 r. - 20:45
Sheffield Wed - Brighton Typ: X2 @ 1,60 unibet
Myślę ze goście tego meczu nie przegrają, a uważam tak dlatego ze ich forma jest od 3 miesięcy bardzo dobra. brighton nie przegrało meczu dokładnie od 20.02 kiedy to uległo Cardiff na wyjeździe 4-1. Od tamtej pory wygrali 9 razy i 5 zremisowali. Tylko przypadek sprawił ze nie awansowali do PL a ich kosztem awansowal Middlesborough. Mysle ze Brighton to główny kandydat do awans z barazy. Sheffiled ostatnio jest w słabej formie, jedynie wygrana z Cardiff zamazała zły obraz dużyny w ostatnim miesiącu. Od 09.04 Sheffiled albo przegrywa albo remisuje ( 2 przgerane, 3 remisy). W tym sezonie obydwa mecze tych druzyn zakonczyły sie wynikami 0-0, mysle ze w tym meczu goscie są w stanie przynajmniej zremisować a moze nawet wygrają.

S
Pooh-Bah
Pooh-Bah
S Offline
Dla mnie bardziej widzi mi sie tutaj under bramkowy...Ostatnie spotkania pomiedzy tymi ekipami to same undery...Tak wiec polecam...Pozdrawiam papa

Moderatorzy  Akhu, Biszop 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
3 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, Sensei, 11kera11), 2,644 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,274
Posty5,828,613
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025