|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
temu obamajengowi należy się karny kutas w dupę
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
nie bedzie zaden irol, banderowiec czy szkop, plul nam w twarz POLSKA gramy z brytyjczykami ,nie z irolami  obywatel polnocnej irlandi, reprezentant tego kraju to brytyjczyk ?
|
|
|
|
|
pewny piniądz
|
|
pewny piniądz
o kurwa i ja pierdole... jak Juve bierze puchar to biedota z Sassuolo wita sie z europa... czy makarony na to pizwola?
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
nie bedzie zaden irol, banderowiec czy szkop, plul nam w twarz POLSKA gramy z brytyjczykami ,nie z irolami  obywatel polnocnej irlandi, reprezentant tego kraju to brytyjczyk ? Irlandia Północna – prowincja, jedna z części składowych Zjednoczonego Królestwa Wielkiej Brytanii i Irlandii Północnej. Jej stolicą jest Belfast.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Lewandowski chyba wypadnie z kadry  jego miejsce zajmie Ania
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wniosek jest jeden: ja podaję typ oparty na przeczuciu i pewnej analizie, a kilku gości patriotów nie trzyma ciśnienia i od razu łapie nerwa jak ja słysząc: piątunio i pies morde lizał
that's all, that's faking all
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
beks to syn diabła i motopompy "nie jeżdzę na wyjazdy bo mam swoje powody" jak to przeczytałem to padłem nie jezdzisz na wyjazdy bo albo jestes przerzutem albo konfitura albo wydygańcem mysle ze wszystkim po trochu
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
nie bedzie zaden irol, banderowiec czy szkop, plul nam w twarz POLSKA gramy z brytyjczykami ,nie z irolami  obywatel polnocnej irlandi, reprezentant tego kraju to brytyjczyk ? Irlandia Północna – prowincja, jedna z części składowych Zjednoczonego Królestwa Wielkiej Brytanii i Irlandii Północnej. Jej stolicą jest Belfast. szkocja czy walia tez jest, ale jest szkot i walijczyk, ale rozumiem zeby nie jebalo sie z ta pierwsza irlandia, to ogolnie brytyjczyk  warto wiedziec wiecej 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
beks to syn diabła i motopompy "nie jeżdzę na wyjazdy bo mam swoje powody" jak to przeczytałem to padłem nie jezdzisz na wyjazdy bo albo jestes przerzutem albo konfitura albo wydygańcem mysle ze wszystkim po trochu capie cytowałem chudiniego waszego Pana ja chłopie od 15 lat nie chodzę na mecze bo po co
|
|
|
|
|
specjalista
|
|
specjalista
Jak dla ciebie kurwa obsrana stary i przeczucie to bukmacherka to masz jeszcze bardziej z gorem niż myślałem.
Ale teraz przynajmniej wszystko jasne ze jesteś chuj darmozjad kseroboj jebany i te twoje typy to skopiowane.
Pierdol się złamasie. Obyś zdechl jeszcze dziś za te życzliwości wobec kadry, kibiców i wszystkich tu zgromadzonych
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
beks, chodzą słuchy po necie że jesteś synem motopompy.
Prawda li to ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
Prawda li to ? Sam oceń ![[Linked Image from i.ytimg.com]](https://i.ytimg.com/vi/ZTmRYm6DpUg/hqdefault.jpg)
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jak dla ciebie kurwa obsrana stary i przeczucie to bukmacherka to masz jeszcze bardziej z gorem niż myślałem.
Ale teraz przynajmniej wszystko jasne ze jesteś chuj darmozjad kseroboj jebany i te twoje typy to skopiowane.
Pierdol się złamasie. Obyś zdechl jeszcze dziś za te życzliwości wobec kadry, kibiców i wszystkich tu zgromadzonych jesteś cyknięty bo coś niezrozumiale piszesz może mi powiesz ze bukmacherka nie opiera się też na przeczuciu ? typow na 100 skopiowałem 5-8. Wielkie mi halo, skopiuj tez i wybierz te ktore warto jak taki mądry jesteś wyluzuj po prostu. Mowa jest o naszej reprezentacji i nerwy z tego tytułu, gadalibyśmy o Szwabach to byłaby inna rozmowa
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
Syn Motopompy
Motopompa - pompa pożarnicza. Pompa wirowa tworząca z napędzającym ją silnikiem spalinowym zespół dostosowany do przenoszenia bądź do umieszczania na stałe na przyczepie pożarniczej lub samochodzie pożarniczym.
- W domu cię biją - a ty to syn motopompy
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Prawda li to ? a co to za wynalazek bo ja nie znaju
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Comando weź lepiej wrzuć kolejnO relacje z meczu, te zdjecią smiechu warte itd.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Prawda li to ? Sam oceń ![[Linked Image from i.ytimg.com]](https://i.ytimg.com/vi/ZTmRYm6DpUg/hqdefault.jpg) a tak poważnie, naśmiewasz się z tego chłopaka a sam lepiej wyglądasz albo jesteś lepszy? czujesz się lepszy? trochę szacunku do ludzi, w necie mocny ?
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
na zdjęciu jest syn motopompy Google nie kłamie
|
|