3piwka na jeden raz , mozna zabieg powtorzyc jeszcze raz w miesiacu i styka, uwazam ze to zaleta nie miec ciaga do alkoholu, fajke tez spale max 2 do gtego zestawu, jak nie pije to wogole nie pale, taki tryb prowadze i czuje sie swietnie fizycznie, wstane rano i swietnej formie jestem
kiedys mi sie zdarzalo naduzyc, ale zmienilem nastawianie i wychodzi to mi na dobre finansowo i na zdrowiu, jeszcze jakby hazard tak nie korcil bylo by zayebiscie
a po kiego mi wiecej ? ja dla smaku wypije a nie zeby sie nawalic jak jakis menel, kazdy sie prowadzi jak chce, polewke to ja mam ze znajomka jak widze jak nayebany zataczajac sie mknie przez miasto na chate
Z drugiej strony tronku przejebane masz, że zawsze szydera z ciebie na imprezie jest.
jaka szydera, to juz musze sie nayebac jak jakis menel? jak ktos by ze mnie szydzil to jakis plytki koles, moze sport uprawiam, biegam, gram w tenisa, jezdze na rowerze, gram na orliku
z drugiej strony to juz nie takie czeste z imprezami jak sie mialo 20lat, 30dziecha sie zbliza i juz takie cos tak nie kreci jak kiedys
pochwal sie fechu ile ty wypijasz dziennie alko? a moze inaczej ile ci zona pozwala wypic?
Ta cała telenowela z trenerem Legii to jakaś żenada pokazująca jak w dupie jest ta cała liga. Mistrz Polski przed eliminacjami LM nie wie czy ma trenera, a ten sobie jeździ i jawnie negocjuje, zamiast być wypierdolonym.