|
|
pewny piniądz
|
|
pewny piniądz
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
ten to nie wiem 
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
Luís André de Pina Cabral de Villas-Boas
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jak widzę te ryje typu donek, kwach czy bolek to mnie krew zalewa
|
|
|
|
|
pewny piniądz
|
|
pewny piniądz
no ja tez zapomnialem... spoko ziomus... wiesz moze co u niego? gdzie teraz robi?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
Vitolo  41 chłopa zapisanych Biczyk. 50 pierdolnie lekkim dydkiem 
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
Tylko Radziu nie da rady się zapisać bo ma za słabe łącze.
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
jak widzę te ryje typu donek, kwach czy bolek to mnie krew zalewa dokładnie radziu
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
no ja tez zapomnialem... spoko ziomus... wiesz moze co u niego? gdzie teraz robi? do evertonu go przymierzają
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
Vitolo  41 chłopa zapisanych Biczyk. 50 pierdolnie lekkim dydkiem  
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
Tylko Radziu nie da rady się zapisać bo ma za słabe łącze. jeszcze pije
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
jak widzę te ryje typu donek, kwach czy bolek to mnie krew zalewa przez nich musiałeś wyjechać Radziu
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jak widzę te ryje typu donek, kwach czy bolek to mnie krew zalewa dla mnie nr to Maliniak, pani Krysia, poseł Pio-trowicz i 3 Panie Beatki... o Antosiu nie wspomnę, inna historia 
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
jak widzę te ryje typu donek, kwach czy bolek to mnie krew zalewa dokładnie radziu O widzę, że są tacy jak ja. A żona mnie powtarza, że ja jedyny, wyjątkowy.
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
Multisport nareszcie w komunikacji miejskiej. "Od teraz pasażerowie mogą korzystać z darmowej sauny"
Dostawca karnetów na siłownię właśnie poszerzył sieć swoich swoich placówek o tysiące autobusów, tramwajów i pociągów w całej Polsce, w których dostępna będzie odnowa biologiczna.
Klienci naszej firmy, którzy posiadają kartę Multisport, od dzisiaj mogą korzystać z usług bezpłatnej odnowy biologicznej w tysiącach punktów komunikacji miejskiej powiedziała na konferencji prasowej rzeczniczka firmy. Umowę podpisaliśmy z blisko setką przewoźników miejskich na terenie całego kraju.
A jest z czego wybierać.
W autobusach mamy saunę rzymską, w tramwajach fińską, natomiast w pociągach podmiejskich mamy ruską baniękomentuje współpracę z operatorem Multisporta rzecznik Zarządu Transportu Miejskiego w Warszawie.
My z kolei specjalizujemy się w łaźni mokrej aromatyzowanej nie kryje swojego zadowolenia przedstawiciel ZTM Poznań, który przybył na konferencję prosto z sauny na podczerwień oferowanej przez PKP TLK Intercity.
Klienci firmy już ruszyli na podbój ruchomych punktów odnowy biologicznej.
Fascynujące. Wsiadłem do sauny numer 402 kursującej spod Galerii Mokotów i jestem pod mega pozytywnym wrażeniem mówi nam Michał 29letni pracownik korporacji, amator siłowni i fitnessu.
Poziom wilgotności wyniósł 100%, a i od razu udało nam się pobić rekord temperatury.
Jak dowiaduje się ASZdziennik, rekord wyniósł 87°C. Promocja obowiązuje do czasu nastania kalendarzowej jesieni, w całym kraju. Osoby posiadające kartę zwolnione są z obowiązku kupowania biletu.
Aktualizacja z godziny 17:38: Jak donoszą nam nasi czytelnicy, w wybranych tramwajach, pociągach oraz w metrze zostały uruchomione komory do krioterapii.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jak widzę te ryje typu donek, kwach czy bolek to mnie krew zalewa przez nich musiałeś wyjechać Radziu 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Multisport nareszcie w komunikacji miejskiej. "Od teraz pasażerowie mogą korzystać z darmowej sauny"
Dostawca karnetów na siłownię właśnie poszerzył sieć swoich swoich placówek o tysiące autobusów, tramwajów i pociągów w całej Polsce, w których dostępna będzie odnowa biologiczna.
Klienci naszej firmy, którzy posiadają kartę Multisport, od dzisiaj mogą korzystać z usług bezpłatnej odnowy biologicznej w tysiącach punktów komunikacji miejskiej powiedziała na konferencji prasowej rzeczniczka firmy. Umowę podpisaliśmy z blisko setką przewoźników miejskich na terenie całego kraju.
A jest z czego wybierać.
W autobusach mamy saunę rzymską, w tramwajach fińską, natomiast w pociągach podmiejskich mamy ruską baniękomentuje współpracę z operatorem Multisporta rzecznik Zarządu Transportu Miejskiego w Warszawie.
My z kolei specjalizujemy się w łaźni mokrej aromatyzowanej nie kryje swojego zadowolenia przedstawiciel ZTM Poznań, który przybył na konferencję prosto z sauny na podczerwień oferowanej przez PKP TLK Intercity.
Klienci firmy już ruszyli na podbój ruchomych punktów odnowy biologicznej.
Fascynujące. Wsiadłem do sauny numer 402 kursującej spod Galerii Mokotów i jestem pod mega pozytywnym wrażeniem mówi nam Michał 29letni pracownik korporacji, amator siłowni i fitnessu.
Poziom wilgotności wyniósł 100%, a i od razu udało nam się pobić rekord temperatury.
Jak dowiaduje się ASZdziennik, rekord wyniósł 87°C. Promocja obowiązuje do czasu nastania kalendarzowej jesieni, w całym kraju. Osoby posiadające kartę zwolnione są z obowiązku kupowania biletu.
Aktualizacja z godziny 17:38: Jak donoszą nam nasi czytelnicy, w wybranych tramwajach, pociągach oraz w metrze zostały uruchomione komory do krioterapii. działa w trójmieście ? http://www.ztm.gda.pl/hmvc/index.php/sipinfo/wiecejk/1429
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
W całym kraju  Bks i PAcyfek proszę się zapisać do Fantasy ! Czy Feczu już opowiadał jakie za brak zapisu grożą sankcje ? 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|