z chłopakami z forum pozakładam się, że Polska under 3 pkt
przed euro przez miesiąc pisał jaka to Polska słaba i wszystko przegra
a teraz "rozjebiemy szwabów"
no własnie o to chodzi Pantibie wredny parszywy
wygrajO Niemcy będzie bliżej wejscia zakładu i sprawdzenia się moich przepowiedni, którę idą od samego Gandalfa czyt. analityka najlepszego typera w kraju i pierscienia Frodo Baginsa z Szajer . Ja jestem jednym z jego prawych rąk i to mi wystarcza. Inne "ręce" działajO jak ja na innych forach.
Jeśli Polska wygra lub remis będe sie cieszył jak na Polakko przystało.
kazdy trener ma jakies jazdy JAnas jak trzeba było to Frankowskiego by po dupie całował za awans i gole a potem go odstawił alkomat jebany Angol jak beda przegrywac to moze sobie przypomni ze ma killera w składzie
z chłopakami z forum pozakładam się, że Polska under 3 pkt
przed euro przez miesiąc pisał jaka to Polska słaba i wszystko przegra
a teraz "rozjebiemy szwabów"
no własnie o to chodzi Pantibie wredny parszywy
wygrajO Niemcy będzie bliżej wejscia zakładu i sprawdzenia się moich przepowiedni, którę idą od samego Gandalfa czyt. analityka najlepszego typera w kraju i pierscienia Frodo Baginsa z Szajer . Ja jestem jednym z jego prawych rąk i to mi wystarcza. Inne "ręce" działajO jak ja na innych forach.
Jeśli Polska wygra lub remis będe sie cieszył jak na Polakko przystało.
dziś w końcu będą brameczki taki dzień się zanosi.
Angole dziś muszą powalczyć, a grają ofensywnie, więc powinni ze 2 wcisnąć, do tego derby. Walia też fajnie gra wiec Bale powinien coś ukłuć, jakieś 2-1, 3-1 dla Angoli się szykuje. Niemcy obrona tragiczna, może Milik coś wciśnie a nasi tradycyjnie przyjmą z 2-3 bramki od Gestapowców, więc też overek się szykuje. Najmniej mi się widzi Ukraina na overa ale jak im wyjdzie mecz, to sami załądują 3 gole tym amatorom