|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
Zbanować nie zbanują, po prostu będziesz musiał "nacieszyć" dzisiaj swoje oko nie Monetem, a zacnym fiutem w avku 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
raz na 30 lat mozna... test flagi
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
chociaz dzis zachowaj sie jak facet a nie jak rozkapryszona cipa  Widzę że podnosisz poprzeczkę. Byłeś wtedy - w pierwszym rzędzie - w Warszawie ? Jest Twoja " akcja " w necie. Nie prowokuj pajacu, bo generalnie fajni ludzie są tu z Białego, poza Tobą. Dzisiaj gra Polska, a swoje kompleksy przedstawisz później, jak zacznie się liga. Z poważaniem.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
oj dajcie mu spokój ..może żaby mu pouciekały a może jest against modern football
niech zyje jak chce, wolność jest
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zbanować nie zbanują, po prostu będziesz musiał "nacieszyć" dzisiaj swoje oko nie Monetem, a zacnym fiutem w avku  Tego się po Tobie nie spodziewałem. Niby " konkretny ", ale...  POLSKA, POLSKA... Wystarczy fechowcu ? Ty masz Tico i Ci wystarcza. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
akagi dzisiaj tylko z nurtem, albo utoniesz Przekonałeś mnie, na władzę nie poradzę.  Chociaż... Mam pewne zasady.  Spróbuję, jak z tego powodu mnie zbanują, to będę płakał trzy i pół dnia, bo jednak ma się jakiś sentyment do tego forum.  Może i zasady, a może i pewna jakaś manifestacja w związku z ostatnimi wydarzeniami na forum?
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
Terrora to nie banuje, gość skrypt forum wyrył na kamieniu, parę uderzeń młotkiem i nam posypie się wszystko - lepiej nie ryzykować.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
akagi coś bym powiedział,
ale nie powiem,
bo i tak byś nie zrozumiał
a tak poważnie nie pajacuj jakby tu bóg wie o co chodziło
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
(powitać na chwilę  )
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
oj dajcie mu spokój ..może żaby mu pouciekały a może jest against modern football
niech żyje jak chce, wolność jest Spokój to mogą dać Tobie, jak nie możesz Sobie z tym poradzić. Ty też żyj jak chcesz, oczywiście pod warunkiem, że jesteś w stanie tak żyć. Zastanów się, jak masz napisać głupotę... To po prostu pisz w polityce. I nie zadam Ci pytania żabiego, tylko odpowiedź. Wiem że nie kumasz. Ale każdy ma jakieś problemy. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a co do Terrora, Pio przecież jak mu podmienisz avka to on z racji wieku nawet nie zauważy a nawet jak zauważy to zaraz zapomni 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie chciałbym Wam przypomnieć, abyście nie zapomnieli o meczu. Dziś o godz. 21 zagra Polska z Portugalią w 1/4 Euro. Stawką jest półfinał dużej imprezy, więc ten mecz jest bardzo ważny dla polskiej kadry
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
chociaz dzis zachowaj sie jak facet a nie jak rozkapryszona cipa  Widzę że podnosisz poprzeczkę. Byłeś wtedy - w pierwszym rzędzie - w Warszawie ? Jest Twoja " akcja " w necie. Nie prowokuj pajacu, bo generalnie fajni ludzie są tu z Białego, poza Tobą. Dzisiaj gra Polska, a swoje kompleksy przedstawisz później, jak zacznie się liga. Z poważaniem. bedziesz jechal teraz na jednym watku caly czas jak jurek owsiak to u was normalne po drugie mistrzuniu robisz tu z siebie ch.. wie kogo bon ton konwenanse ę ą trzeba ksiecia prosic najlepiej wszyscy i po 10 razy wkoncu mnie przekonali zejdz na ziemie lucjan dzis gra Polska animozje klubowe zostaw na potem
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie chciałbym Wam przypomnieć, abyście nie zapomnieli o meczu. Dziś o godz. 21 zagra Polska z Portugalią w 1/4 Euro. Stawką jest półfinał dużej imprezy, więc ten mecz jest bardzo ważny dla polskiej kadry Dokładnie! A nie jakieś kłótnie! Dodam tylko od siebie, że kto wygra to przechodzi dalej.
|
|
|
|
|
I see dead people
|
|
I see dead people
a co do Terrora, Pio przecież jak mu podmienisz avka to on z racji wieku nawet nie zauważy a nawet jak zauważy to zaraz zapomni   Boję się, że nie wrócę do "dziadka" bo nie pamiętam jak  Ps ile mam pkt w fantazy, ewentualnie który jestem 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam  Polska lub remis @1,7 oczywista oczywistość  Ale kurs skoczył na Portugalie....
|
|
|
|
|
Typer Dnia
|
|
Typer Dnia
Glik czy Pazdan na (C) >? ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
 Przyznam, że wygraliście Panowie. Ale oświadczam, że nie wiem za cholerę, skąd wziąć tę flagę do avatara. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie chciałbym Wam przypomnieć, abyście nie zapomnieli o meczu. Dziś o godz. 21 zagra Polska z Portugalią w 1/4 Euro. Stawką jest półfinał dużej imprezy, więc ten mecz jest bardzo ważny dla polskiej kadry Dokładnie! A nie jakieś kłótnie! Dodam tylko od siebie, że kto wygra to przechodzi dalej. Zgadza się. Styl i jakość gry schodzi na dalszy plan. Celem jest awans do kolejnej rundy, nie ważne w jaki sposob sie go osiągnie. Od północy w przypadku awansu zaczynamy myśleć o kolejnym rywalu, który wyłoni jutrzejszy mecz Walii z Belgią. Dla polskiego interesu najlepsza byłaby wymeczająca dogrywka, po ktorej awansowałaby Walia. Dobrze by było jakby a końcowce meczu urazu mięśniowego nabawił się Gareth Bale, lider drużyny "Smoków".
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Terror jesteś pierwszy i masz przy nazwie zespołu znaczek "the best team ever" 
|
|