|
|
Eliminator
|
|
Eliminator
A kto lubi dobry futbol to o 18:30 na tvp sport przystawka. Slavia Sofia-Zagłębie Lubin. Będzie kawałek dobrego futbolu 
|
|
|
|
|
I see dead people
|
|
I see dead people
-error]Ale wrócicie mi stary avatar? Żebyście tylko nie zapomnieli  Oczywiście, zapisałem sobie Albercika na dysku  Wróci jak tylko Polska zakończy swój udział na Euro czyli 10 lipca  Żebyś tylko nie zapomniał  
|
|
|
|
|
Eliminator
|
|
Eliminator
Dzisiaj najważniejszy mecz za mojego kibicowania. Espania 82 za bardzo nie pamiętam. Później już ważniejszego meczu nie było. Dziś wieczorem może być pięknie a za parę dni jeszcze piękniej. Do boju. w miniona sobote mozna bylo napisac to samo Przepraszam ale się nie zgodzę. Wygrywając dzisiaj mamy medal ME.
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
na sportklubie mecz pacos z benfa, i kilka slow o portugalii komentatora  santos mierzyl w zloto, trzeba mu w tym przeszkodzic 
|
|
|
|
|
Tenis Trader
|
|
Tenis Trader
Umówmy się, żeby nasze orły przeszły do historii muszą dzisiaj wygrać. Ćwierćfinał Euro to nawet malutka Islandia jest w stanie zrobić 
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
Dzisiaj najważniejszy mecz za mojego kibicowania. Espania 82 za bardzo nie pamiętam. Później już ważniejszego meczu nie było. Dziś wieczorem może być pięknie a za parę dni jeszcze piękniej. Do boju. w miniona sobote mozna bylo napisac to samo Przepraszam ale się nie zgodzę. Wygrywając dzisiaj mamy medal ME. nie ma meczu o 3miejsce na euro
|
|
|
|
|
pewny piniądz
|
|
pewny piniądz
Dzisiaj najważniejszy mecz za mojego kibicowania. Espania 82 za bardzo nie pamiętam. Później już ważniejszego meczu nie było. Dziś wieczorem może być pięknie a za parę dni jeszcze piękniej. Do boju. w miniona sobote mozna bylo napisac to samo Przepraszam ale się nie zgodzę. Wygrywając dzisiaj mamy medal ME. nie no jasne, bo co turniej dochodzimy do ćwierc finalow,a faze grupowa to pikusiem pokonujemy
|
|
|
|
|
Eliminator
|
|
Eliminator
Dzisiaj najważniejszy mecz za mojego kibicowania. Espania 82 za bardzo nie pamiętam. Później już ważniejszego meczu nie było. Dziś wieczorem może być pięknie a za parę dni jeszcze piękniej. Do boju. w miniona sobote mozna bylo napisac to samo Przepraszam ale się nie zgodzę. Wygrywając dzisiaj mamy medal ME. nie ma meczu o 3miejsce na euro Nie ma. Dzisiaj zdobywały medal.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
To jest taki dzien dla nas Polaków obecnie żyjących jak ten dzień co Armstrong wyladowal na ksiezycu. Ludzie oglądali live w tv i przeżywali to z..scie... To taka chwila dla nas od wielu wielu lat. LIVE 2016 W TV I GRANCJA MARSYLIA. Nasze wnuki mam 33 lata beda ogladac juz tylko na Youtube nasz sukces 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dzisiaj najważniejszy mecz za mojego kibicowania. Espania 82 za bardzo nie pamiętam. Później już ważniejszego meczu nie było. Dziś wieczorem może być pięknie a za parę dni jeszcze piękniej. Do boju. w miniona sobote mozna bylo napisac to samo Przepraszam ale się nie zgodzę. Wygrywając dzisiaj mamy medal ME. nie no jasne, bo co turniej dochodzimy do ćwierc finalow,a faze grupowa to pikusiem pokonujemy Tutaj się nie zgodzę, zazwyczaj nie wychodziliśmy z grupy i grało nam się ciężko z przeciwnikami, kiedy już byliśmy w finałach.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tak OT, CSKA z miejscowości Moskwa właśnie remisuje z jakims tam zespolem w szparingu, a kurs mieli chyba coś 1.1/1.2 :-))
|
|
|
|
|
I see dead people
|
|
I see dead people
To jest taki dzien dla nas Polaków obecnie żyjących jak ten dzień co Armstrong wyladowal na ksiezycu. Ludzie oglądali live w tv i przeżywali to z..scie... To taka chwila dla nas od wielu wielu lat. LIVE 2016 W TV I GRANCJA MARSYLIA. Nasze wnuki mam 33 lata beda ogladac juz tylko na Youtube nasz sukces  Co ty gadasz, Armstrong to "What a wonderful world" ... ewentualnie ten co 7 razy nie wygral TdF... przecież na Księżycu nikt nie wylądował:)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Eee, jednak cska strzliła.
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
TEO jaki to medal bedzie ?
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Neil Alden Armstrong (ur. 5 sierpnia 1930 w Wapakoneta, zm. 25 sierpnia 2012 w Cincinnati) – amerykański astronauta, dowódca misji Apollo 11. 21 lipca 1969 jako pierwszy człowiek, stanął na Księżycu. Wypowiedział słynne zdanie: „To jest mały krok człowieka, ale wielki skok dla ludzkości” i[1]. -error] To jest taki dzien dla nas Polaków obecnie żyjących jak ten dzień co Armstrong wyladowal na ksiezycu. Ludzie oglądali live w tv i przeżywali to z..scie... To taka chwila dla nas od wielu wielu lat. LIVE 2016 W TV I GRANCJA MARSYLIA. Nasze wnuki mam 33 lata beda ogladac juz tylko na Youtube nasz sukces  lol Co ty gadasz, Armstrong to "What a wonderful world" ... ewentualnie ten co 7 razy nie wygral TdF... przecież na Księżycu nikt nie wylądował:)
|
|
|
|
|
Eliminator
|
|
Eliminator
Jackm ciężki umysł masz sam sobie odpowiedz kto po latach pamięta, że graliśmy s Meksyku w 1/8. A 74 i 82 rok każdy kojarzy. Dziś jest taki dzień a nie był w sobotę. Dzisiaj po raz pierwszy w historii zdobywamy medal ME. I nie wiadomo czy za naszego życia jeszcze jakiś zdobędziemy.
|
|
|
|
|
Eliminator
|
|
Eliminator
TEO jaki to medal bedzie ? Jaki to zadecyduje się w półfinale lub dopiero w finale.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dzisiaj najważniejszy mecz za mojego kibicowania. Espania 82 za bardzo nie pamiętam. Później już ważniejszego meczu nie było. Dziś wieczorem może być pięknie a za parę dni jeszcze piękniej. Do boju. finał IO w Barcelonie porażka bolała bardzo
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
TEO jaki to medal bedzie ? Jaki to zadecyduje się w półfinale lub dopiero w finale. w przypadku porazki w polfinale lub dzisiaj, medalu nie bedzie
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
|
|
|