|
|
Nick Kyrgios, Jerzyk i Del Potro
|
|
Nick Kyrgios, Jerzyk i Del Potro
Nie ma le psze go od sze fa Le wan dow skie go Nieeee ma le pszeeee gooo od sze fa Leee wan dow skieeee gooo NIE MA LE PSZEG  !
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A ja Obstawilem 1:1 ht gole lewy i Sanchez. Nagle wysyp trafionych typów. malpie się udał rykoszet i nagle 20 znawców ze talent, a poza fuksem z golem nawet nie pierdnal mopmen jest wszedzie na boisku wiec co ty pier***sz 
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
Panowie wyżej presing i atakujemy. Poza tym jest dobrze.
Czytał Tomek Ajwen.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tak poważnie to były 2 sytuacje na bramkę - jedna Port., jedna Polski, dwie wykorzystane. czyli obecny wynik sprawiedliwy obie drużyny zasłużyły Wg mnie tak, choć odnośnie tego co zaprezentowały pozwolę się nie wypowiadać, gdyż jakakolwiek opinia nazywana jest "szmaciarstwem i trolowaniem oraz wypier-dalaniem".  Sądzę natomiast, że Polska gra nadzwyczaj dobrze i świetnie wyklucza Ronaldo, Nani stara się zmieniam pozycje ale bez efektu, brakuje technicznych, bardzo poprawnych zagrań, dlatego Quaresma pewnie wejdzie w II połowie. Lewandowski miał jedną sytuację i wykorzystał ją znakomicie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wojciech Kowalczyk ‏@W_Kowal 2 min2 minuty temu
Czy w telewizji obiektywnie nie można powiedzieć.Karny dla Portugalii za faul Pazdana i minimum żółta kartka dla Krychowiaka.
Tomek Hajto ‏@TomekHajto7 37 sek.37 sekund temu
Wojtek spokojnie może masz stary telewizor ⚽️😂😂😂👊💪👍👏
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
qrwa ja to się chyba nigdy nie przekonam do polskiej myśli szkoleniowej
gol na 1-0 i automatyczne wycofanie się zamiast dojebania cieniasom drugiego albo i trzeciego i dopiero gra z kontry to nie takie proste bitek
|
|
|
|
|
Czy Państwo to widzą?
|
|
Czy Państwo to widzą?
Jeszcze II połowa - 45 minut i czas doliczony Plus przerwa miedzy polowami. Wg wikipedii 15 minut.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A ja Obstawilem 1:1 ht gole lewy i Sanchez. Nagle wysyp trafionych typów. malpie się udał rykoszet i nagle 20 znawców ze talent, a poza fuksem z golem nawet nie pierdnal znafca nad znafcami
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
Grochu miał na 2-0
zajebać z Karola a nie farfocla podawać
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
odwrócic sytuacje i jakby lewy dostał taki body check, nikt by karnego nie widział?
dziękuję
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
Grochu miał na 2-0
zajebać z Karola a nie farfocla podawać Ale jakby Jędza poszedł do końca to byłoby tylko kwestia dostawić nogę i buda.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
gol na 1-0 i automatyczne wycofanie się zamiast dojebania cieniasom drugiego albo i trzeciego i dopiero gra z kontry to nie takie proste bitek ale to nie Portugalia się na nas rzuciła tylko my grzecznie się wycofaliśmy a oni, cóż byliby skończonymi kretynami gdyby nie podeszli ewidentnie taki był plan Nawałki na wariant w którym to my pierwsi wychodzimy na prowadzenie i to mi się nie podoba
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
odwrócic sytuacje i jakby lewy dostał taki body check, nikt by karnego nie widział?
dziękuję O Ty trollu! Faul mógł zagwizdać, mógł też nie. Wg tych nowych wytycznych - powinien. Ale taka decyzja też się chyba wybroni.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wg mnie dogrywki nie będzie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
gol na 1-0 i automatyczne wycofanie się zamiast dojebania cieniasom drugiego albo i trzeciego i dopiero gra z kontry to nie takie proste bitek ale to nie Portugalia się na nas rzuciła tylko my grzecznie się wycofaliśmy a oni, cóż byliby skończonymi kretynami gdyby nie podeszli ewidentnie taki był plan Nawałki na wariant w którym to my pierwsi wychodzimy na prowadzenie i to mi się nie podoba hmmm ... i po raz kolejny muszę się zgodzić 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
gol na 1-0 i automatyczne wycofanie się zamiast dojebania cieniasom drugiego albo i trzeciego i dopiero gra z kontry to nie takie proste bitek ale to nie Portugalia się na nas rzuciła tylko my grzecznie się wycofaliśmy a oni, cóż byliby skończonymi kretynami gdyby nie podeszli ewidentnie taki był plan Nawałki na wariant w którym to my pierwsi wychodzimy na prowadzenie i to mi się nie podoba gol na 1-0 i automatyczne wycofanie się zamiast dojebania cieniasom drugiego albo i trzeciego i dopiero gra z kontry
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dziękuję O Ty trollu! Faul mógł zagwizdać, mógł też nie. Wg tych nowych wytycznych - powinien. Ale taka decyzja też się chyba wybroni. punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. jakby to był nasz zawodnik faulowany to sędzia byłby wyzwany od szwaba który sędziuje pod żelowców 
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
o czym dyskusja
karny książkowy
dobrze że Brych zaspał
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Krychowiak po gola kurs 21, pojechał
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie bylo karnego kto uwaza inaczej to trzyma fige albo sie nie zna na pilce ludzie wiem ze kasa ale sa jakies zasady ktore nami kieruja
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|