Jedno tylko mnie wkurza, ze druzyna ktora nie wygrala zadnego meczu w grupie perfidnie grajac na remis w niektorych z nich awansowala dalej i obecnie jest w polfinale, chyba powinni popracowac troche nad zmiana zasad w nastepnych mistrzostwach
już tak to jest, Anglia w 1990r. żadnego meczu nei wygrała na mundialu a grali o 3 miejsce
Tom, a nie wklejaj tu mi tej pani...nigdy jej nie lubiłem, co nie zmienia faktu, że dla polskiej sceny rozrywkowej zrobiła na prawdę dużo, ale..."trzeba wiedzieć, kiedy ze sceny zejść..." to co ostatnimi laty oglądamy w wykonaniu tej artystki, to...zgroza kurwa, zgroza, aż dostaję lęków od takiej rozrywki rodem z gabinetu figur woskowych madame Tussaud.. Maryla pliss !!! popatrz na Tinę T chociażby
Teraz żałuję że mamy takich a nie innych przeciwników w eliminacjach do mundialu, wtedy jak losowali z ulga przyjąłem że będziemy grać z Rumunia i Danią.
oczywiście, że ma rację ale z tym, że zabrakło gryzienia trawy to już farmazon
co jak co ale trawę to gryźliśmy do samego końca
co do reszty się zgadzam, acz nie obwiniam zupełnie piłkarzy bo jak dla mnie wykonywali jedynie założenia taktyczne Nawałki, które były beznadziejne
z tak osranym i zdezorganizowanym rywalem przy 1-0 trzeba było iść za ciosem a nie się cofać i murować(wtedy kiedy Portugalia nie podchodziła z pressingiem zamiast konstruować ataki my sobie klepaliśmy w obronie jakby było 3-0 a nie skromne 1-0)