|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Islandia - Walia final marzenie można gdzieś taką pare obstawić?  Jakiś banknot można dać w ofierze 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ale jak na moje może być ciekawie w tym półfinale, Portugalia gra słabo a żel tragicznie więc skoro Walia puknęła Belgów to ich też może.. dogrywka będzie 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Szczerze mówiąc jeśli chodzi o Polskę to nie wiem nad czym te zachwyty. Z Irlandią Płn. wygrana po męczarniach, z Ukrainą bardzo szczęśliwa wygrana gdzie Ukraińcy marnowali setki, ze Szwajcarią megafuks gdzie dobrze zagrali tylko 1 połowę później była totalna dominacja Szwajcarii no i z Portugalią też gra wyglądała bardzo średnio. Ogólnie mówiąc to Polska grała chyba najbrzydszą piłkę na tych mistrzostwach. bzdura, Szwajcaria i Portugalia dominowały bo goniły wynik, z Ukrainą mieliśmy wyjebane na wynik, mi gra Polaków się bardzo podobała, podobnie jak Włochów. Najbrzydziej grają Hiszpanie którzy chca wjechac do brasmki
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
ale jak na moje może być ciekawie w tym półfinale, Portugalia gra słabo a żel tragicznie więc skoro Walia puknęła Belgów to ich też może.. Bez Ramzeja będzie w huj ciężko
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
Szczerze mówiąc jeśli chodzi o Polskę to nie wiem nad czym te zachwyty. Z Irlandią Płn. wygrana po męczarniach, z Ukrainą bardzo szczęśliwa wygrana gdzie Ukraińcy marnowali setki, ze Szwajcarią megafuks gdzie dobrze zagrali tylko 1 połowę później była totalna dominacja Szwajcarii no i z Portugalią też gra wyglądała bardzo średnio. Ogólnie mówiąc to Polska grała chyba najbrzydszą piłkę na tych mistrzostwach. Tak jak mówisz. Irlandia Płn grała od nas 3x lepiej. Portugalia, która nas pokonała w ogóle wymiata. Dodatkowo Rumuni biją nas na głowę. Węgry zdecydowanie lepsi, o Anglii nie wspominam bo oni to z Islandią nie wiem jak odpadli mając 12 setek w spotkaniu. Szwecja ze Zlatanem grała z polotem i finezją, a sytuacja w grupie tak się ułozyła, że niefortunnie odpadli... Płakać się chce jak się czyta takie brednie. Najebałeś się? to wracaj do domu.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ale jak na moje może być ciekawie w tym półfinale, Portugalia gra słabo a żel tragicznie więc skoro Walia puknęła Belgów to ich też może.. dogrywka będzie  na bank 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Islandia - Walia final marzenie można gdzieś taką pare obstawić?  Jakiś banknot można dać w ofierze  juz mnie chyba nic nie zdziwi 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Szczerze mówiąc jeśli chodzi o Polskę to nie wiem nad czym te zachwyty. Z Irlandią Płn. wygrana po męczarniach, z Ukrainą bardzo szczęśliwa wygrana gdzie Ukraińcy marnowali setki, ze Szwajcarią megafuks gdzie dobrze zagrali tylko 1 połowę później była totalna dominacja Szwajcarii no i z Portugalią też gra wyglądała bardzo średnio. Ogólnie mówiąc to Polska grała chyba najbrzydszą piłkę na tych mistrzostwach. Szczerze mowiac to jestes dobrze pierdolniety  Dlaczego bo stwierdzam fakty?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Szczerze mówiąc jeśli chodzi o Polskę to nie wiem nad czym te zachwyty. Z Irlandią Płn. wygrana po męczarniach, z Ukrainą bardzo szczęśliwa wygrana gdzie Ukraińcy marnowali setki, ze Szwajcarią megafuks gdzie dobrze zagrali tylko 1 połowę później była totalna dominacja Szwajcarii no i z Portugalią też gra wyglądała bardzo średnio. Ogólnie mówiąc to Polska grała chyba najbrzydszą piłkę na tych mistrzostwach. bzdura, Szwajcaria i Portugalia dominowały bo goniły wynik, z Ukrainą mieliśmy wyjebane na wynik, mi gra Polaków się bardzo podobała, podobnie jak Włochów. Najbrzydziej grają Hiszpanie którzy chca wjechac do brasmki Hiszpanie akurat grają ładnie i jak nikt potrafią zdominować rywala, tylko z tych ich 1000 podań i tiki taki nic nie wynika a i skład mają już słaby w porównaniu choćby do 2012 co widać po wynikach ostatnich 2 turniejów mistrzowskich
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Belgia jak Anderlecht Portugalia jak Porto trzeba sie trzymac od nich z daleka, tyle ze teraz to Portugalia final
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
max mniej alkoholu, wiecej trzezwego myslenia 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Bramka jest okrągła a piłki sa dwie
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
Walia z medalem 
|
|
|
|
|
|
|
Szczerze mówiąc jeśli chodzi o Polskę to nie wiem nad czym te zachwyty. Z Irlandią Płn. wygrana po męczarniach, z Ukrainą bardzo szczęśliwa wygrana gdzie Ukraińcy marnowali setki, ze Szwajcarią megafuks gdzie dobrze zagrali tylko 1 połowę później była totalna dominacja Szwajcarii no i z Portugalią też gra wyglądała bardzo średnio. Ogólnie mówiąc to Polska grała chyba najbrzydszą piłkę na tych mistrzostwach. Tak jak mówisz. Irlandia Płn grała od nas 3x lepiej. Portugalia, która nas pokonała w ogóle wymiata. Dodatkowo Rumuni biją nas na głowę. Węgry zdecydowanie lepsi, o Anglii nie wspominam bo oni to z Islandią nie wiem jak odpadli mając 12 setek w spotkaniu. Szwecja ze Zlatanem grała z polotem i finezją, a sytuacja w grupie tak się ułozyła, że niefortunnie odpadli... Płakać się chce jak się czyta takie brednie. Najebałeś się? to wracaj do domu. A jak najebał się w domu? 
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
Walia z medalem  jaki to medal jak odpadna zalozmy w 1/2 ? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie no Polska grała wspaniale, a 2 połowa i dogrywka ze Szwajcarią była zajebista gdzie nie mogli wyjść z własnej połowy 
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
Szczerze mówiąc jeśli chodzi o Polskę to nie wiem nad czym te zachwyty. Z Irlandią Płn. wygrana po męczarniach, z Ukrainą bardzo szczęśliwa wygrana gdzie Ukraińcy marnowali setki, ze Szwajcarią megafuks gdzie dobrze zagrali tylko 1 połowę później była totalna dominacja Szwajcarii no i z Portugalią też gra wyglądała bardzo średnio. Ogólnie mówiąc to Polska grała chyba najbrzydszą piłkę na tych mistrzostwach. Szczerze mowiac to jestes dobrze pierdolniety  Dlaczego bo stwierdzam fakty? Max sorry, nie stwierdzasz faktów, ale zwyczajnie pierdolisz kocopoły. Nie wiem, chcesz błysnąć na forum kontrowersyjną wypowiedzią czy o co ci chodzi? Nie gramy najładniejszej piłki ale ostatnim zdaniem dałeś powód Inzaghiemu żeby nazwał cie jak nazwał i ma do tego prawo.
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
Walia z medalem  jaki to medal jak odpadna zalozmy w 1/2 ?  Brązowy posrebrzany
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
moze max przeyebal na zakladzie wczoraj, ktoz to wie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Islandia - Walia final marzenie można gdzieś taką pare obstawić?  Jakiś banknot można dać w ofierze  juz mnie chyba nic nie zdziwi  ja myślałem że wszystko już widziałem 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|