|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ilość kibiców nie ma tu nic do rzeczy to było mało profesjonalne i tyle, wizerunkowa wtopa przez duże "w" i pretekst by po paru słabszych meczach odjebać go z pierwszego składu mniej lub bardziej ale dał jednak jakiś tam sygnał, że za ten klub umierać nie zamierza nie sądzę żeby tak faktycznie podchodził do tematu, no ale to było zupełnie niepotrzebne szczególnie, że ledwo co kontrakt podpisał i pewnie nawet jeszcze nie zdążył porządnie zwiedzić obiektów treningowych a tu już gadka o kolejnych klubach, przystankach, itd spece od PR i budowania wizerunku pewnie się za głowę łapią 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
6 melonów PLN na rękę za rok gry w takim klubie? Słabiutko łoj słabiutko. To Legia płaci już tylko 3 razy mniej niż francuski klub, który gra w LM? Wiem, że podatki w Monaco masakryczne ale szanujmy się. Czy ja o czyms nie wiem? Cos sie zmienilo w tej kwestii? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
6 melonów PLN na rękę za rok gry w takim klubie? Słabiutko łoj słabiutko. To Legia płaci już tylko 3 razy mniej niż francuski klub, który gra w LM? Wiem, że podatki w Monaco masakryczne ale szanujmy się. Czy ja o czyms nie wiem? Cos sie zmienilo w tej kwestii? No np: Krychowiak podobno odda 49% poborów + 4% ekstra podatku dla najbogatszych w sumie 53%
|
|
|
|
|
PLAYOFF WINNER
|
|
PLAYOFF WINNER
Ale Monako to nie jest raj podatkowy?  Przeciez nie bez przyczyny wielu sportowcow tam mieszka i sie rozlicza. We Francji to wiem, ze oddaja polowe zarobkow. Monako inna bajka.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ilość kibiców nie ma tu nic do rzeczy to było mało profesjonalne i tyle, wizerunkowa wtopa przez duże "w" i pretekst by po paru słabszych meczach odjebać go z pierwszego składu mniej lub bardziej ale dał jednak jakiś tam sygnał, że za ten klub umierać nie zamierza nie sądzę żeby tak faktycznie podchodził do tematu, no ale to było zupełnie niepotrzebne szczególnie, że ledwo co kontrakt podpisał i pewnie nawet jeszcze nie zdążył porządnie zwiedzić obiektów treningowych a tu już gadka o kolejnych klubach, przystankach, itd spece od PR i budowania wizerunku pewnie się za głowę łapią   Ja mysle, że to raczej ze względu na szacunek do włoskich kibiców ta wypowiedź.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
w Monaco nie pa podatków.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
tak, już złapałem o co ci chodziło
w Monaco nie ma wysokich podatków
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
M@rcin czy my mówimy o tej samej wypowiedzi Glika? bo ja niezbyt wiem co ma z tym wspólnego szacunek dla włoskich klubów  ja mówię o wywiadzie dla bodajże PS
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
W Turynie był traktowany po królewsku, odszedł do bananowego klubu i zdaje sobie sprawe, że ta wypowiedz nie bedzie miała żadnych konsekwencji bo kibice mają to w dupie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
M@rcin czy my mówimy o tej samej wypowiedzi Glika? bo ja niezbyt wiem co ma z tym wspólnego szacunek dla włoskich klubów  ja mówię o wywiadzie dla bodajże PS Żeby nie myśleli "przypadkiem" że odszedł dla 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
zdaje sobie sprawe, że ta wypowiedz nie bedzie miała żadnych konsekwencji bo kibice mają to w dupie. @bitnap Ci to wytłumaczył, a Ty dalej pierdzielisz coś o kibicach  To kibice ustalają skład drużyny, coś się pozmieniało od wczoraj ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a co mają myśleć?
przecież to oczywista oczywistość, że poszedł dla LM i kasy
bo chyba nie dla kibiców albo z sentymentu do księstwa
|
|
|
|
|
PLAYOFF WINNER
|
|
PLAYOFF WINNER
W Torino pewnego poziomu juz by nie przeskoczyl. Co mogl z nimi jeszcze "osiagnac"? LE? To i tak max. Byl kapitanem, mial i ma szacunek kibicow.
Kilku naszych poszlo do Francji i sam nie wiem czy ta liga PSG to dla nich odpowiedni kierunek, ale glupi nie sa, chociaz Jedrzejczyk nieco wysral sie na Bordeaux.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
M@rcin czy my mówimy o tej samej wypowiedzi Glika? bo ja niezbyt wiem co ma z tym wspólnego szacunek dla włoskich klubów  ja mówię o wywiadzie dla bodajże PS Żeby nie myśleli "przypadkiem" że odszedł dla  każdy wie dlaczego odszedł
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Witam czemu kurs na Zagłębie Lubin w LE jest taki niski?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
zdaje sobie sprawe, że ta wypowiedz nie bedzie miała żadnych konsekwencji bo kibice mają to w dupie. @bitnap Ci to wytłumaczył, a Ty dalej pierdzielisz coś o kibicach  To kibice ustalają skład drużyny, coś się pozmieniało od wczoraj ? Człowieku, piszę tylko, że ta jego wypowiedź to żadne faux pas tylko zamierzony gest. Nie jest głupi i wie co robi.
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
M@rcin czy my mówimy o tej samej wypowiedzi Glika? bo ja niezbyt wiem co ma z tym wspólnego szacunek dla włoskich klubów  ja mówię o wywiadzie dla bodajże PS Żeby nie myśleli "przypadkiem" że odszedł dla  każdy wie dlaczego odszedł dla sportowej ewolucji tylko i wylacznie
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
O czym tu mowa panowie. Przecież Kamil ma taki charakter, że będzie zapierdalał aż miło i szybko wyrobi sobie opinię podejściem, grą na boisku, postawą na treningach itd. Wypowiedź, jeśli jest ona prawdziwa niefortunna fakt, ale nie róbmy z tego jakiejś afery. Czerwiński po przyjściu do Pogoni chlapnął identycznie w wywiadzie dla weszło. Chwila była rabanu o to, a teraz praktycznie nikt o tym nie pamięta. I tyle w temacie. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
M@rcin zacytuję wypowiedź @bitnapa jeszcze raz, jeśli nadal uważasz że to co powiedział Glik to zamierzony i przemyślany manewr to....sorry to było mało profesjonalne i tyle, wizerunkowa wtopa przez duże "w" i pretekst by po paru słabszych meczach odjebać go z pierwszego składu mniej lub bardziej ale dał jednak jakiś tam sygnał, że za ten klub umierać nie zamierza nie sądzę żeby tak faktycznie podchodził do tematu, no ale to było zupełnie niepotrzebne szczególnie, że ledwo co kontrakt podpisał i pewnie nawet jeszcze nie zdążył porządnie zwiedzić obiektów treningowych a tu już gadka o kolejnych klubach, przystankach, itd spece od PR i budowania wizerunku pewnie się za głowę łapią 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
iti ale ja nic o Torino nie wspomniałem - tutaj wszystko załatwił megaprofesjonalnie M@rcin dalej nie rozumiem do czego zmierzasz ale ok zakończmy temat  ja jako właściciel klubu czy tam prezes, gdybym usłyszał takiego ancymona to bym się jednak wkurwił, że przyszedł wybitny najemnik, który siedzi i odlicza dni do kolejnego okienka  zabrzmiało trochę tak jakby Torino od święta grające w LE zamienił na Koronę Kielce a nie Monaco grające w LM i dysponujące składem o jakim Włosi mogą jedynie pomarzyć
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|