|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tak akagi, lubię afery. Gdyby ludzie zachowywali się jak należy to nie byłoby czego piętnować. A jeśli piszesz o delikatnych prowokacjach i szyderze to potwierdzam, lubię to. Ale to kwestia jakie kto ma poczucie humoru. Jeden to wyłapie drugi nie i fakt z tego mogą wychodzić "różne" sytuacje. Ale to nie mój problem. Kumasz to? Czy nie bardzo?  Kumam kumam. Ale wymyśl coś Swojego, oryginalnego i niech to się przyjmie, będziesz miał małą, ale zawsze satysfakcję. A tak to tylko ... fechu - łowca afer. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Na dziś: Alkmar -1.5 @1.65 Goteborg @1.40 Panathinaikos @1.53 Rijeka X2 @1.90 ako: 6.71  stawka: 100 zł walka :
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
Nie złapałeś ironii. Ale niech tak zostanie, że jestem "łowcą afer" 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ty też nie załapałeś. To niech będzie że jest 1:1, i koniec meczu. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
To forum to jest jedna wielka afera  to na chu.. tu siedzisz  żeby Cie wnerwiać 
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
Ty też nie załapałeś. To niech będzie że jest 1:1, i koniec meczu.  Remis, na wyjeździe, w pierwszym meczu to dobry wynik dla mnie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
 Ach ten fechu, zawsze chce zjeść ostatni kawałek tortu.  Dobra, niech będzie, ale Wasi juniorzy też wygrali z Legią pierwszy mecz w Warszawie.  Ale dobra dobra, tortu już nie ma, czyli nie ma co jeść. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a "gnidę" zapamiętam...zapamiętam Tego jestem bardziej pewien niż awansu Legii do LM. Z poważaniem denerwuje mnie cos takiego, czlowiek stara sie rozmwiac w miare na poziomie, nie uzywac obrazliwych epitetow i mysli ze znajdzie sie przynajmniej kilka osob myslacych podobnie no ale potem przyjdzie @akagi, ktory rzuci sobie slowo "gnida" w odpowiedzi na zart ..no ale za to innym wypomni brak polskich liter wiec uwaza sie za intelektualiste i filozofa coz zrobic? ano nic ... ludzi nie zmienisz...po prostu przesuwasz ich do innego koszyka ...w najnizszym jeszcze nie jestes bo jednak troche wystajesz ponad tych co tam sa...ale juz ponizej srodka
|
|
|
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
Smakosz jedzenia i alko
Rafinha z Gentu do HJK tak po cichu sobie przeszedł, ciekawe czy dziś zagra..
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
STS sponsorem Górnika Zabrze. Trzeba obserwować kursy na ich mecze. 
|
|
|
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
Smakosz jedzenia i alko
to z wczoraj... kurwa mać...pomalutku się zbliżam 5260 postów...i nikt tego nie zauważa.. a dziś już 5270...i wciąż żadnych fanfar.. ale nie będę się mazał, o nie...Beto..bój się - Burbon nadchodzi !!!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Coś się rozbrykało stadko
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Coś się rozbrykało stadko zrobie tu porzadki rozwieje wasze mrzonki jestescie tak potrzebni jak ziemia czarnej stonki ... 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ziemniaczane stonki 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
kazow... Znowu każesz Sobie odpowiadać. O czym Ty piszesz. Kiedyś, nie pamiętam już kiedy, odpowiedziałem Ci na - moim zdaniem - nieprzemyślany Twój wpis pod moim adresem. Ty to sobie zakodowałeś i czekałeś szukając haka. Każdy na każdego może coś znaleźć jak tylko coś chce znaleźć. Ale Ciebie " doceniłem ", ponieważ byłeś bardzo cierpliwy w poszukiwaniu haka, aby się w jakimś stopniu odegrać. Stąd taka moja ocena Twojego wpisu. Trochę luzu Panowie. Więcej dystansu do siebie i innych. Wiem, robota w bukmacherce jest stresująca, zatem wyluzujmy, bo na tę chwilę serce mamy jedno. 
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
 Ach ten fechu, zawsze chce zjeść ostatni kawałek tortu.  Dobra, niech będzie, ale Wasi juniorzy też wygrali z Legią pierwszy mecz w Warszawie.  Ale dobra dobra, tortu już nie ma, czyli nie ma co jeść.  Ach ten akagi, Zawsze musi mieć ostatnie zdanie.  Niech ci będzie, ale pamiętam jak kiedyś Legia wygrała oba mecze(u siebie 4-1, a na wyjeździe 2-0), a jednak nie awansowała dalej! Ale dobra, nie ma co rozdrapywać starych ran 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dortmund wjeżdża jak w masło
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
kazow... Znowu każesz Sobie odpowiadać. O czym Ty piszesz. Kiedyś, nie pamiętam już kiedy, odpowiedziałem Ci na - moim zdaniem - nieprzemyślany Twój wpis pod moim adresem. Ty to sobie zakodowałeś i czekałeś szukając haka. Każdy na każdego może coś znaleźć jak tylko coś chce znaleźć. Ale Ciebie " doceniłem ", ponieważ byłeś bardzo cierpliwy w poszukiwaniu haka, aby się w jakimś stopniu odegrać. Stąd taka moja ocena Twojego wpisu. Trochę luzu Panowie. Więcej dystansu do siebie i innych. Wiem, robota w bukmacherce jest stresująca, zatem wyluzujmy, bo na tę chwilę serce mamy jedno.  ahhh..to teraz "wiecej luzu" i sprawa zalatwiona? widzisz, ja jednak nie toleruje jak ktos nazywa mnie "gnida" i zaskocze Cie, nie czekalem ...nie szukalem zadnych hakow na Ciebie ... przeceniasz swoja wartosc teraz
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dobra kazow, będziemy dalej wojować, ale uwierz, jesteś któryś w kolejce, bo Legia gra jeszcze w pucharach.
Powodzenia.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
dzień dobry. Co tu tyle złośliwości od rana? Po co to komu? Może lepiej by było skupić się na tym z czego forum jest dobrze znane czyli całkiem niezłe przewidywanie zdarzeń na boisku. Nie bawmy się w polityków, którzy wzajemnie i na każdym kroku szukają możliwości by komuś wbić szpile.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|