|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
stówka chudy ;-) widzę chłopak jest tutaj uznawany za ostrego jebake  pań za kase, to nie zaszczyt, każdy tak może, dla mnie osobiście nie ma się czym chwalić co innego wyrwać np. na mieście, na plaży, w knajpie, etc i wtedy coś zdziałać bez płacenia beksio pewnie swoją poznał w bibliotece  w klubie  czyt. dyskotece
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
stówka chudy ;-) widzę chłopak jest tutaj uznawany za ostrego jebake  pań za kase, to nie zaszczyt, każdy tak może, dla mnie osobiście nie ma się czym chwalić co innego wyrwać np. na mieście, na plaży, w knajpie, etc i wtedy coś zdziałać bez płacenia beksio pewnie swoją poznał w bibliotece  to on jest kobieta w zwiazku z facetem  jaga Ty jak coś palniesz to mi slabo heh
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
tak naprawde zawsze sie płaci, drinki, waszka, papierosy, jakas kolacyja z pizza czy kebsem, ale wiadomo przynajmniej dla mnie ze to zdecydowanie lepsza alternatywa niz do agencji, choc napewno wymagajaca. ale kazdy sobie sterem... ty naprawde jak sie umawiasz z dupa to zapraszasz ja na kebaba ?  dobry jestes jaga, podałem przykład, zalezy ile warta by była 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
co oni z tymi przerwami na napoje, globalne ocieplenie promują? 
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
co oni z tymi przerwami na napoje, globalne ocieplenie promują?  jakby zrobili mundial w tym katarze, to taka przerwa byla by co 10min 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
tak naprawde zawsze sie płaci, drinki, waszka, papierosy, jakas kolacyja z pizza czy kebsem, ale wiadomo przynajmniej dla mnie ze to zdecydowanie lepsza alternatywa niz do agencji, choc napewno wymagajaca. ale kazdy sobie sterem... ty naprawde jak sie umawiasz z dupa to zapraszasz ja na kebaba ?  dobry jestes na kebaba to chyba wyrywa dupe z Turcji
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jaga Ty jak coś palniesz to mi slabo heh według niego Ty jesteś kobietą a ja pantoflarzem
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
tak naprawde zawsze sie płaci, drinki, waszka, papierosy, jakas kolacyja z pizza czy kebsem, ale wiadomo przynajmniej dla mnie ze to zdecydowanie lepsza alternatywa niz do agencji, choc napewno wymagajaca. ale kazdy sobie sterem... ty naprawde jak sie umawiasz z dupa to zapraszasz ja na kebaba ?  dobry jestes na kebaba to chyba wyrywa dupe z Turcji 
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
krytykowac łatwo, a ciekawe na co by jaga zabrał potencjalna zdobycz, ciekaw jestem  restauracja, drogie wino i owoce morza ?  czasem byle kebab i alkohol wystarcza by cel osiagnac. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
do parku na ławke i styknie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jak się jedzie przez Biłgoraj, to zajmuje to ok. 5 min, oczywiście trzymając się w miarę przepisów. Nie śmiejcie się zatem z Ładziaka, bo nie ma on aż tylu możliwości jak mieszkańcy większych miast. Każdy sobie radzi jak może i jakie ma możliwości. 
|
|
|
|
|
rzut rozny
|
|
rzut rozny
krytykowac łatwo, a ciekawe na co by jaga zabrał potencjalna zdobycz, ciekaw jestem  restauracja, drogie wino i owoce morza ? czasem byle kebab i alkohol wystarcza by cel osiagnac.  proste !
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
krytykowac łatwo, a ciekawe na co by jaga zabrał potencjalna zdobycz, ciekaw jestem  restauracja, drogie wino i owoce morza ? czasem byle kebab i alkohol wystarcza by cel osiagnac.  proste ! a jak maniurka nie ma kafli zeby pogrysc twarda baraninke lub wolowinke z kebaba to zadowoli sie puszeczka piwka  hehe
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
Jak się jedzie przez Biłgoraj, to zajmuje to ok. 5 min, oczywiście trzymając się w miarę przepisów. Nie śmiejcie się zatem z Ładziaka, bo nie ma on aż tylu możliwości jak mieszkańcy większych miast. Każdy sobie radzi jak może i jakie ma możliwości.  tez prawda. 
|
|
|
|
|
rzut rozny
|
|
rzut rozny
krytykowac łatwo, a ciekawe na co by jaga zabrał potencjalna zdobycz, ciekaw jestem  restauracja, drogie wino i owoce morza ? czasem byle kebab i alkohol wystarcza by cel osiagnac.  proste ! a jak maniurka nie ma kafli zeby pogrysc twarda baraninke lub wolowinke z kebaba to zadowoli sie puszeczka piwka  hehe no jak nei ma kafli, to trzeba ją zabrać na ...lody 
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
a z tym przejazdem, hmm czy 5min. główna jechac jest troche swiateł, 2-3 ronde tez miniemy, stawiał bym na 10min.  małe miasto, ale zadbane, drogi porobione, obwodnice, chodniki, duzo rond i swiateł, jak na tak małe miasto to jest tego duzo. 
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
krytykowac łatwo, a ciekawe na co by jaga zabrał potencjalna zdobycz, ciekaw jestem  restauracja, drogie wino i owoce morza ? czasem byle kebab i alkohol wystarcza by cel osiagnac.  proste ! a jak maniurka nie ma kafli zeby pogrysc twarda baraninke lub wolowinke z kebaba to zadowoli sie puszeczka piwka  hehe no jak nei ma kafli, to trzeba ją zabrać na ...lody  
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jechałem parę lat temu - tronk - z Lublina na Przemyśl. Nie przejeżdżałem przez centrum. 
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
w takim razie mogłes sie w tych 5min zmiescic. 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|