|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
USA dobry przyklada. Bardzo mi sie podoba jak tam dziala policja. niepierdola sie z przestepcami. szczególnie z czarnuchami 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
USA dobry przyklada. Bardzo mi sie podoba jak tam dziala policja. niepierdola sie z przestepcami. Tak myślałem, że ten kraj masz na myśli.  Na filmach faktycznie tak to wygląda, ale w rzeczywistości jak za kierownicą nie siedzi biały (a statystycznie biali już nie są większością w USA, a poza tym wśród przestępców jakieś 70-80% to kolorowi), to daleko temu krajowi do tzw. "normalności". I nie daj Boże żeby na dodatek do tego kolorowego strzelił biały ... Ostatnio z tego powodu zostało zawieszonych kilku policjantów w Chicago i wyleciał komendant McCarthy
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
Co ma wspólnego Murzyn z plemnikiem? Tylko jeden na milion pracuje.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tylko tam gość dostałby cały magazynek żeby nie było możliwości przeżycia. Policjanci nie chcą być ciągnie po sądach.
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
- jak należy zwracać się stosownie do murzyna w garniturze? - oskarżony proszę wstać!
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
http://aszdziennik.pl/118141,poznan-to-stan-umyslu-w-miescie-powstala-4-metrowa-droga-rowerowa-idealna-na-tour-de-pologne-lol
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tylko tam gość dostałby cały magazynek żeby nie było możliwości przeżycia. Policjanci nie chcą być ciągnie po sądach. Jak władują cały magazynek to zostają zawieszeni, a jego komendant wylatuje z pracy: http://dziennikzwiazkowy.com/chicago/komendant-glowny-policji-zwolniony/
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Zuzia Róża
|
|
Zuzia Róża
widzisz tylko problem polega na tym ze ja nie widze nic zlego w tym ze bandzior dostanie oklep na komisariacie podczas przesluchania. problemem w policji za to jet korupcja.
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
Szczecin: policjant śmiertelnie postrzelił kierowcę, który nie zatrzymał się do kontroli i tak ma byc! W moim Państwie dodatkowo stałaby szubienica zaraz obok Neptuna. Egzekucje oczywiście byłyby publiczne. I stawiam dolary przeciwko orzechom, że po kilku takich ludzie wyleczyliby się z kilku poważnych chorób. Dzień dobry w ten piękny wrześniowy dzień 
|
|
|
|
|
Zuzia Róża
|
|
Zuzia Róża
Szczecin: policjant śmiertelnie postrzelił kierowcę, który nie zatrzymał się do kontroli i tak ma byc! W moim Państwie dodatkowo stałaby szubienica zaraz obok Neptuna. Egzekucje oczywiście byłyby publiczne. I stawiam dolary przeciwko orzechom, że po kilku takich ludzie wyleczyliby się z kilku poważnych chorób. Dzień dobry w ten piękny wrześniowy dzień  za ciezkie przestepstwa obowiazkowo. w moim panstwie zas na rynku staly by dyby. i bylo by sobie gdzies ciezkie wiezienie o zostrzonym rygorze gdzie lzejszy przestepcow pakowano by na 7 dni. lepiej taka kara zadziala niz zawiasy. znam w chuj osob ktore dostaly zawiasy i sie z tego smieja. i tak np dalej jedza bez prawka. a po 7 dni w we więzniu bym nawet o tym nie pomysleli.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Polski mikst badmintonowy Zięba/Mateusiak pokonał zdecydowanie faworyzowanych Chińczyków!!!
Gramy dalej w grupie, decydujący mecz z parą Brytyjską
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
USA dobry przyklada. Bardzo mi sie podoba jak tam dziala policja. niepierdola sie z przestepcami. Tak myślałem, że ten kraj masz na myśli.  Na filmach faktycznie tak to wygląda, ale w rzeczywistości jak za kierownicą nie siedzi biały (a statystycznie biali już nie są większością w USA, a poza tym wśród przestępców jakieś 70-80% to kolorowi), to daleko temu krajowi do tzw. "normalności". I nie daj Boże żeby na dodatek do tego kolorowego strzelił biały ... Ostatnio z tego powodu zostało zawieszonych kilku policjantów w Chicago i wyleciał komendant McCarthy Byłem i widziałem. Co prawda 10 lat temu i w rejonach, gdzie nie było czarnych. No ale już wiem dlaczego tam policjanci i strażacy mają szacunek i respekt wśród ludzi a u nas uważa się ich za beton. Bo tak jak się ktoś tu już wyraził - tam się nie pierdolą w tańcu w przestępcami. U nas przestępców się umarza a nie pierdoli się w tańcu z np. z piciem alkoholu na ławaczce albo z tymi co źle zaparkują, bo koło przychodni/szpitala nie ma parkingu.
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
Jest 13 wpłat i 17 osób zapisanych w naszym Fantasy Premiere League  kto do jutra do 11:45 nie wpłaci niestety zostanie usunięty  Warren wklej kod już ostatni raz. Plsss!
|
|
|
|
|
Zuzia Róża
|
|
Zuzia Róża
Polski mikst badmintonowy Zięba/Mateusiak pokonał zdecydowanie faworyzowanych Chińczyków!!!
Gramy dalej w grupie, decydujący mecz z parą Brytyjską wczoraj ledwno z Dunami przegrali (sedziwie ich dymali!)
|
|
|
|
|
Zuzia Róża
|
|
Zuzia Róża
Jest 13 wpłat i 17 osób zapisanych w naszym Fantasy Premiere League  kto do jutra do 11:45 nie wpłaci niestety zostanie usunięty  Warren wklej kod już ostatni raz. Plsss! 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Piszesz jak chciałbyś żeby było, a fakty masz w artykule powyżej. W Chicago było dużo więcej przypadków uzasadnionych interwencji i użycia broni przez policjantów, po których czarnuchy wychodziły na ulice i lamentowały jak to ich biedne bojsy są dyskryminowane. Bo cały problem był w tym, że interweniował biały policjant i ośmielił się strzelić do czarnego. Ostatnio przecież blokowali Lake w Downtown po dużo mniej spektakularnej strzelaninie. Ten kraj już dawno nie jest "normalny" i prędko nie będzie, zwłaszcza jak patrzę na kandydatów na prezydenta 
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
Jest 13 wpłat i 17 osób zapisanych w naszym Fantasy Premiere League  kto do jutra do 11:45 nie wpłaci niestety zostanie usunięty  Warren wklej kod już ostatni raz. Plsss! Code to join this league: 43360-15529
|
|
|
|
|
rzut rozny
|
|
rzut rozny
Witam, jest jakiś znawca Fify 16 na xbox?  ps4 
|
|