|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
żeby tylko dobrze wylosować w barcelony,bayerny,city CSKA Porto Dynamo Kijow 
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
a superpuchar kto ogląda...Hiszpanii ?? Laboga i Orłowski na 100 %
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
żeby tylko dobrze wylosować w barcelony,bayerny,city CSKA Porto Dynamo Kijow  Leicester Roma Salzburg
|
|
|
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
Smakosz jedzenia i alko
a superpuchar kto ogląda...Hiszpanii ?? Laboga i Orłowski na 100 % Arda Tuareg i jeden zero
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
a superpuchar kto ogląda...Hiszpanii ?? Laboga i Orłowski na 100 % Arda Tuareg i jeden zero zobacz a Euro miał takie słabe....
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
Jest Prime Time i ani słowa o Fantasy?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a superpuchar kto ogląda...Hiszpanii ?? Laboga i Orłowski na 100 % A kiedy w ogóle grają? Ja to myslę, że Barca pierwsza strzeli, tak kolo 10 minuty i moze strzelić Turan ale nie wiem jak będzie. 
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
a superpuchar kto ogląda...Hiszpanii ?? Laboga i Orłowski na 100 % A kiedy w ogóle grają? Ja to myslę, że Barca pierwsza strzeli, tak kolo 10 minuty i moze strzelić Turan ale nie wiem jak będzie.  Turana wyjebało jak z 10 metrowej trampolyny!
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
Jest Prime Time i ani słowa o Fantasy? hejterzy zbili z tropu  za wiele na siłę przed gw2 się zrobić nie da można po kminić z kapitanem i zrobić max 1 transfer a może lepiej poczekać i za tydzień mieć dwa ?  na wilcarda jeszcze za wcześnie , na bonusa też. trzeba porotować ławką i dobrze wybrać kapitana i coś z tego będzie , mam nadzieję ...
|
|
|
|
|
rzut rozny
|
|
rzut rozny
W Legii najwięcej podań : Pazdan, Lewczuk, Broź...
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
Tak Biczu, wyczerpałeś temat Fantasy na dzisiaj. 
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
Tak Biczu, wyczerpałeś temat Fantasy na dzisiaj.  w piątek wieczorem zaczniemy temat o 19:45 jak już będzie za późno na zmiany 
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
Lubie mieć plan w FPL, najlepiej taki na dwie trzy kolejki do przodu. Przed GW1 miałem taki, Kane IN. Jak nie uda się z Evertonem, to GW2 coś wpadnie. Bo przecież mecz u siebie z CP itp. Ale po tym co pokazał z Evertonem, nie jestem przekonany. Liczba strzałów całe ZERO.
Gdybym miał Zlatana, to nie przejmowałbym się wcale. Po prostu, postawiłbym na niego. Bez zbędnych kalkulacji. Podobnie zrobiłbym z Rooneyem czy Martialem. Wtedy , czułbym się bezpiecznie przed GW2. Chociaż pewnie Southampton, tanio skóry nie sprzeda. To jednak United będzie atakowało od pierwszej minuty i ja i tak nie będę tego oglądał. Wyjdę sobie przed dom, popatrzę na gwiazdy i pomyślę o tym że brak Zlatana w składzie to jedna z tych decyzji w FPL które skracają mój czas na planecie Ziemia. Jako różnica, najlepszy zawodnik jakiego widzieliśmy w pierwszej kolejce? Eden Hazard na C? Z Watfordem, to prawie jak derby Londynu. Przy takiej formie w jakie pokazał się w pierwszym spotkaniu, to może być dobry strzał. Napisałbym że Costa również ale mnożyć minus za czerwień ? Tego chyba nie chcemy? Belg jest mocnym kandydatem do opaski u mnie.
Przy takiej formie ofensywniej jaką prezentują zawodnicy The Reds, trzeba rozważyć ich kandydatury. Tylko który z nich? Dalej Mane czy Coutinho? a może teraz kolej Firmino? Jakoś tak mi wychodzi że Liverpool strzeli koło 2-3 bramek w tym spotkaniu. Może warto zaryzykować na tym etapie sezonu i spróbować z opaską dla jednego z nich?
Jamie Vardy, czy to jest podobna sytuacja jak z Kanem? Ten chociaż oddawał strzały na bramkę przeciwnika. W ostatnich dwóch spotkaniach z Arsenalem, zdobył 3 bramki. I jeżeli , do obrony Arsenalu nie wróci Kos, to Vardy lub Mahrez nie są wcale głupim pomysłem. A do czasu kiedy w Leicester nie zamelduje się nowy Kante, zawodnicy tacy jak Walcott czy Sanchez, będą dobrym wyborem na C przeciwko obronie Leicester.
Jest bardzo prawdopodobne że od pierwszej minuty zobaczymy dwóch zawodników, Payet zagra mecz u siebie z Bournemouth a Lukaku przeciwko WBA na wyjeździe. Szczególnie Payet wydaje mi się dobrą opcją z tej dwójki. Obok nich, jest jeszcze Siggy i jedna z ostatnich okazji aby ugrać coś ciekawego z graczy Swansea? A może Rondon? Napastnik WBA oddał przecież najwięcej strzałów spośród wszystkich napastników podczas GW1.
Kiedy pisałem to wczoraj wieczorem, Kun przestrzelił dwa karne. To był oczywisty znak , że z nim , nie będzie mi po drodze na C w tej kolejce. Ale teraz, kiedy strzelił 3 wraca jako opcja Kun.Easy. Fajnie że kolejka zaczyna się w piątek, to znaczy że decyzję trzeba podjąć w tym całym zgiełku dnia powszedniego. Na teraz moje 4 typy Hazard, Aguero, Kane, Vardy. Dla tych ze Zlatanem w składzie, to pewnie on jest tym najlepszym C na GW2?
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
BRAWO LEGIA !!!!! ZACZYNAMY ŚWIĘTOWAĆ 
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
Claudio Bravo Iborra jak amator
|
|
|
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
Smakosz jedzenia i alko
a superpuchar kto ogląda...Hiszpanii ?? Laboga i Orłowski na 100 % A kiedy w ogóle grają? Ja to myslę, że Barca pierwsza strzeli, tak kolo 10 minuty i moze strzelić Turan ale nie wiem jak będzie.  i się nie pomyliłeś wcale Master...brawo !!!! aż mnie korci poprosić Cię o numery jutrzejszego lotto za 12 dyni...ale uj...zrobię to...jutro po 22.00
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
a superpuchar kto ogląda...Hiszpanii ?? Laboga i Orłowski na 100 % A kiedy w ogóle grają? Ja to myslę, że Barca pierwsza strzeli, tak kolo 10 minuty i moze strzelić Turan ale nie wiem jak będzie.  i się nie pomyliłeś wcale Master...brawo !!!! aż mnie korci poprosić Cię o numery jutrzejszego lotto za 12 dyni...ale uj...zrobię to...jutro po 22.00 nie graj jutro bo w sobotę będzie 15 dyni
|
|
|
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
Smakosz jedzenia i alko
zagram Warrenie,,w sobotę będę już poza granicami Ojczyzny kochanej na urlopie 10 dniowym..dlatego poproszę Mastera -damusa o numerki..
30 kilometrów od stadionu Rijeki będę, to może się uda 27 na mecz podjechać
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
brawo panowie z L 20 lat czekania na LM żeby tylko dobrze wylosować w barcelony,bayerny,city a pamiętam jak nie wierzyłeś jak pisałeś że za naszego życia żadna polska drużyna nie awansuje
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|