Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 65 z 115 1 2 63 64 65 66 67 114 115
Marcos Baghdatis
Marcos Baghdatis
akagi chyba się zapędziłeś w tej obronie Legii.

Po pierwszym meczu i 2-0 ze słabą ekipą - rewanż na własnym stadionie powinien być formalnością i wygraną w dobrym stylu podkreślając, że awans jest zasłużony. A nie zero-jedynkowym pojedynkiem wink

A tutaj był niepokój do ostatnich minut o awans - nie tak sobie wyobrażałem wczorajszy wieczór.

Bonus: Unibet
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Sam nie wiem kazow.

Hasi wygrał mistrzostwo z Anderlechtem mając samograja.
W następnych dwóch sezonach z tą drużyną nie osiągnął praktycznie nic.
Inna sprawa że po mistrzostwie sprzedali mu najlepszych zawodników.

Ale...

Ta filozofia gry, którą on preferuje wymaga zawodników na dużo wyższym poziomie technicznym.

Takich w Legii jak na lekarstwo i nie ma szansy aby takich pozyskać przy tej wysokości budżecie.

W każdym razie ja mu daje czas do końca przerwy na mecze reprezentacji.

Jak coś się radykalnie nie zmieni, to też się przychylę do kursu na zmianę trenera.

Inna sprawa, że ma wysoki kontrakt i niełatwo go tak z ekonomicznie czystym sercem zwolnić.

Zobaczymy,
Leśny wygląda, jak wygląda.
Mówi jak mówi, ale tylko ktoś chory z zazdrości może twierdzić że jest głupi.

Bo w takim razie na jakim poziomie są ci wszyscy pozostali prezesi co chuj osiągnęli. smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
odejcie Hasiego oznacza tez odejscie Żewalkowak ktory sam powiedzial ze bierze na trenera pelna odpowiedzialnosc a ten tak latwo cieplej posadki nie odupsci...wiec pozostaje dalej sie meczyc...

1
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
1 Offline
Originally Posted by akagi
Cholera, ten mecz był z gatunku zero-jedynkowych.
Awans lub nie.
Chuj mnie - jako kibica - w tym jednym przypadku obchodził styl.
a ja wam powiem że oglądałem i nie wierzyłem własnym oczom

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Piostar
akagi chyba się zapędziłeś w tej obronie Legii.

Po pierwszym meczu i 2-0 ze słabą ekipą - rewanż na własnym stadionie powinien być formalnością i wygraną w dobrym stylu podkreślając, że awans jest zasłużony. A nie zero-jedynkowym pojedynkiem wink

A tutaj był niepokój do ostatnich minut o awans - nie tak sobie wyobrażałem wczorajszy wieczór.

Jak to się zapędziłem ?

Jestem kibicem tej drużyny od " wieków " na dobre i złe.

Jakby spadli do niższej ligi, to też bym był.

Nie szukałbym Barcelon, Bayernów czy Manchesterów żeby podziwiać piękno futbolu.

Ten typ ludzi tak ma Piostar.

Kumasz to ? grin

A że też widzę liczne niedostatki w grze,
to już zupełnie inna sprawa.

Ale nie ta sprawa z dnia wczorajszego. smile

Marcos Baghdatis
Marcos Baghdatis
Tak kumam, sam musiałem przeżyć drugi raz spadek Górnika, którego jestem kibicem od 6 roku życia.

Ale proszę nie wmawiaj mi, że wczorajszy mecz był dla Ciebie typem pojedynku awans lub nie - tam matematyczne szanse były 99% - 1%.

Gratuluje Legii i będę im kibicował w LM, ale jednak wielki niesmak pozostał po tym meczu.

J
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
J Offline
ja sie wcale nie dziwie wiekszosci kibicow Legii ze gwizdali itd
kibic fanatyk jezdzi za swoja druzyna wszedzie poswieca cenny czas czasami kosztem rodziny wydaje duze pieniadze to i musi wymagac odpowiedniego zaangazowania i poziomu rozumiem ze zachodnia pilka to jest inna dyscyplina itd ale do chuja pana najwazniejszy mecz eliminacji zamiast wyjsc na pelnej kur... od poczatku i zmiesc pasterzy przy pelnym stadionie to oni oddaja incjatywe i czekaja na blad przeciwnika smile to ja sie pytam co oni robia codziennie na treningu ze nie umieja wymienic kilku podan czy dosrodkowac pilki poprawnie te podanie na wolne pole kucharczyka gdzie wychodzil na czysta pozycje nikolic to jakis koszmar powinni dostac kopa w dupe od kibicow wszyscy z wyjatkiem pazdana lewczuka i malarza takie moje zdanie

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Poważnie był takim typem meczu Piostar, ponieważ wiedziałem jaką padakę gra Legia.

Dlatego wczoraj liczył się tylko awans.

Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Jaki terroryzm na forum grin
słowa na Legię nie można napisać bo zaraz wychodzi cały na biało rzecznik stołecznych i zadaje sakramentalne pytanie "kumasz to???" laugh

Daj sobie człowieku siana bo Ci żyła pęknie, a lat nie ubywa i ryzyko co raz większe wink

Legia gra gówno okrutne i nie ma co polemizować, z mojej strony gratulacje bo wyczyn historyczny na miarę ostatniej dwudziestolatki coś czego nie udało się dokonać żadnej z naszych ligowych miernot, i tu również nie ma co polemizować, gratulacje jak najszczersze się należą piwo

Ale drużyny to tam nie widać, komedia pomyłek już nawet nie w sensie gry ale trener który ledwo co poznał zawodników wywala najstarszego stażem i chyba najbardziej "legijnego" Rzeźnika laugh
Jedyny który w moim odczuciu się w pełni utożsamiał z klubem i choć jest przeciętny to stara się profesjonalnie prowadzić, wylatuje po pomyłce z naładowaną jak szpadel Arką, w sytuacji gdzie wiadomo, że Legia ma w głowie historyczny mecz, a nie ligowa kopankę laugh

Legia w fazie grupowej, kasa, dodatkowe mecze dla kibiców, możliwe, że i świetni rywale, tym się ciesz człowieku, a nie wyłapuj oponentów na forum z którymi będziesz się przepychał i próbował udowodnić swoja miłość do klubu bo to nie to forum.
Powinienem teraz zadać znane pytanie ale po co wink

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
grin

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
zawsze sie umowily ze po aawansie do lm legia odstawi lotto o lata swietlne....zobaczymy...

J
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
J Offline
a i jeszcze jedno dotyczy sie to wszystkich druzyn w lotto czemu maja sluzyc te zgrupowania zagraniczne w ekskluzywnych hotelach za ciezkie pieniadze jak efektow brak co za zenada ta cala liga

I see dead people
I see dead people
Originally Posted by Biszop
Jaki terroryzm na forum grin
słowa na Legię nie można napisać bo zaraz wychodzi cały na biało rzecznik stołecznych i zadaje sakramentalne pytanie "kumasz to???" laugh

Daj sobie człowieku siana bo Ci żyła pęknie, a lat nie ubywa i ryzyko co raz większe wink

Legia gra gówno okrutne i nie ma co polemizować, z mojej strony gratulacje bo wyczyn historyczny na miarę ostatniej dwudziestolatki coś czego nie udało się dokonać żadnej z naszych ligowych miernot, i tu również nie ma co polemizować, gratulacje jak najszczersze się należą piwo

Ale drużyny to tam nie widać, komedia pomyłek już nawet nie w sensie gry ale trener który ledwo co poznał zawodników wywala najstarszego stażem i chyba najbardziej "legijnego" Rzeźnika laugh
Jedyny który w moim odczuciu się w pełni utożsamiał z klubem i choć jest przeciętny to stara się profesjonalnie prowadzić, wylatuje po pomyłce z naładowaną jak szpadel Arką, w sytuacji gdzie wiadomo, że Legia ma w głowie historyczny mecz, a nie ligowa kopankę laugh

Legia w fazie grupowej, kasa, dodatkowe mecze dla kibiców, możliwe, że i świetni rywale, tym się ciesz człowieku, a nie wyłapuj oponentów na forum z którymi będziesz się przepychał i próbował udowodnić swoja miłość do klubu bo to nie to forum.
Powinienem teraz zadać znane pytanie ale po co wink

Biszop piwo

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by jaga1920
a i jeszcze jedno dotyczy sie to wszystkich druzyn w lotto czemu maja sluzyc te zgrupowania zagraniczne w ekskluzywnych hotelach za ciezkie pieniadze jak efektow brak co za zenada ta cala liga

cypry zydy i serby przyjedzaja do nas bo taniej i profesjonalnie a nasze kluby jezdza do nich laugh laugh

F
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
F Offline
Bo wódka smakuje lepiej na wyjeździe laugh

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Rostów awans.

B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Online: Kasa
Originally Posted by pacyfista
beto nawet na naszej ziemi nie może spać
od 3:30 do 6:30......tylko

T
rzut rozny
rzut rozny
T Offline
Jak udało nam się dowiedzieć jeszcze przed meczami z Dundalk Michał Kucharczyk ustalił warunki nowego kontraktu z Legią Warszawa i wkrótce podpisze 3-letnią umowę. Jest też szansa na powrót Miroslava Radovicia na Łazienkowską. Prezes Bogusław Leśnodorski już kilka razy kontaktował się "Radko". Potrzebne jest jego boiskowe doświadczenie i umiejętności kreowania gry, ale też charakter, który ma pomóc poukładać szatnię. Sprawa nie jest jeszcze przesądzona, bo piłkarz ma ważny 2-letni kontrakt z Partizanem, ale jest szansa że sprawę uda się załatwić. Póki co Serb jest jednak graczem Partizanu. Zaawansowane są też rozmowy w sprawie pozyskania Pawła Wszołka z Hellas Werona.

Legia.net

Ekstraklasa Typer
Ekstraklasa Typer
Dobrze napisane Biszop. Ten Besnik to jakaś marionetka jest. Staszek był najlepszym trenerem za ery Bogusia póki co. No jak historia pokazała Legia jest jeszcze za mała, żeby mieć takich trenerów.

A ten news a propos Radovica to mam nadzieję, ze kaczka dziennikarska.

C
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
C Offline
Apoel + X & YBB +1.0 @ 3,03

Czołem piwo

Strona 65 z 115 1 2 63 64 65 66 67 114 115

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
11 zarejestrowanych użytkowników (ElNinho[mmdea], rafal08, bukma, latajaca_holenderka, betowiec, Akhu, Sensei, forty, rymoholik, alfa, aker), 2,837 gości, oraz 17 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,283
Posty5,832,945
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025