Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 37 z 56 1 2 35 36 37 38 39 55 56
W
Dr. Watson
Dr. Watson
W Offline
Kołtoń najebany chyba
Krasića do Legii przymierza...

Bonus: Unibet
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Podłączę się do rozmowy na temat L w LM ;-)

Co do szans to nie ukrywa tego nikt ale są on prawie zerowe natomiast przy odrobinie albo trochę więcej niż odrobinie szczęścia może zagrają w LE.
Jeśli się wzmocnią na miarę tego ile otrzymali za awans do LM to powinni ligę wygrać na luzie i za rok znowu powalczyć o awans do LM a taki drugi z rzędu czy już wybiegając daleko w przyszłość trzeci awans da już taką kwotę z którą będą nie do ruszenia w Polsce a i w europie nie będą może i takimi ogórkami ;-)

J
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
J Offline
Originally Posted by Warren
Kołtoń najebany chyba
Krasića do Legii przymierza...

dlatego nie ogladam juz tego programu pedal roman ma wodoglowie nie dam rady go sluchac jakbym go spotkal gdzies na ulicy od razu wylapal by liscia na dzien dobry

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
kierwa wykorzystałem wildcard i najgorsza kolejka mi się trafiła laugh laugh co najlepsze miałem w składzie przez sezonem Ozila no ale sprzedałem bo miał nie grać i w zasadzie wszedł z ławki dopiero w 2 meczu... na 2 kolejkę kupiłem Williana to nawet na ławce go nie było to sprzedałem laugh a teraz obaj strzelili gole a mój Mahrez spudłował karnego laugh

J
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
J Offline

veteran
veteran
Originally Posted by ice18
ajax warto ? @1.4 ostatnio padake graja ;>

właśnie też bym się zastanawiał

Originally Posted by BeneQ
Originally Posted by jackm
[quote=Kretol]

chopie co Ty mówisz

widziałeś Jerzyka co odstawiał na challengerze?

serio to już amatorzy grają lepiej

jest to cień tego zawodnika z 2012 który wymiatał

wtedy mógłby taki wynik Jerzyk ugrać ale teraz?

nevermind

a to Jerzyk kiedys wymiatal? bo ja papiemta lekki przeblysk formy po korym komenatorzy i rodzima gawiedz zrobila z niego polskiego Federera ...to byl znakomity moment zeby grac przeciwko niemu, kursy byla w chmurach

jak dla mnie to on juz szczyt kariery ma za soba

i licze tak po ludzku ze paszczur tez juz pojdzie na dno, dwa razy na olimpiadzie olac ..troche za duzo

Tak, wymiatał. Gość wymiatał, szkoda że go zniszczyły kontuzje.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Co do Jurka to nie tyle kontuzje według mnie chociaż to też ale w pierwszej kolejności to brak odpowiedniej osoby do pomocy z jego główką tongue

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Kretol
Co do Jurka to nie tyle kontuzje według mnie chociaż to też ale w pierwszej kolejności to brak odpowiedniej osoby do pomocy z jego główką tongue

raczej fatum lalki z Playboya

veteran
veteran

też bym się wkurwił na tylu ludzi... bynajmniej na post z poprzedniego gościa którego cytowałem. Olać igrzyska? Takich to banować w pizdu. Nawet nie wiecie jak wkurwia krytyka ludzi którzy chuja zrobili a nie wiedzą jak wygląda kariera tenisisty... To nie jest jakaś piłka nożna, ręczna czy siata gdzie Państwo daje. Ile macie na WF tenisa a ile tamtego? Właśnie.

veteran
veteran
I aby się przebić w ITFach ile trzeba grać bądź challengerach wydawać kasę gdzie wygrana w takim turnieju to na waciki a weź opłać przeloty, hotele, żarcia i inne pierdoły i jeszcze wygraj... 90% pewnie tutaj myśli że taki Jerzy ot tak się w rozgrywkach ATP pojawił bo fajnie grał w Polsce to i tutaj się sprawdzi...

W
Dr. Watson
Dr. Watson
W Offline
[Linked Image from pbs.twimg.com]

J
pewny piniądz
pewny piniądz
J Offline
Originally Posted by BeneQ

też bym się wkurwił na tylu ludzi... bynajmniej na post z poprzedniego gościa którego cytowałem. Olać igrzyska? Takich to banować w pizdu. Nawet nie wiecie jak wkurwia krytyka ludzi którzy chuja zrobili a nie wiedzą jak wygląda kariera tenisisty... To nie jest jakaś piłka nożna, ręczna czy siata gdzie Państwo daje. Ile macie na WF tenisa a ile tamtego? Właśnie.
a ja Ci powiem ze nic do Agi bym nie mial gdyby przed IO powiedziala ze nie jedzie

veteran
veteran
no Aga to faktycznie... ale co, przecież to jej sprawa. sam na nią postawiłem i nie mam do niej jakiegoś wielce żalu

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
a ja Ci powiem ze nic do Agi bym nie mial gdyby przed IO powiedziala ze nie jedzie

Wierzysz w to co napisałeś ?

Moim zdaniem walnąłbyś tekst w rodzaju.

Fosia ma w dupie IO, bo tam nic nie płacą. smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by akagi

No jakby nie pojechała to sama by to dała do zrozumienia ale ktoś inny by chociaż zagrał komu by się chciało.

Zuzia Róża
Zuzia Róża
Originally Posted by Black243

ktorej?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by bazyl
Originally Posted by Black243

ktorej?

domachowskiej

J
pewny piniądz
pewny piniądz
J Offline
Originally Posted by akagi

tak wierze... i potrafie to zrozumiec, podobnie jak to ze ktos ma w dupie kadre i nie chce grac bo zmeczony( czyt. nie chce ryzykowac kontuzji bo sie forsa wtedy moze skonczyc)... dla mnie zwyciezca na IO jest juz ten kto powalczy sam z soba, poprawi zyciowke, moze otrze sie o rekord kraju...

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
biedny radek...

kurwa tyle pieniedzy w zyciu zarobic i nic nie mieć, a teraz żale do wsystkich

Zuzia Róża
Zuzia Róża
Domachowska byla w playboju??

Strona 37 z 56 1 2 35 36 37 38 39 55 56

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
8 zarejestrowanych użytkowników (betowiec, latajaca_holenderka, JelineK, Sensei, $-man, aker, burbon, alfa), 1,733 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,280
Posty5,832,041
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025