|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
Kołtoń najebany chyba Krasića do Legii przymierza...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Podłączę się do rozmowy na temat L w LM ;-)
Co do szans to nie ukrywa tego nikt ale są on prawie zerowe natomiast przy odrobinie albo trochę więcej niż odrobinie szczęścia może zagrają w LE. Jeśli się wzmocnią na miarę tego ile otrzymali za awans do LM to powinni ligę wygrać na luzie i za rok znowu powalczyć o awans do LM a taki drugi z rzędu czy już wybiegając daleko w przyszłość trzeci awans da już taką kwotę z którą będą nie do ruszenia w Polsce a i w europie nie będą może i takimi ogórkami ;-)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kołtoń najebany chyba Krasića do Legii przymierza... dlatego nie ogladam juz tego programu pedal roman ma wodoglowie nie dam rady go sluchac jakbym go spotkal gdzies na ulicy od razu wylapal by liscia na dzien dobry
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
kierwa wykorzystałem wildcard i najgorsza kolejka mi się trafiła  co najlepsze miałem w składzie przez sezonem Ozila no ale sprzedałem bo miał nie grać i w zasadzie wszedł z ławki dopiero w 2 meczu... na 2 kolejkę kupiłem Williana to nawet na ławce go nie było to sprzedałem  a teraz obaj strzelili gole a mój Mahrez spudłował karnego 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
ajax warto ? @1.4 ostatnio padake graja ;> właśnie też bym się zastanawiał [quote=Kretol]
chopie co Ty mówisz
widziałeś Jerzyka co odstawiał na challengerze?
serio to już amatorzy grają lepiej
jest to cień tego zawodnika z 2012 który wymiatał
wtedy mógłby taki wynik Jerzyk ugrać ale teraz?
nevermind a to Jerzyk kiedys wymiatal? bo ja papiemta lekki przeblysk formy po korym komenatorzy i rodzima gawiedz zrobila z niego polskiego Federera ...to byl znakomity moment zeby grac przeciwko niemu, kursy byla w chmurach jak dla mnie to on juz szczyt kariery ma za soba i licze tak po ludzku ze paszczur tez juz pojdzie na dno, dwa razy na olimpiadzie olac ..troche za duzo Tak, wymiatał. Gość wymiatał, szkoda że go zniszczyły kontuzje.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Co do Jurka to nie tyle kontuzje według mnie chociaż to też ale w pierwszej kolejności to brak odpowiedniej osoby do pomocy z jego główką 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Co do Jurka to nie tyle kontuzje według mnie chociaż to też ale w pierwszej kolejności to brak odpowiedniej osoby do pomocy z jego główką  raczej fatum lalki z Playboya
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Co do Jurka to nie tyle kontuzje według mnie chociaż to też ale w pierwszej kolejności to brak odpowiedniej osoby do pomocy z jego główką  też bym się wkurwił na tylu ludzi... bynajmniej na post z poprzedniego gościa którego cytowałem. Olać igrzyska? Takich to banować w pizdu. Nawet nie wiecie jak wkurwia krytyka ludzi którzy chuja zrobili a nie wiedzą jak wygląda kariera tenisisty... To nie jest jakaś piłka nożna, ręczna czy siata gdzie Państwo daje. Ile macie na WF tenisa a ile tamtego? Właśnie.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
I aby się przebić w ITFach ile trzeba grać bądź challengerach wydawać kasę gdzie wygrana w takim turnieju to na waciki a weź opłać przeloty, hotele, żarcia i inne pierdoły i jeszcze wygraj... 90% pewnie tutaj myśli że taki Jerzy ot tak się w rozgrywkach ATP pojawił bo fajnie grał w Polsce to i tutaj się sprawdzi...
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
|
|
|
|
|
pewny piniądz
|
|
pewny piniądz
Co do Jurka to nie tyle kontuzje według mnie chociaż to też ale w pierwszej kolejności to brak odpowiedniej osoby do pomocy z jego główką  też bym się wkurwił na tylu ludzi... bynajmniej na post z poprzedniego gościa którego cytowałem. Olać igrzyska? Takich to banować w pizdu. Nawet nie wiecie jak wkurwia krytyka ludzi którzy chuja zrobili a nie wiedzą jak wygląda kariera tenisisty... To nie jest jakaś piłka nożna, ręczna czy siata gdzie Państwo daje. Ile macie na WF tenisa a ile tamtego? Właśnie. a ja Ci powiem ze nic do Agi bym nie mial gdyby przed IO powiedziala ze nie jedzie
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
no Aga to faktycznie... ale co, przecież to jej sprawa. sam na nią postawiłem i nie mam do niej jakiegoś wielce żalu
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a ja Ci powiem ze nic do Agi bym nie mial gdyby przed IO powiedziala ze nie jedzie Wierzysz w to co napisałeś ? Moim zdaniem walnąłbyś tekst w rodzaju. Fosia ma w dupie IO, bo tam nic nie płacą. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a ja Ci powiem ze nic do Agi bym nie mial gdyby przed IO powiedziala ze nie jedzie Wierzysz w to co napisałeś ? Moim zdaniem walnąłbyś tekst w rodzaju. Fosia ma w dupie IO, bo tam nic nie płacą.  No jakby nie pojechała to sama by to dała do zrozumienia ale ktoś inny by chociaż zagrał komu by się chciało.
|
|
|
|
|
Zuzia Róża
|
|
Zuzia Róża
Co do Jurka to nie tyle kontuzje według mnie chociaż to też ale w pierwszej kolejności to brak odpowiedniej osoby do pomocy z jego główką  raczej fatum lalki z Playboya ktorej?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Co do Jurka to nie tyle kontuzje według mnie chociaż to też ale w pierwszej kolejności to brak odpowiedniej osoby do pomocy z jego główką  raczej fatum lalki z Playboya ktorej? domachowskiej
|
|
|
|
|
pewny piniądz
|
|
pewny piniądz
a ja Ci powiem ze nic do Agi bym nie mial gdyby przed IO powiedziala ze nie jedzie Wierzysz w to co napisałeś ? Moim zdaniem walnąłbyś tekst w rodzaju. Fosia ma w dupie IO, bo tam nic nie płacą.  tak wierze... i potrafie to zrozumiec, podobnie jak to ze ktos ma w dupie kadre i nie chce grac bo zmeczony( czyt. nie chce ryzykowac kontuzji bo sie forsa wtedy moze skonczyc)... dla mnie zwyciezca na IO jest juz ten kto powalczy sam z soba, poprawi zyciowke, moze otrze sie o rekord kraju...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
biedny radek... kurwa tyle pieniedzy w zyciu zarobic i nic nie mieć, a teraz żale do wsystkich
|
|
|
|
|
Zuzia Róża
|
|
Zuzia Róża
Domachowska byla w playboju??
|
|