Niestey nie było. Na ośrodku mieli tylko Konrada z nalewaka...
A w butelce nie znalazłem. Ale za to z kolegą zakupiliśmy sobie z 10 rodzajów i robiliśmy degustację, którą wygrały 2:
Lobkowicz i Bernard
niestety wiele czeskich piw zostało przejętych przez światowe koncerny i zaczęli robić masówkę co odbiło się na smaku. Przykładem jest piwo Staropramen. Kiedyś to było moje ulubione piwko a teraz to tyskie jest od niego lepsze
ale jestem w dupie z tą fantasy po 2 niezłych kolejkach bo byłem na 4 miejscu stwierdziłem, że pora na wildcard i atak na wygraną po użyciu karty okazało się, że zaliczyłem najgorszą kolejkę po kolejce zrobiłem jeden transfer a teraz okazuje się, że Aguero nie zagra 2 kolejki to chyba muszę stracić punkty żeby go sprzedać i wstawić kogoś w jego miejsce
Fechu...już rozumie dlaczemu w dolnej połówce tabeli FC Fechbur się kołacze...treneiro się bawi w degustatora piw...
a tak na marginesie, to gdzie żeś bywał w tych Czechach ?? ja Mikulov polecam..
Pisałem już wczoraj, że to wszystko przez tego twojego Ake. Uparłeś się na niego...
20 km od Liberca byliśmy na ośrodeczku, który prowadzą Holendrzy. Obejrzałem sobie z synem właściciela meczyk ADO-Heracles i później City z WHU. Z drugim pogadałem o Fantasy. Wyśmiał mnie jak mu powiedziałem, że wziąłem Bojana do składu. Z pogodą trafiliśmy zajebiście więc wszyscy zadowoleni, dzieciaki baseny do dyspozycji, laski pitu pitu, chłopy degustacja wieczorna
Aker, szanuję Cię...ale tyskie nie może być lepsze od ...niczego..
Burbon spróbuj sobie Staropramen. Naprawdę sieczka jakich mało. Na bank proces fermentacji wspierany enzymami. Nie jest to moja subiektywna opinia ale także szwagra oraz kumpli. Co do Tyskiego to masz rację że niżej to już ciężko upaść