|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
moze ktos wrzucic info o promocja od depozytu i jakies ofert z firm ktore proponuja free bety od depozytu?
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Wlasnie mnie interesuje promocja w Betoto czy jest dalej i czy ktos skorzystal ?
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Z tego co mozna wyczytac na stronie betoto, promocja ciagle trwa. Dowiedzialem sie rowniez ze mozna sie kontaktowac z betandwin w sprawie betoto, tylko trzeba zaznaczyc ze chodzi o betoto (po 3 mailach, zadzwonilem w koncu do BAW). Ja wplacalem wczoraj przez MB. Jak narazie jeszcze nie dodali bonusa.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
1. Betoto.com 30 eoro za 30 euro. 2. B&W 30 euro za 30 euro.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Wczoraj z B&W przysłali mi informację, że wpłacając do nich nie mogę liczyć na bonus bo promocja skończyła się.
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
mowa o tej promocji w b&w gdzie wplacasz 70 zl a drugie 70 dostajesz za free???????skonczyla sie?
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Oryginalnie wysłał Eddie Orzeł: [qb]Wczoraj z B&W przysłali mi informację, że wpłacając do nich nie mogę liczyć na bonus bo promocja skończyła się.[/qb] hmm wchodząc przez ten link: https://adserver.itsfogo.com/click.aspx?zoneid=1330 jest wyraznie napisane - "Akcja promocyjna jest ważna do: 2004-12-31 23:59 (GMT + 1)" Z tego wniosek, że promocja ciągle jest i potrwa jeszcze troche.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Znajomy właśnie dostał odpowiedź z supportu, że promocja jest cały czas aktualna więc nie wiem skąd takie info ?
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
promocja jest na bank aktualna, wczoraj sam wpłaciłem 140 zł e-kartą i po sekundzie miałem 280 zł, tak więc wpłacać bez obaw
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
kumpel wlasnie tez wplacil i dostal od razu bonusa
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
to już kurde nie wiem albo pisałem do innego betandwin albo jakieś jełopy tam informacji udzielają:
Szanowny Eddie Orzele
Promocja sie juz niestety sknoczyla! Jesli tezaz wplacisz, to neibedziemy mogli Ci przyznac bonusa, poniewarz ptomocje sa czasowo ograniczone!
Z powazaniem,
Support Team z betandwin.com
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
hmm a korzystałeś z linka promocyjnego ? z tego co wiem, znajomy korzystał - wpłacał visą electron i kaska od razy była na koncie razem z dopisanym bonusem 30-60 euro...
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
o żesz, dopiero teraz zwróciłem uwagę na pisownię, prócz powitalnego nagłówka reszta jest oryginalnym wkładem gości z polskiego supportu w upowszechnianie zasad polskiej nieortografii
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Oryginalnie wysłał Eddie Orzeł: [qb]o żesz, dopiero teraz zwróciłem uwagę na pisownię, prócz powitalnego nagłówka reszta jest oryginalnym wkładem gości z polskiego supportu w upowszechnianie zasad polskiej nieortografii[/qb] heheh..chyba ktos sobie tam zafundowal procenty...ja zawsze jak mam problem pisza poprawnie gramatycznie oraz rzeczowo...
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
nic jeszcze nie wpłacałem, wlazłem wczoraj na ich stronę bo expekt ma za mało rzeczy do grania i nie znajdując żadnych informacji na ten temat, walnąłem im maila z pytaniem o bonus.
|
|
|
|
|
|
|
Oryginalnie wysłał prer: [qb] Oryginalnie wysłał rymoholik: [qb]Z tego co wyczytalem na stronie promocja w Betoto sie juz skonczyla[/qb] Potwierdzam! Nie wiem jak z innymi formami wplaty, ale wpłacajac karta bonusa nie otrzymamy. Sprawdzil to wczoraj mój znajomy rejestrując sie przez link Super Bonus i wplacajac minimalny depozyt, info pewne na 100%[/qb] Po kontrolnym mailu bonus został mu dopisany. Zarejestrowalem się tam wczoraj w nocy i wpłaciłem kartą 30EUR (bonusa brak), po wysłaniu maila z zapytaniem dlaczego go nie otrzymałem po parunastu godzinach bonus został dopisany do mojego konta.
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Oryginalnie wysłał blacky82: [qb]1. Betoto.com 30 eoro za 30 euro. 2. B&W 30 euro za 30 euro.[/qb] Ma ktoś może linka do tej promocji w Betoto.com Bo nigdzie nie mogę znależć linka będę bardzo wdzięczny Prosze o pomoc
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Nie wiadomo jak to jest z ta promocja w Betoto...wchodząc przez link jest info o wstrzymaniu promocji....
ktos otrzymal bonusa wczoraj lub dzis ?
|
|
|
|
|
Blade Runner
|
|
Blade Runner
Oryginalnie wysłał LuNo: [qb]Nie wiadomo jak to jest z ta promocja w Betoto...wchodząc przez link jest info o wstrzymaniu promocji....
ktos otrzymal bonusa wczoraj lub dzis ?[/qb] wejdz na www.betoto.com [ betoto.com] i na stronie głównej masz na górze 4 zakładki - jedna z nich jest: bonuses Wejdź w to i masz tam info o promocji. Poczytałem to i nie ma ani słowa, że promocja skończona Promocja kończy się 30 września
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Oryginalnie wysłał _bzyku_: [qb] Oryginalnie wysłał LuNo: [qb]Nie wiadomo jak to jest z ta promocja w Betoto...wchodząc przez link jest info o wstrzymaniu promocji....
ktos otrzymal bonusa wczoraj lub dzis ?[/qb] wejdz na www.betoto.com [ betoto.com] i na stronie głównej masz na górze 4 zakładki - jedna z nich jest: bonuses Wejdź w to i masz tam info o promocji. Poczytałem to i nie ma ani słowa, że promocja skończona Promocja kończy się 30 września[/qb] dzieki..a co to wogole za buk ? Widac ze na engine baw i nalezacy do niego..jednak czy bedzie takze dla nas - po polsku..? Ktos ma jakies info ?
|
|
|
Link skopiowany do schowka