|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
Strasznie się zawiodłem na naszych grajkach. Sądziłem, że dorobilismy się klasowej drużyny. Bo klasowa drużyna prowadząc 2-0 z takim Kazachstanem NIE MOŻE KURWA zremisować. Mam nadzieję, że taki liść podziała mobilizująco na nas bo chyba za szybko uwierzyliśmy, że jesteśmy zajebiści. Arkowi również by się przydał liść od Nawałki bo chyba za luźno sobie podchodzi do meczów w kadrze. Wszyscy go głaskają bo błysnął w poprzednich eliminacjach, a prawda jest taka, że te sytuacje, które pierdoli w reprze od meczu z Niemcami to jest kryminał.
Ocieramy łzy i walka kurwa w następnych meczach bo będzie chujnia!
|
|
|
|
|
Eliminator
|
|
Eliminator
Nawałka zjebał według mnie. Jedza nie dał powodu żeby go nie wystawić w pierwszym składzie. A brak zmian w ofensywie to już dramat.
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
A w przerwie żałowałem, że Orłów za grubasa nie pociąłem 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
i tu poznaje się prawdziwego kibica który jest na dobre i na złe ja jestem takim typem kibica ze jak trzeba pochwalic to pochwale a jak trzeba zganic to ganie stracili punkty we frajerski sposob bo sie nie chcialo biegac gwiazdeczkom wiec nie pisz durnot bo zasluguja na ostre slowa Dokładnie. I nie wiem po smóde Aker znowu zaczepki szukasz. bo mnie wkurza takie wyzywanie kogoś od cip jak wygrywają to są bohaterzy a jak przegrywają to cipy trudno najlepszym się zdarza zagrać gorszy mecz a jak ktoś gra tak jak Milik to od tego jest trener żeby go zmienić
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
pamietam tragiczny mecz z litwa przed euro, ze nas zleja ukraincy i niemiaszki  Też pamiętam, ale to nie jest sparing  z grupy wychodzi tylko 1 zespół a gramy z najsłabszym rywalem, mocno się kartkując i tracąc 2 punkty. Bylem,pamietam,prawie Wilno odbite. Konferencja w tv Tusk mowi ze nie popuszcza 
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
Nawałka zjebał według mnie. Jedza nie dał powodu żeby go nie wystawić w pierwszym składzie. A brak zmian w ofensywie to już dramat. Zgadza się. Mnie Ryba w ogóle nie przekonuje jako obrońca.
|
|
|
|
|
member
|
|
member
i tu poznaje się prawdziwego kibica który jest na dobre i na złe ja jestem takim typem kibica ze jak trzeba pochwalic to pochwale a jak trzeba zganic to ganie stracili punkty we frajerski sposob bo sie nie chcialo biegac gwiazdeczkom wiec nie pisz durnot bo zasluguja na ostre slowa Jaga Ty cipo przypomnnij sobie i popatrz co rano piałeś
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Strasznie się zawiodłem na naszych grajkach. Sądziłem, że dorobilismy się klasowej drużyny. Bo klasowa drużyna prowadząc 2-0 z takim Kazachstanem NIE MOŻE KURWA zremisować. Mam nadzieję, że taki liść podziała mobilizująco na nas bo chyba za szybko uwierzyliśmy, że jesteśmy zajebiści. Arkowi również by się przydał liść od Nawałki bo chyba za luźno sobie podchodzi do meczów w kadrze. Wszyscy go głaskają bo błysnął w poprzednich eliminacjach, a prawda jest taka, że te sytuacje, które pierdoli w reprze od meczu z Niemcami to jest kryminał.
Ocieramy łzy i walka kurwa w następnych meczach bo będzie chujnia! NIC dodac nic ujac 
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
Chciałem zadać pytanie przed meczem co sądzicie o posadzeniu Jędzy na ławie 
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Nawałka zjebał według mnie. Jedza nie dał powodu żeby go nie wystawić w pierwszym składzie. A brak zmian w ofensywie to już dramat. Zgadza się. Mnie Ryba w ogóle nie przekonuje jako obrońca. w pełni się zgadzam , przywiązanie do nazwisk
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
Nawałka zjebał według mnie. Jedza nie dał powodu żeby go nie wystawić w pierwszym składzie. A brak zmian w ofensywie to już dramat. Zgadza się. Mnie Ryba w ogóle nie przekonuje jako obrońca. oczywiście a kto zajebał dzisiaj 2 gole jak nie on Jędza gra turniej życia to kombinuje Nawał jeszcze Zielek totalne dno Milik podobnie Krycha bardzo słabo Salamon tykająca bomba
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
WItam 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ocieramy łzy i walka kurwa w następnych meczach bo będzie chujnia! i to jest trafiony merytorycznie komentarz tego co się stało bez wyzywania od cip
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
kur.. czlowieku a jak to co odjebali dzis nazwac wygrywac 2-0 z pasterzami i zremisowac i jeszcze te 2 setki milika jak zona ci pojdzie w tango to tez powiesz ze nic sie nie stalo czy porozmawiasz po mesku ?  wiecej zelu na glowe rurek na dupe rozowych korkow i spiewu nic sie nie stalo a w niedalekiej przyszlosci wyrosna im wyszystkim cycki troche meskosci do chuja
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
I no i śmiech na sali, że tylko jedna zmiana. W 70 minucie powinna być podwójna zmiana.
|
|
|
|
|
5 minut po czasie
|
|
5 minut po czasie
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
Biczyk, proszę o kod do ligi Fantasy CL 
|
|
|
|
|
member
|
|
member
I no i śmiech na sali, że tylko jedna zmiana. W 70 minucie powinna być podwójna zmiana. M Milik pierwszy do zmiany
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Super elimincacje z niezpomnianym 2:1 vs Portugalia,tez chyba zaczely sie od remisu (1:1 z Serbia) ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie widziałem II połowy, wracam co by sprawdzić ile strzeliliśmy bramek Kazachstanowi, a tutaj ... 2-2 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|