|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
LYON Fekir N. (Kontuzja kolana) Grenier C. (Kontuzja stopy) Jallet C. (Kontuzja pleców) Lacazette A. (Kontuzja uda) Valbuena M. (Kontuzja mięśnia) wszystko fajnie, ale ich przeciwnika pewnie do dzis boli dupsko po tym gwałcie w zagrzebiu 1-7  5 zawodników z podstawy leczy kontuzje Tronku  no może 4  mam na kuponach które zostały z wczoraj Lyon ale dziś tak patrzę sobie a tu na X2 jest 2.30  to zamyka ci kupony lyon ? dobrze rozumiem? czy dzis polujesz na x2 ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Bürki - Piszczek, Sokratis, Ginter, Schmelzer - Castro, Weigl - Dembelé, M. Götze, Schürrle - Aubameyang Malarz - Bereszynski, Pazdan, Dabrowski, Broz - Jodlowiec, Moulin - Guilherme, Odjidja-Ofoe, Langil - N. Nikolic tu masz z kickera  ale w te sklady nie wierze pazdan ma nie grac i wg mnie kagawa wyjdzie w 1 skladzie
|
|
|
|
|
PLAYOFF WINNER
|
|
PLAYOFF WINNER
Biczu, jak mogles zauwazyc ja nie z tych, ktorzy wieszcza wpierdol 8-0, bo Borussia jest za slaba zeby tyle goli wbic, a jednoczesnie za mocna (czy ma za mocne indywidualnosci - jak zwal tak zwal) zeby bylo stac Legie nawet na strzelenie gola. Kolejny raz napisze, ze moim zdaniem bedzie 0-1/2/3 i nic wiecej. Tutaj nawet Schurrle powinien blysnac (mimo swojego stylu paralityka), o Aubameyangu nie wspominajac  Obserwowuje kursy na ten mecz od momentu wystawienia i praktycznie nie ma masowki, ktora zbija kurs mocno w dol. Od kilku tygodni ten kurs praktycznie sie nie rusza poza standardowymi ruchami. W niedziele skoczyly odrobine do gory po porazce w Lipsku, ale stosunkowo szybko wrocily na ten sam poziom co przez wiekszosc czasu.
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
też tak sadzę ze trzy w plecak to będzie najwyższy wymiar kary
|
|
|
|
|
PLAYOFF WINNER
|
|
PLAYOFF WINNER
Bürki - Piszczek, Sokratis, Ginter, Schmelzer - Castro, Weigl - Dembelé, M. Götze, Schürrle - Aubameyang Malarz - Bereszynski, Pazdan, Dabrowski, Broz - Jodlowiec, Moulin - Guilherme, Odjidja-Ofoe, Langil - N. Nikolic tu masz z kickera  ale w te sklady nie wierze pazdan ma nie grac i wg mnie kagawa wyjdzie w 1 skladzie Pazdan...i wszystko jasne
|
|
|
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Widzę, że dla większości to dziś tylko Legia gra  Tuż za rogiem czai się kurs na Monaco, wg mnie oni tego nie przegrają - niezły kurs, a nawet wygrają - zajebisty kurs ewentualnie pedalskie wygląda godziwie. gdyby mi kazali grać CS to brałbym 1-1, 1-2 i jeszcze wpadło mi w oko ale to już zupełnie zabawowo 1/x @15
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Monaco 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
już dawno pograne! Monako i powyżej 2.5 Tottenham v Monako (Wynik/Suma goli) 14/09/2016 Brak 8.50 Odbędzie się
|
|
|
|
|
|
|
już dawno pograne! Monako i powyżej 2.5 Tottenham v Monako (Wynik/Suma goli) 14/09/2016 Brak 8.50 Odbędzie się a to przepraszam  styknie na takie cuś? [ Linked Image] Ostatnio stwierdziłem, że czas zrealizować jakieś motoryzacyjne marzenie 
|
|
|
|
|
rzut rozny
|
|
rzut rozny
Ma ktos prawdopodobny sklad Dortmundu? Nie moge znalezc, a interesuje mnie fakt czy bedzie tam gral ktos, kto potrafi rozegrac akcje, bo z Lipskiem podobno biednie to wygladalo. Kagawa, Goetze? Legia Warszawa: Malarz - Bereszyński, Dąbrowski, Czerwiński, Broź - Moulin, Odjidja-Ofoe - Guilherme, Radović, Langil - Nikolić Borussia Dortmund: Burki - Piszczek, Papastathopoulos, Bartra, Schmelzer - Rode, Weigl - Dembele, Goetze, Schuerrle - Aubameyang
|
|
|
|
|
rzut rozny
|
|
rzut rozny
już dawno pograne! Monako i powyżej 2.5 Tottenham v Monako (Wynik/Suma goli) 14/09/2016 Brak 8.50 Odbędzie się Tottenham bierze ten mecz Biczysławie 
|
|
|
|
|
PLAYOFF WINNER
|
|
PLAYOFF WINNER
już dawno pograne! Monako i powyżej 2.5 Tottenham v Monako (Wynik/Suma goli) 14/09/2016 Brak 8.50 Odbędzie się Tottenham bierze ten mecz Biczysławie  Tottenham ma w sobie ten gen frajerstwa, ktory od lat pozwalal im rokrocznie wpierdalac wydawaloby sie juz pewne 4 miejsce w lidze i upragniona LM. A kiedy mieli szanse na mistrzostwo to skonczyli z efektownym przepierdoleniem wicemistrzostwa. W zyciu bym ich nie postawil po takim kursie.
|
|
|
|
|
PLAYOFF WINNER
|
|
PLAYOFF WINNER
Ma ktos prawdopodobny sklad Dortmundu? Nie moge znalezc, a interesuje mnie fakt czy bedzie tam gral ktos, kto potrafi rozegrac akcje, bo z Lipskiem podobno biednie to wygladalo. Kagawa, Goetze? Legia Warszawa: Malarz - Bereszyński, Dąbrowski, Czerwiński, Broź - Moulin, Odjidja-Ofoe - Guilherme, Radović, Langil - Nikolić Borussia Dortmund: Burki - Piszczek, Papastathopoulos, Bartra, Schmelzer - Rode, Weigl - Dembele, Goetze, Schuerrle - Aubameyang I nie ma Qazaiszwiliego... No i niestety Rzezniczaka nie ma  W Dortmundzie z tego co widze jest Dembele za Castro w porownaniu do soboty.
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
Totenham to największe frajery tego świata w zeszłym roku co odjebali w angli i zjebali mi maxi kombi z kim kurwa z WBA  w pucharach też im nie pójdzie zawsze będą oglądać odwłok armaty 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
obrona Legii to kryminal 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
beresia zglosili do LM ? Zeby nie bylo znow walkowera
|
|
|
|
|
rzut rozny
|
|
rzut rozny
Vrdoljak w Wiśle...Płock 
|
|
|
|
|
rzut rozny
|
|
rzut rozny
Ma ktos prawdopodobny sklad Dortmundu? Nie moge znalezc, a interesuje mnie fakt czy bedzie tam gral ktos, kto potrafi rozegrac akcje, bo z Lipskiem podobno biednie to wygladalo. Kagawa, Goetze? Legia Warszawa: Malarz - Bereszyński, Dąbrowski, Czerwiński, Broź - Moulin, Odjidja-Ofoe - Guilherme, Radović, Langil - Nikolić Borussia Dortmund: Burki - Piszczek, Papastathopoulos, Bartra, Schmelzer - Rode, Weigl - Dembele, Goetze, Schuerrle - Aubameyang I nie ma Qazaiszwiliego... No i niestety Rzezniczaka nie ma  W Dortmundzie z tego co widze jest Dembele za Castro w porownaniu do soboty. AjTiaj...trzeba poczekać na ofijalki, bo nie wierze, że najbardziej utytułowany piłkarz w historii Legii nie wyjdzie obok Dąbrowskiego na środku. Nie wierzę również w to, że Gruzin nie wyjdzie w podstawie. na moje będzie to wyglądało tak Malarz - Broź, Dąbrowski, Kubuś, Bereszyński - Odidja, Jodłowiec, Moulin, Gui, Gruzin - Nikolić
|
|
|
|
|
Zuzia Róża
|
|
Zuzia Róża
Ostatnio stwierdziłem, że czas zrealizować jakieś motoryzacyjne marzenie  Jest BiszkopT! podkopsaj jakis fajny pomysl na auto rodzinne.... bo ostatnio wszyscy Cie wychwalali ze sie znasz 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|