Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 3 z 177 1 2 3 4 5 176 177
T
you'll never walk alone
you'll never walk alone
T Offline
Originally Posted by Tom182
Originally Posted by tronk
LYON
Fekir N. (Kontuzja kolana)
Grenier C. (Kontuzja stopy)
Jallet C. (Kontuzja pleców)
Lacazette A. (Kontuzja uda)
Valbuena M. (Kontuzja mięśnia)

wszystko fajnie, ale ich przeciwnika pewnie do dzis boli dupsko po tym gwałcie w zagrzebiu 1-7 smile
5 zawodników z podstawy leczy kontuzje Tronku smile no może 4 smile mam na kuponach które zostały z wczoraj Lyon ale dziś tak patrzę sobie a tu na X2 jest 2.30 blush

to zamyka ci kupony lyon ? dobrze rozumiem? czy dzis polujesz na x2 ?

Bonus: Unibet
J
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
J Offline

Bürki - Piszczek, Sokratis, Ginter, Schmelzer - Castro, Weigl - Dembelé, M. Götze, Schürrle - Aubameyang

Malarz - Bereszynski, Pazdan, Dabrowski, Broz - Jodlowiec, Moulin - Guilherme, Odjidja-Ofoe, Langil - N. Nikolic
tu masz z kickera smile ale w te sklady nie wierze pazdan ma nie grac i wg mnie kagawa wyjdzie w 1 skladzie

iti Offline
PLAYOFF WINNER
PLAYOFF WINNER
Biczu, jak mogles zauwazyc ja nie z tych, ktorzy wieszcza wpierdol 8-0, bo Borussia jest za slaba zeby tyle goli wbic, a jednoczesnie za mocna (czy ma za mocne indywidualnosci - jak zwal tak zwal) zeby bylo stac Legie nawet na strzelenie gola.
Kolejny raz napisze, ze moim zdaniem bedzie 0-1/2/3 i nic wiecej.
Tutaj nawet Schurrle powinien blysnac (mimo swojego stylu paralityka), o Aubameyangu nie wspominajac wink

Obserwowuje kursy na ten mecz od momentu wystawienia i praktycznie nie ma masowki, ktora zbija kurs mocno w dol. Od kilku tygodni ten kurs praktycznie sie nie rusza poza standardowymi ruchami. W niedziele skoczyly odrobine do gory po porazce w Lipsku, ale stosunkowo szybko wrocily na ten sam poziom co przez wiekszosc czasu.

W
Dr. Watson
Dr. Watson
W Offline
też tak sadzę ze trzy w plecak to będzie najwyższy wymiar kary

iti Offline
PLAYOFF WINNER
PLAYOFF WINNER
Originally Posted by jaga1920
Bürki - Piszczek, Sokratis, Ginter, Schmelzer - Castro, Weigl - Dembelé, M. Götze, Schürrle - Aubameyang

Malarz - Bereszynski, Pazdan, Dabrowski, Broz - Jodlowiec, Moulin - Guilherme, Odjidja-Ofoe, Langil - N. Nikolic
tu masz z kickera smile ale w te sklady nie wierze pazdan ma nie grac i wg mnie kagawa wyjdzie w 1 skladzie
Pazdan...i wszystko jasne

Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Widzę, że dla większości to dziś tylko Legia gra grin
Tuż za rogiem czai się kurs na Monaco, wg mnie oni tego nie przegrają - niezły kurs, a nawet wygrają - zajebisty kurs
ewentualnie pedalskie wygląda godziwie.
gdyby mi kazali grać CS to brałbym 1-1, 1-2
i jeszcze wpadło mi w oko ale to już zupełnie zabawowo 1/x @15

member
member
Monaco konie

J
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
J Offline
Originally Posted by kaziu144
Monaco konie

smile

W
Dr. Watson
Dr. Watson
W Offline
już dawno pograne!
Monako i powyżej 2.5 Tottenham v Monako
(Wynik/Suma goli) 14/09/2016 Brak 8.50 Odbędzie się

Originally Posted by Warren
już dawno pograne!

a to przepraszam wink
styknie na takie cuś?
[Linked Image]
Ostatnio stwierdziłem, że czas zrealizować jakieś motoryzacyjne marzenie smile

T
rzut rozny
rzut rozny
T Offline
Originally Posted by iti
Ma ktos prawdopodobny sklad Dortmundu? Nie moge znalezc, a interesuje mnie fakt czy bedzie tam gral ktos, kto potrafi rozegrac akcje, bo z Lipskiem podobno biednie to wygladalo.
Kagawa, Goetze?
Legia Warszawa: Malarz - Bereszyński, Dąbrowski, Czerwiński, Broź - Moulin, Odjidja-Ofoe - Guilherme, Radović, Langil - Nikolić

Borussia Dortmund: Burki - Piszczek, Papastathopoulos, Bartra, Schmelzer - Rode, Weigl - Dembele, Goetze, Schuerrle - Aubameyang

T
rzut rozny
rzut rozny
T Offline
już dawno pograne!
Tottenham bierze ten mecz Biczysławie smile

iti Offline
PLAYOFF WINNER
PLAYOFF WINNER
już dawno pograne!
Tottenham bierze ten mecz Biczysławie smile
Tottenham ma w sobie ten gen frajerstwa, ktory od lat pozwalal im rokrocznie wpierdalac wydawaloby sie juz pewne 4 miejsce w lidze i upragniona LM. A kiedy mieli szanse na mistrzostwo to skonczyli z efektownym przepierdoleniem wicemistrzostwa. W zyciu bym ich nie postawil po takim kursie.

iti Offline
PLAYOFF WINNER
PLAYOFF WINNER
Originally Posted by iti
Ma ktos prawdopodobny sklad Dortmundu? Nie moge znalezc, a interesuje mnie fakt czy bedzie tam gral ktos, kto potrafi rozegrac akcje, bo z Lipskiem podobno biednie to wygladalo.
Kagawa, Goetze?
Legia Warszawa: Malarz - Bereszyński, Dąbrowski, Czerwiński, Broź - Moulin, Odjidja-Ofoe - Guilherme, Radović, Langil - Nikolić

Borussia Dortmund: Burki - Piszczek, Papastathopoulos, Bartra, Schmelzer - Rode, Weigl - Dembele, Goetze, Schuerrle - Aubameyang
I nie ma Qazaiszwiliego... No i niestety Rzezniczaka nie ma frown W Dortmundzie z tego co widze jest Dembele za Castro w porownaniu do soboty.

W
Dr. Watson
Dr. Watson
W Offline
Totenham to największe frajery tego świata
w zeszłym roku co odjebali w angli i zjebali mi maxi kombi z kim kurwa z WBA laugh
w pucharach też im nie pójdzie
zawsze będą oglądać odwłok armaty wink

J
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
J Offline
obrona Legii to kryminal smile

J
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
J Offline
beresia zglosili do LM ? Zeby nie bylo znow walkowera

T
rzut rozny
rzut rozny
T Offline
Vrdoljak w Wiśle...Płock smile

T
rzut rozny
rzut rozny
T Offline
Originally Posted by iti
Originally Posted by iti
Kagawa, Goetze?

I nie ma Qazaiszwiliego... No i niestety Rzezniczaka nie ma frown W Dortmundzie z tego co widze jest Dembele za Castro w porownaniu do soboty.
AjTiaj...trzeba poczekać na ofijalki, bo nie wierze, że najbardziej utytułowany piłkarz w historii Legii nie wyjdzie obok Dąbrowskiego na środku. Nie wierzę również w to, że Gruzin nie wyjdzie w podstawie.
na moje będzie to wyglądało tak
Malarz - Broź, Dąbrowski, Kubuś, Bereszyński - Odidja, Jodłowiec, Moulin, Gui, Gruzin - Nikolić

Zuzia Róża
Zuzia Róża
Originally Posted by Biszop
Ostatnio stwierdziłem, że czas zrealizować jakieś motoryzacyjne marzenie smile
Jest BiszkopT!

podkopsaj jakis fajny pomysl na auto rodzinne.... bo ostatnio wszyscy Cie wychwalali ze sie znasz smile

Strona 3 z 177 1 2 3 4 5 176 177

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
4 zarejestrowanych użytkowników ($-man, JelineK, forty, burbon), 2,179 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,280
Posty5,831,693
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025