|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
|
|
|
|
|
pewny piniądz
|
|
pewny piniądz
sezon ruszyl... cel do jak najlepsza pozycja w ósemce, a tam hokus pokus czary mary, i strata do lidera zmiejsza sie o polowe a do zgarniecia 21 oczek i tytul na horyzoncie
|
|
|
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
nie mówię, że wejdę w taki zakład ale Legia ma potencjał, żeby stuknąć majstra w tym roku mimo jak na razie katastrofalnej postawy. jeżeli sie zdecydujesz to ja jestem pierwszy w kolejce  Z Tobą mogę się w sumie założyć tak: Ja że zdobędzie, Ty że nie zdobędzie - przegrany stawia wódkę do wspólnego wypicia, ile wychlamy tyle jest do zapłaty, jeśli ja wygram - pijemy w Poznaniu, jeśli Ty wygrasz - pijemy w Warszawie, a na sędziego bierzemy Bicza  Jeśli byłby problem z dograniem jakiegoś dogodnego terminu, bo zakładam, że może się tak zdarzyć to przegrany wpłaca jakąś kwotę na konto CZD lub jakiejś fundacji, do dogadania.
|
|
|
|
|
Zuzia Róża
|
|
Zuzia Róża
|
|
|
|
|
Zuzia Róża
|
|
Zuzia Róża
nie mówię, że wejdę w taki zakład ale Legia ma potencjał, żeby stuknąć majstra w tym roku mimo jak na razie katastrofalnej postawy. jeżeli sie zdecydujesz to ja jestem pierwszy w kolejce  Z Tobą mogę się w sumie założyć tak: Ja że zdobędzie, Ty że nie zdobędzie - przegrany stawia wódkę do wspólnego wypicia, ile wychlamy tyle jest do zapłaty, jeśli ja wygram - pijemy w Poznaniu, jeśli Ty wygrasz - pijemy w Warszawie, a na sędziego bierzemy Bicza  Jeśli byłby problem z dograniem jakiegoś dogodnego terminu, bo zakładam, że może się tak zdarzyć to przegrany wpłaca jakąś kwotę na konto CZD lub jakiejś fundacji, do dogadania. tnij Fechu!! przyjete!! 
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
Dajcie mi Legię, a zrobię majstra jeszcze w tym sezonie.
Czytał Franciszek Smuda.
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
nie mówię, że wejdę w taki zakład ale Legia ma potencjał, żeby stuknąć majstra w tym roku mimo jak na razie katastrofalnej postawy. jeżeli sie zdecydujesz to ja jestem pierwszy w kolejce  Z Tobą mogę się w sumie założyć tak: Ja że zdobędzie, Ty że nie zdobędzie - przegrany stawia wódkę do wspólnego wypicia, ile wychlamy tyle jest do zapłaty, jeśli ja wygram - pijemy w Poznaniu, jeśli Ty wygrasz - pijemy w Warszawie, a na sędziego bierzemy Bicza  Jeśli byłby problem z dograniem jakiegoś dogodnego terminu, bo zakładam, że może się tak zdarzyć to przegrany wpłaca jakąś kwotę na konto CZD lub jakiejś fundacji, do dogadania. tnij Fechu!! przyjete!!  Oficjalnie przecięte przez Kierownika ds. Zakładów na Forum mecz.pl 
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
Czuję się dumny jak paf jako rozjemca zakładu! i mordę umoczę w herbacie jak dobrze pójdzie!
|
|
|
|
|
|
|
nie mówię, że wejdę w taki zakład ale Legia ma potencjał, żeby stuknąć majstra w tym roku mimo jak na razie katastrofalnej postawy. jeżeli sie zdecydujesz to ja jestem pierwszy w kolejce  Z Tobą mogę się w sumie założyć tak: Ja że zdobędzie, Ty że nie zdobędzie - przegrany stawia wódkę do wspólnego wypicia, ile wychlamy tyle jest do zapłaty, jeśli ja wygram - pijemy w Poznaniu, jeśli Ty wygrasz - pijemy w Warszawie, a na sędziego bierzemy Bicza  Jeśli byłby problem z dograniem jakiegoś dogodnego terminu, bo zakładam, że może się tak zdarzyć to przegrany wpłaca jakąś kwotę na konto CZD lub jakiejś fundacji, do dogadania. tnij Fechu!! przyjete!!  Stoi 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jak prezesi zobacza ze na mecz.pl takie ostre zaklady ida to zaraz zawezma jose murinio vel madralinio zeby majstra zdobyc
btw..gdzie cv na trenera trzeba wyslac?
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
|
|
|
|
|
|
|
Czuję się dumny jak paf jako rozjemca zakładu! i mordę umoczę w herbacie jak dobrze pójdzie! Oczywiście do Poznania zapraszam:) Jak Cię bazyli zabierze 
|
|
|
|
|
Zuzia Róża
|
|
Zuzia Róża
Oficjalnie przecięte przez Kierownika ds. Zakładów na Forum mecz.pl  Fechowi trzeba zmienic podpis pod nickiem. 
|
|
|
|
|
Zuzia Róża
|
|
Zuzia Róża
Czuję się dumny jak paf jako rozjemca zakładu! i mordę umoczę w herbacie jak dobrze pójdzie! Oczywiście do Poznania zapraszam:) Jak Cię bazyli zabierze  Z całą serdecznosią zaprosimy Cie do wawy na swietowanie mistrzostwa Lechi Gdańsk 
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
trzeba będzie z tydzień urlopu pobrać na ten wyjazd 
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
BKS przyjedzie w WWA w takim razie w WKU zrobimy melanż!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
BKS przyjedzie w WWA w takim razie w WKU zrobimy melanż! BKS już ma problemy po melenżu w Giżycku 
|
|
|
|
|
specjalista
|
|
specjalista
BKSy wczoraj na policję wydzwaniali że im po mieście Arkowcy grasują. skąd psiarnia wiedziała że Arka jedzie i w 10 min zatrzymanie i podstawione autobusy 
|
|
|
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
Smakosz jedzenia i alko
mecz.bet.pl rozwija się wręcz piorunująco - co by się tutaj kapica nie przyebał i po sto gram od każdej wygranej butelki, na poczet podatków nie zażądał.. serdecznie witam 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|