Można byle z umiarem (chociaż kto to mówi hehe) . Sam piję prawie codziennie browary, bo mam problemy zdrowotne żołądkowe. Mniejsza o to. A imię Boga to wolę, Bóg Wszechmogący, Stwórca, Ojciec Przedwieczny, bo różne są te imienia Boga, a ja wolę po polsku. A zbawienie jest w Jezusie Chrystusie ( Dzieje Apostolskie: 4:12 ).
Niesamowitą informację na Twitterze podał dziennikarz Weszło.com, mianowicie jako nowy szkoleniowiec Legii zaoferował się… Ryan Giggs!
Oczywiście, nie wiadomo czy Walijczyk sprawdziłby się jako pierwszy trener (pamiętajmy, że pracował już jako asystent w Manchesterze United), jednak wiadomo, że miałby w szatni posłuch większy niż Jacek Magiera i niż ktokolwiek inny. Giggs był również potencjalnym szkoleniowcem Swensea, jednak klub nie dogadał się z Ryanem co do pensji jaką miałby zarobić. Więc pewnie w Legii mógłby się również pojawić taki problem.
Wspomniany wcześniej Jacek Magiera, mimo wszystko najprawdopodobniej zostanie wybrany na nowego trenera Wojskowych, trudno się dziwić działaczom Legii, gdyż temu klubowi nie potrzeba teraz ryzyka, a raczej ustatkowania, a takie najprawdopodobniej jest w stanie zapewnić były piłkarz najstarszego klubu w Polsce.
Mimo wszytko ja i pewnie każdy kto czyta ten tekst żałuje, że w Polsce nie pojawi się tak wielka persona. No cóż może kiedyś…