chyba ostatni dzwonek tylko kto tam będzie na ławce
jak Vuko to 1
jak Magiera to x
jak zagraniczny to 2
Jacek to najlepsza decyzja L swój chłop,sercem za klubem nie dajcie sie nabrać tym z wysokiej półki że bez nich na ławce nie będzie sukcesu
że niby nie ma posłuchu bo co że nie grał w Barcelonie czy za młody lub nosi tani zegarek?
ja wychodzę i zapierdalam 90 minut bo wiem że po meczu czeka na mnie w szatni pan Brychczy i chciałbym podać dłoń wiedząc że zrobiłem wszystko żeby wygrać
Podjąłby się pan ratowania Wisły, gdyby o to spytano?
- Zanim przyszedł Dariusz Wdowczyk, odbywały się rozmowy na ten temat. Dzwonili do mnie zawodnicy. Prosili, bym wrócił. Byłem wtedy za granicą. Chcieli, żebym przyjechał i im pomógł. I ja niby miałem zły kontakt z zespołem? Bardzo dobry miałem, a tamte telefony to najlepszy dowód!
chyba ostatni dzwonek tylko kto tam będzie na ławce
jak Vuko to 1
jak Magiera to x
jak zagraniczny to 2
Jacek to najlepsza decyzja L swój chłop,sercem za klubem nie dajcie sie nabrać tym z wysokiej półki że bez nich na ławce nie będzie sukcesu
że niby nie ma posłuchu bo co że nie grał w Barcelonie czy za młody lub nosi tani zegarek?
ja wychodzę i zapierdalam 90 minut bo wiem że po meczu czeka na mnie w szatni pan Brychczy i chciałbym podać dłoń wiedząc że zrobiłem wszystko żeby wygrać
Jak myślisz, co dla takiego Aleksandrowa znaczy Pan Lucjan?
Tyle co dla mnie jakiś sędziwy dziadzio szwędający się po całym stadionie w Grimbsy Town.
Teraz patrzę a tam było wczoraj gadane o mnie. Wielki nad wielkimi a to zobowiązuje. Hehe. Ostatnio w radiu: poniedzialeczek poniedzialkuniu a mnie już krew zalewa. Karać wrednego p arszywca to nasz cel i na tym się skupmy.
Po niemocy i fatalnej grze te ostatnie trzy punkty z Piastem mogą dać im tylko dodatkowego kopa bo gorzej niż wcześniej być już nie może. Jest jeszcze w tym zespole kilku Wiślaków, którzy traktują poważnie takie mecze.
Wyrzucenie Hasiego może wpłynąć na Legię pozytywnie, ale wcale nie musi, na boisku w ostatnim czasie nie dali żadnych argumentów, żeby na nich stawiać.
Wszystko jest na zasadzie 'w końcu muszą się przełamać', ja tu widzę 1, wiadomo - też bardziej życzeniowo, ale realnie są na to duże szanse w tym momencie.
Po niemocy i fatalnej grze te ostatnie trzy punkty z Piastem mogą dać im tylko dodatkowego kopa bo gorzej niż wcześniej być już nie może. Jest jeszcze w tym zespole kilku Wiślaków, którzy traktują poważnie takie mecze.
Wyrzucenie Hasiego może wpłynąć na Legię pozytywnie, ale wcale nie musi, na boisku w ostatnim czasie nie dali żadnych argumentów, żeby na nich stawiać.
Wszystko jest na zasadzie 'w końcu muszą się przełamać', ja tu widzę 1, wiadomo - też bardziej życzeniowo, ale realnie są na to duże szanse w tym momencie.
Będzie już z 10 dni jak nie karam buka. I dochodzę do wniosku, że karałem ale chyba tylko własnego siebie.
Czytała Beata Pawlikowska.
2 osoby lubi to
jak np w okresie 1 roku nie robisz zysku to lepiej ze sceny zejść
ale łatwo napisać niż zrobić
czytał Ryszard Petru
ja przeklinam dzień kiedy kumpel na I roku studiów zabrał mnie do sts w Gliwicach. Na początku stawki 2zł i 5zł a później coraz grubiej. Na imprezach i nasiadówkach nie było wsród płci męskiej innego tematu niż bukmacherka więc i tak jak tu było nie grać. dochodzę do wniosku że byłem skazany na bukmacherkę