Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 95 z 109 1 2 93 94 95 96 97 108 109
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
AL DHAFRA over 13rr kurs 8 boks

Bonus: Unibet
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by quincy
A ten tekst Stana mega słaby. Chłop się starzeje i woli na Camp Nou z dziadkiem z fotelika obok rozkminiać czy Iniesta właśnie dobrze podał do Messiego niż robić show z racami, flagami i fanatycznym dopingiem. Na YT to fani Partizana w Eurolidze koszykówki mają miliony odsłon a nie dwóch spaślaków z NBA, którzy tańczą do piosenki Tiny Turner jak jest timeout.

Niestety ale tacy ludzie jak Stano zaczynają odjeżdżać od realnego świata i zaczynają karmić się papką ulepiono z gówna.

Czytał quincy.

i w kolko to samo, napisz jeszcze "against modern football" i bedzie komplet

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Niestety ale tacy ludzie jak Stano zaczynają odjeżdżać od realnego świata i zaczynają karmić się papką ulepiono z gówna.

Ewidentnie w miejsce "Stano" należy wpisać "quincy", gość "patologię" nazwał "patologią", a Ty dalej mażesz się w gównie ...

T
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
T Offline
Astane ktos gra ? smile

J
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
J Offline
wystarczy ze na reprezentacji jest kino z malyszomanami trębaczami pióropuszami itd. Na pilce klubowej nigdy tak nie bedzie na szczescie a jak sie komus nie podoba to niech zmieni dyscypline

enthusiast
enthusiast
Originally Posted by Moro16
Originally Posted by Moro16
PETROJET 1 gol 1,72 gora PETROJET ov 1,5 Ft 2,50 aplauz over 2,5 FT 5,50 PETROJET over 9 rr 2,50 puke wszystko single boks
kurwa jeden rozny przez 40 minut i 9 zrobili ja pierd....

lepiej graj azjatyckie rozne, mialbys zwrot

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
do rogalików AL DHARFY dokladam singiel over 1,5 FT 1,72

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by kazow
A ten tekst Stana mega słaby. Chłop się starzeje i woli na Camp Nou z dziadkiem z fotelika obok rozkminiać czy Iniesta właśnie dobrze podał do Messiego niż robić show z racami, flagami i fanatycznym dopingiem. Na YT to fani Partizana w Eurolidze koszykówki mają miliony odsłon a nie dwóch spaślaków z NBA, którzy tańczą do piosenki Tiny Turner jak jest timeout.

Czytał quincy.

i w kolko to samo, napisz jeszcze "against modern football" i bedzie komplet
dokladnie wink tekst trafia w sedno a ktos go nie zrozumial smile

Ekstraklasa Typer
Ekstraklasa Typer
Jakbym miał syna to wolałbym go zabrać na taki mecz:

niż na taki:

I kończę już tę nierówną walkę, bo zrozumie mnie chyba tylko Teodor czyli osoba, która na mecze jeździ i chadza.

Bez odbioru.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by jaga1920
wystarczy ze na reprezentacji jest kino z malyszomanami trębaczami pióropuszami itd. Na pilce klubowej nigdy tak nie bedzie na szczescie a jak sie komus nie podoba to niech zmieni dyscypline
rozumiem ze ty mowisz kto jest lepszym a kto gorszym kibicem i jakie jedynie sluszne kibicowanie jest... ehhhh porazka

T
TEO Offline
Eliminator
Eliminator
T Offline
Czy Wy niektórzy naprawdę nie rozumiecie że na naszą piłkę 80% widowni chodzi właśnie że względu na atmosferę. Bo chyba nie patrzą na poziom piłki. Nikt nikogo nie zmusza chodzić na stadion. Jest jeszcze teatr, opera, telewizja TVN. Jest w czym wybierać.

J
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
J Offline
quincy nie tylko on ja mam podobne zdanie

T
TEO Offline
Eliminator
Eliminator
T Offline
Jakbym miał syna to wolałbym go zabrać na taki mecz:

niż na taki:

I kończę już tę nierówną walkę, bo zrozumie mnie chyba tylko Teodor czyli osoba, która na mecze jeździ i chadza.

Bez odbioru.
Chłopaki z Białego też dobrze rozumieją Quincy.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by TEO
Czy Wy niektórzy naprawdę nie rozumiecie że na naszą piłkę 80% widowni chodzi właśnie że względu na atmosferę. Bo chyba nie patrzą na poziom piłki. Nikt nikogo nie zmusza chodzić na stadion. Jest jeszcze teatr, opera, telewizja TVN. Jest w czym wybierać.
rozumiem ze badania robiles i masz te 80% poparte dowodami, albo te 80% ci tak powiedzialo

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel

Jak mam wybierać między "trębaczami, pióropuszami itd." i plugawymi tekstami wymiocin społecznych z rynsztoka, to wybieram ...
Prędzej mi przez gardło przejdzie tłumaczenie mojemu synowi dlaczego Janusze śpiewają "Małego rycerza" niż tłumaczenie co oznacza, że "Pasy to kurwy" plute we wszelkich odmianach puke

No fakt, w Białym nie byłem na meczu, tam na bank jest bezpiecznie, kulturalnie i rynsztoka nie ma ...

Ekstraklasa Typer
Ekstraklasa Typer
quincy nie tylko on ja mam podobne zdanie

Sorry Jaga piwo

Dokładnie tak jest jak TEO pisze. Jak szedłem w ostatnią sobotę na mecz Lechii to wszystkich interesowało tylko to, ile Ruchu przyjedzie a nie w jakiej formie jest Peszko.

J
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
J Offline
Originally Posted by gajus_bonus
rozumiem ze ty mowisz kto jest lepszym a kto gorszym kibicem i jakie jedynie sluszne kibicowanie jest... ehhhh porazka

widac ze nie byles na meczach reprezentacji na wyjezdzie bo tam panuje inny klimat pojedz kiedys to zobaczysz co sie dzieje i moze zrozumiesz o co mi chodzi

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by laser

Jak mam wybierać między "trębaczami, pióropuszami itd." i plugawymi tekstami wymiocin społecznych z rynsztoka, to wybieram ...
Prędzej mi przez gardło przejdzie tłumaczenie mojemu synowi dlaczego Janusze śpiewają "Małego rycerza" niż tłumaczenie co oznacza, że "Pasy to kurwy" plute we wszelkich odmianach puke

No fakt, w Białym nie byłem na meczu, tam na bank jest bezpiecznie, kulturalnie i rynsztoka nie ma ...
grin tam to dopiero jest patusów na pęczki

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
moim zdaniem takie kibicowanie z oprawa jak na Legii jest zajebiste ale oczywiscie po huja te dymy o to tu chodzi oczywiscie super to wyglada i tak ma byc na trybunach ale to bzdurne zachowanie jakies bicie pryjezdnych to jest problem a oprawa i race ma byc a nie jak w stanach kurwa hot dogi i cola na trybunach

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
@quincy to w takim razie po co wam pilka i mecz skoro was to nie interesuje?

umawiajcie sie na zloty bez pilki, bedziecie zadowoleni

Strona 95 z 109 1 2 93 94 95 96 97 108 109

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
3 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, aker, burbon), 1,192 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,284
Posty5,834,553
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025