|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
ektomorficy sobie moga oczywiscie pozwolic na wiecej  nie zazdroszcze endomorfikom 
|
|
|
|
|
Wiara Gwarancja Wygranej
|
|
Wiara Gwarancja Wygranej
Dokldanievto mit z tym ze brzuch rosnie po piwie, gdy pilem i jadlem smieciowe jedzenie dibilem do 90 z mackiem okrutnym, teraz tez pije piwa duzo nawet ale nie jem do tego, brzucha itp nie mam, ja uwazam ze zoladek to nie smietnik na smieciowe jedzenir, odzywiam sie mega zdrowo pewnie, pijesz piwo i rosnie apetyt, to jesz zdrowe nie tuczace jedzenie, i beben bez zmian. W mojej diecie duzo kokosowego oleju nierafinowanego, ryzowego oleju, orzechy brazylisjskie, wliskie itp, kurkuma duzo dodaje do brazowego ryzu, zakwas buraczany szklana dziennie i wiele wiele innych
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Widzę że wszyscy się chwalą swoimi wymiarami to i ja się pochwalę: 197 cm i 115 kg przez zimę ostre postanowienie zbicia 10 kg Rammstein w głośnikach i ostra jazda na rowerku stacjonarnym 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jakie aeroby mozna nakurwiac w pokoju na dywanie? ![[Linked Image from media.giphy.com]](https://media.giphy.com/media/qml7DrbfkXPCU/giphy.gif) [ Linked Image]
|
|
|
|
|
Wiara Gwarancja Wygranej
|
|
Wiara Gwarancja Wygranej
Ryba salomon, filety, wolowe szaszlyki z sezamem, itp jest tego duzo duzo
|
|
|
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Jelczu kochaniutki, konkrety!  Bazyl, masz prawie cały sezon żeby się ogarnąć bo jak przyjedziesz do mnie stawiać flaszki za mistrza dla stołecznych to nie będę Cię mógł nigdzie "do ludzi" zabrać  spadam na piłeczkę 
|
|
|
|
|
Wiara Gwarancja Wygranej
|
|
Wiara Gwarancja Wygranej
Zamiast chipsow na przekaske kupuje brokule gotuje i zajadam
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dokldanievto mit z tym ze brzuch rosnie po piwie, gdy pilem i jadlem smieciowe jedzenie dibilem do 90 z mackiem okrutnym, teraz tez pije piwa duzo nawet ale nie jem do tego, brzucha itp nie mam, ja uwazam ze zoladek to nie smietnik na smieciowe jedzenir, odzywiam sie mega zdrowo pewnie, pijesz piwo i rosnie apetyt, to jesz zdrowe nie tuczace jedzenie, i beben bez zmian. W mojej diecie duzo kokosowego oleju nierafinowanego, ryzowego oleju, orzechy brazylisjskie, wliskie itp, kurkuma duzo dodaje do brazowego ryzu, zakwas buraczany szklana dziennie i wiele wiele innych u mnie to samo, zakwas robię sam. cud malina.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zamiast chipsow na przekaske kupuje brokule gotuje i zajadam albo surowy batat 
|
|
|
|
|
Zuzia Róża
|
|
Zuzia Róża
Jelczu kochaniutki, konkrety!  zacznij od odłożenia Coli i fast foodów w tygodniu. pijam tylko wode lub alko. nigdy nie pilem kawy herbaty coli czy innego gówna. a i fast fody jadam baardzo rzadko. czasem chinol.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jelczu kochaniutki, konkrety!  zacznij od odłożenia Coli i fast foodów w tygodniu. pijam tylko wode lub alko. nigdy nie pilem kawy herbaty coli czy innego gówna. a i fast fody jadam baardzo rzadko. czasem chinol. a ciasteczka i słodycze? ja tez ogólnie nie jadam dużo ale nie potrafię sobie po obiedzie odmówić słodkiego i to mnie gubi
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
3 dni nosa i zaraz 5 kg w doł ...
|
|