Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 38 z 139 1 2 36 37 38 39 40 138 139
BKS Offline
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
@witam

Bonus: Unibet
member
member
w medyku bedzie albo remis albo wygraja smile

BKS Offline
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by BKS
u tadżyków po gola @1,66

260.00
laugh aplauz

BKS Offline
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
w dubaju po o1,5 @2
150.00

J
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
J Offline
fk tachov szczeli @2.25 vamooos !!!

BKS Offline
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by jaga1920
bts @2,25

170.00

J
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
J Offline
Originally Posted by BKS
Originally Posted by jaga1920
bts @2,25

170.00

pobrane przy 0-1 wiec to samo smile

Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Originally Posted by kaziu144

@14,5 i @5,5
mocno wszedłeś?

Zuzia Róża
Zuzia Róża
Originally Posted by Biszop
Teraz już poważniej, jak wiadomo może być różnie, Legia ma LM, ma swoje kłopoty nazwijmy to właścicielskie, do tego sytuacja się zrobiła jakaś taka nie ten tego.
Ale Legia ma/mieć będzie kasę z LM, jak na nasze warunki kasa na którą nie można nie zwrócić uwagi, i z całym szacunkiem dla choćby Jagiellonii, z czym do gości smile
Nie umniejszam w żaden sposób drużynie z Białegostoku, pozycja i liczba bramek strzelonych/straconych robi wrażenie, polski Pep daje radę.
Jednak w obliczu sukcesu Legii jakim był awans do LM, brak ponownej próby w przyszłym sezonie będzie pewnym kłopotem nie tylko natury finansowej (w razie braku jakichkolwiek pucharów) ale i medialnym, a to jak odnoszę wrażenie jest dość ważnym i starannie pielęgnowanym elementem tej układanki jaką jest stołeczny klub.
Medialnie/wizerunkowo Legia ostatnio dużo straciła ale wystarczy jeden dobry mecz w tej edycji LM i sytuacja zacznie się zmieniać w kierunku którego życzyliby sobie właściciele.
Nie jestem fanem teorii spiskowych ale uważam, że jak będzie trzeba Legii pomóc to ta pomoc nadejdzie i kierowana niewidzialną ręką znad zielonego stolika będzie wykonywać ruchy mające usadzić Legie ponownie na tronie.

Pomijam tu aspekt sportowy, nawet nie celowo ale Legię stać na dokupienie w razie potrzeby np 2 zawodników którzy mogą się przydać choćby w obliczu okoliczności zimowej przerwy wywiewającej kilku graczy z podstawowego składu, i nagle okazać się może, że taki Kostek z Jagi dostanie propozycje z Legii, nawet nie sprawdzam czy taka opcja jest możliwa w kontekście kontraktu który ma on podpisany z Jagą, tylko pokazuje opcję, że taka istnieje i wcale nie jest nierealna, Legię na to stać, a czy właściciele przepiją tą kasę czy ją zainwestują to już zupełnie inna bajka:)
Dlatego twierdzę, że to bazyl mnie odwiedzi wyposażony w kartę skrilla którą będzie szastał na lewo i prawo grin

Białe skarpety do mokasynów z szyszkami to u mnie peffka, skarpety stoją obok butów uszykowane na wiosenny melanż z bazylim laugh
Kto miałby im pomagać?
PZPN? Sędziowie? Boniek?
Jak Mioduski se pójdzie w pizdy to eLka padnie i Biszop funduje turnee po najlepszych cipowiskach w Wawie wink

Biszop, mam kolege Wietnamczyka.
3 lata w licemum siedzialem z nim w lawce, to zapytam o te mapy co o nie pytales.
co prawda on z Wietnamczyka to ma tylko rodzicow i żółtą mordę ale moze cos tam załatwi.

Originally Posted by bazyl
Teraz już poważniej, jak wiadomo może być różnie, Legia ma LM, ma swoje kłopoty nazwijmy to właścicielskie, do tego sytuacja się zrobiła jakaś taka nie ten tego.
Ale Legia ma/mieć będzie kasę z LM, jak na nasze warunki kasa na którą nie można nie zwrócić uwagi, i z całym szacunkiem dla choćby Jagiellonii, z czym do gości smile
Nie umniejszam w żaden sposób drużynie z Białegostoku, pozycja i liczba bramek strzelonych/straconych robi wrażenie, polski Pep daje radę.
Jednak w obliczu sukcesu Legii jakim był awans do LM, brak ponownej próby w przyszłym sezonie będzie pewnym kłopotem nie tylko natury finansowej (w razie braku jakichkolwiek pucharów) ale i medialnym, a to jak odnoszę wrażenie jest dość ważnym i starannie pielęgnowanym elementem tej układanki jaką jest stołeczny klub.
Medialnie/wizerunkowo Legia ostatnio dużo straciła ale wystarczy jeden dobry mecz w tej edycji LM i sytuacja zacznie się zmieniać w kierunku którego życzyliby sobie właściciele.
Nie jestem fanem teorii spiskowych ale uważam, że jak będzie trzeba Legii pomóc to ta pomoc nadejdzie i kierowana niewidzialną ręką znad zielonego stolika będzie wykonywać ruchy mające usadzić Legie ponownie na tronie.

Pomijam tu aspekt sportowy, nawet nie celowo ale Legię stać na dokupienie w razie potrzeby np 2 zawodników którzy mogą się przydać choćby w obliczu okoliczności zimowej przerwy wywiewającej kilku graczy z podstawowego składu, i nagle okazać się może, że taki Kostek z Jagi dostanie propozycje z Legii, nawet nie sprawdzam czy taka opcja jest możliwa w kontekście kontraktu który ma on podpisany z Jagą, tylko pokazuje opcję, że taka istnieje i wcale nie jest nierealna, Legię na to stać, a czy właściciele przepiją tą kasę czy ją zainwestują to już zupełnie inna bajka:)
Dlatego twierdzę, że to bazyl mnie odwiedzi wyposażony w kartę skrilla którą będzie szastał na lewo i prawo grin

Białe skarpety do mokasynów z szyszkami to u mnie peffka, skarpety stoją obok butów uszykowane na wiosenny melanż z bazylim laugh
Kto miałby im pomagać?
PZPN? Sędziowie? Boniek?
Jak Mioduski se pójdzie w pizdy to eLka padnie i Biszop funduje turnee po najlepszych cipowiskach w Wawie wink

Biszop, mam kolege Wietnamczyka.
3 lata w licemum siedzialem z nim w lawce, to zapytam o te mapy co o nie pytales.
co prawda on z Wietnamczyka to ma tylko rodzicow i żółtą mordę ale moze cos tam załatwi.

Będę wdzięczny, bonusowego browara postawię co by było tą Twoją wódkę zapijać grin
O miejscu Legii porozmawiamy jak już zasiądzie na tronie wink

Zuzia Róża
Zuzia Róża
Będę wdzięczny, bonusowego browara postawię co by było tą Twoją wódkę zapijać grin
O miejscu Legii porozmawiamy jak już zasiądzie na tronie wink
nie nie obiecuje bo z tego co wiem to on był tylko przez rok po porodzie w Wietnamie a tak to ten kraj widzial tyle co ja, na zdjeciach.
cale mlodsze rodzenstwo w PL juz urodzone.
ale dziadków tam ma, wiec moze, moze.

@14,5 i @5,5
mocno wszedłeś?

2-2, fajnie pogrywają

@14,5 i @5,5
mocno wszedłeś?

2-2, fajnie pogrywają

nie uznali

BKS Offline
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
w dubaju po gola @1,66

900.00

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Biszop/bazyl - zakład poszedł 1 do 1 ?

Zuzia Róża
Zuzia Róża
Originally Posted by laser
Nie, ja mam bliżej do Poznania niz on do Warszawy, wiec zaklad na moja korzysc.

J
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
J Offline
brescia 3

Zuzia Róża
Zuzia Róża
A, i do tego ja jestem grubszy niz Biszkopt wiecej wiecej zjem i wypijem. znowu na niekorzysc Biszopa.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel

Zawsze wiedziałem, że do Warszawy jest najdalej smile

Gdyby nie ta druga faza w rozgrywkach to bazyl peffa, a tak może się wyczołgają ... tongue

T
TEO Offline
Eliminator
Eliminator
T Offline
Laser jak chętny jesteś to ja o litra Jacka chętnie wejdę o mistrza L.

Strona 38 z 139 1 2 36 37 38 39 40 138 139

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
8 zarejestrowanych użytkowników (Lukasz111, rafal08, burbon, aker, latajaca_holenderka, alfa, Sensei, $-man), 1,689 gości, oraz 11 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,284
Posty5,834,762
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025