|
|
Zuzia Róża
|
|
Zuzia Róża
czeremchy?? nawet nie wiem co to jest  ah no pewnie!! sąsiad z tego robi syrop dla dzieci. podobno w tym jest wiecej witaminy C niz w wiatamie C 
|
|
|
|
|
|
|
Ja bym zwrócił uwagę na M U R A W Ę .Odnosiłem wrażenie , że jest po prostu to boisko " tępe " .Krycha jak kopał piłkę to odnosiłem wrażenie że ta piłka zaraz stanie / są dwie opcje albo facet nie ma siły albo trawa była za wysoka i powodowała ze piła po prostu hamowała /. Interesuje mnie by ktoś kto był na meczu powiedział czy przed meczem i w trakcie przerwy zraszano boisko wodą . wczoraj nie zraszano,(z Danią zraszcze w przerwie działaly)
|
|
|
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
Smakosz jedzenia i alko
 Po wczorajszych wtopach chciałem sobie osłodzić życie Twoim trunkiem, a widzę, że nawet to mi nie będzie dane  Nastawiłem całą bańkę nalewki z dereniu... jak bedziesz mi w wawie wtk stawiac to Cie poczestuje i na wynos spakuje. idealnie pasuje do zimowej herbaty.  w Poznaniu to ty będziesz na wiosnę, zresztą jak Ty to na wynos spakujesz to po drodze mi wypijesz  ale dziękuję za dobre serce  jakiś przepis na nalewkę z czeremchy znasz? ponoć ciekawy specyfik można z tego zmajstrować, a akurat takie drzewo mam na ogrodzie  jak będziesz miał nalew nastawiony,uważaj, żebyś nie przeciągnął...to kurestwo małe jest - drylować się nie chce - a pestka to kurwa 3/4 chyba owocu..jak wejdzie za duży kwas pruski, to po zawodach... serdecznie witam  jesteśmy najlepsi!!!!- wygrywamy na murawie polewanej i na nie polewanej takżę
|
|
|
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Może zakupię sprzęt do pędzenia, tylko jedyne miejsce jakie mam to nie ogrzewany strych, nada się czy muszą być, że tak powiem cieplejsze warunki?
|
|
|
|
|
Zuzia Róża
|
|
Zuzia Róża
Może zakupię sprzęt do pędzenia, tylko jedyne miejsce jakie mam to nie ogrzewany strych, nada się czy muszą być, że tak powiem cieplejsze warunki? ja w piwnicy trzymam i jest ok.
|
|
|
|
|
|
|
Chociaż jak pomyśle, że na pewno czysty spiryt jest potrzebny to ja mam lepszy patent na jego wykorzystanie, i szybszy i w ogóle  do bazyla wyślę kosz owoców i ogarnie temat fachową ręką, a nie będę udawał fachowca 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Może zakupię sprzęt do pędzenia, tylko jedyne miejsce jakie mam to nie ogrzewany strych, nada się czy muszą być, że tak powiem cieplejsze warunki? oby nie bylo minusowej temperatury bo smuda wszystko strzeli
|
|
|
|
|
Zuzia Róża
|
|
Zuzia Róża
Chociaż jak pomyśle, że na pewno czysty spiryt jest potrzebny to ja mam lepszy patent na jego wykorzystanie, i szybszy i w ogóle  do bazyla wyślę kosz owoców i ogarnie temat fachową ręką, a nie będę udawał fachowca  o widzisz! o to to to to! tylko nie mam już pustych słoików pięciolitrowych  wszystko nastawione. Wiśnie, dereń, jeżyny, porzeczka i maliny.... 
|
|
|
|
|
|
|
nawet słoiki wyślę  Bazyl tym samym, zostanie typowym warszawskim słoikiem 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie lubie Willa Smitha Will Smith don't gotta cuss in his raps to sell records Well I do, so fuck him and fuck you too. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Eliminator
|
|
Eliminator
Kara podtrzymania stadion zamknięty.
|
|
|
|
|
Zuzia Róża
|
|
Zuzia Róża
bazyl, wyciągnij jajka z lodówki i krótka piłka, wchodzisz czy nie?  o co zaklad? o talon na kurwę i balon  Pytałeś może o te mapy swojego skośnego ziomka? Ja Ci kompozycje własną - wiskacz plus dodatek bo słyszałem, że masz dylemat z czym się pija rudzielca, a Ty mi dwie flaszki swojego wyrobu, tego malinowego:) przyjmuje!! Fechu tnij! 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kara podtrzymania stadion zamknięty. i badzo dobrze
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
bazyl, wyciągnij jajka z lodówki i krótka piłka, wchodzisz czy nie?  o co zaklad? o talon na kurwę i balon  Pytałeś może o te mapy swojego skośnego ziomka? Ja Ci kompozycje własną - wiskacz plus dodatek bo słyszałem, że masz dylemat z czym się pija rudzielca, a Ty mi dwie flaszki swojego wyrobu, tego malinowego:) przyjmuje!! Fechu tnij!  Niestety nie mogę podjąć się klepnięcia tego zakładu. 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|