|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
chałwa do "herbaty"...kurwa ale jazda  jeżeli chałwa to tylko turecka chociaż kiedyś siorka mi przywiozła z Krymu chałwę słonecznikową ukraińską - palce lizać
|
|
|
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
Smakosz jedzenia i alko
chałwa do "herbaty"...kurwa ale jazda  chałwy nie jadłem z 10 lat dobrze że przypomniałeś burbonie Pacyfku...kurwa mać...odleciałem..też nie pamiętam kiedy ostatni raz jadłem...w komunie ??? dziś kupiłem w lidlowskiej wyprzedaży jakieś...grecką z orzechami... kurwa...masakra jakaś...jutro zapierdalam po resztę..z łychą jakżesz smakuje.. zdrówko
|
|
|
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
Smakosz jedzenia i alko
chałwa do "herbaty"...kurwa ale jazda  chałwy nie jadłem z 10 lat dobrze że przypomniałeś burbonie zamiast chalvy wolę Baklave  o żesz...tak skąpana w lejącym miodzie... 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
chałwa do "herbaty"...kurwa ale jazda  chałwy nie jadłem z 10 lat dobrze że przypomniałeś burbonie zamiast chalvy wolę Baklave  o żesz...tak skąpana w lejącym miodzie...  słodkie jak cholera
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
chałwa do "herbaty"...kurwa ale jazda  jeżeli chałwa to tylko turecka chociaż kiedyś siorka mi przywiozła z Krymu chałwę słonecznikową ukraińską - palce lizać jezeli wegiel do pieca to tylko od fakera  9 punktow do zdobycia jeszcze jest szansa czytal spocony janek
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
chałwa do "herbaty"...kurwa ale jazda  jeżeli chałwa to tylko turecka chociaż kiedyś siorka mi przywiozła z Krymu chałwę słonecznikową ukraińską - palce lizać jezeli wegiel do pieca to tylko od fakera  9 punktow do zdobycia jeszcze jest szansa czytal spocony janek  idź już spać bo twój ideał sięgnął bruku Nowy Temat
|
|
|
Link skopiowany do schowka