Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 37 z 73 1 2 35 36 37 38 39 72 73
J
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
J Offline
dzielnicowy kazow to ty jestes maczo jak cie widzo to płaczo smile
nikt z nas nie placze tylko wkurwia nas te okłamywanie ludzi bicie i zawijanie niewinnych kibicow i robienie ze wszyskich bandytow kapiszi towarzyszu?

Bonus: Unibet
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
towarzyszu jaga sami pracowaliscie dlugo na latke bandytow a jeszcze dluzej bedzie pracowac na jej usuniecie...zwlaszcza ze jeszcze nie zaczeliscie nad tym pracowac

ja tylko tlumacze Ci mechanizm, a Ty zachowujesz sie jakby kibice to dziewice same byly niewinne

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
ahh niech od razu dopisze bo dla niektorych moze to byc za trudne to zrozumienia, nie pisze ze ktorys tutaj jest bandyta, pisze o tym jakie jest postrzeganie kibicow wsrod innych ludzi

1
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
1 Offline
Originally Posted by pacyfista
od rana pierdolenie tylko o tej debacie

kraj ponad 300 mln chłopa a kandydaci jak na wybory sołtysa w gminie Paszowice ,jeden dewiant taki Rutkowski 15 lat pózniej i babcia co się ledwo porusza.
no wiesz co pacyfek, kto jak kto ale myślałem że Ty dodasz Sonaldowi trochę otuchy po tych taśmach laugh

J
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
J Offline
Originally Posted by kazow
towarzyszu jaga sami pracowaliscie dlugo na latke bandytow a jeszcze dluzej bedzie pracowac na jej usuniecie...zwlaszcza ze jeszcze nie zaczeliscie nad tym pracowac

ja tylko tlumacze Ci mechanizm, a Ty zachowujesz sie jakby kibice to dziewice same byly niewinne

bo w dupie byles i gowno widziales a wypowiadasz sie na tematy o ktorych nie masz zielonego pojecia i wiedze czerpiesz z rezimowek telewizyjnych nowoczesny lewak po okraglostolowym liftingu probuje tu zablysnac puknij sie w swoj pusty leb i idz lepiej filozofowac do dzialu polityka

Marat Safin
Marat Safin
Nie ma się co produkować bo nikt nikogo nie przekona. Kazow daje przyzwolenie żeby napierdalać wszystkich jak leci co oczywiście nie jest zgodne z przepisami i prawem (i gówno mnie obchodzi, że to kibole i mają chujową reputację). Prawo jest równe wobec wszystkich. Ja nie daje takiego przyzwolenia bo napierdalać i karać należy tych co prowokują i walczą, a nie postronnych. Film ewidentnie wskazuje, że w tym konkretnym przypadku napierdalali Bogu ducha winnego chłopa. Wczoraj widziałem inny film jak napierdalają gościa próbującego uspokajać prowodyrów zajść. Za takie zachowania nigdy nie będzie mojego szacunku dla tych służb.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
masz racje w Bialymstoku nie bylem ..wiec gowno widzialem

a skoro masz takie zasady to rozumiem ze Ty nie wypowiadasz sie na wiele tematow (np dorosle zycie, sex, kobiety) o ktorych nie masz zielonego pojecia i wiedze czerpiesz z rezimowek telewizyjnych lub rozowych portali

ale przyznam ze czasem zablysniesz potokiem slow, np "owoczesny lewak po okraglostolowym liftingu"

skopiowales z onetu czy dorzeczy?

J
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
J Offline
Originally Posted by kazow
masz racje w Bialymstoku nie bylem ..wiec gowno widzialem

a skoro masz takie zasady to rozumiem ze Ty nie wypowiadasz sie na wiele tematow (np dorosle zycie, sex, kobiety) o ktorych nie masz zielonego pojecia i wiedze czerpiesz z rezimowek telewizyjnych lub rozowych portali

ale przyznam ze czasem zablysniesz potokiem slow, np "owoczesny lewak po okraglostolowym liftingu"

skopiowales z onetu czy dorzeczy?

ja w przeciwienstwie do ciebie mam na koncie kilkadziesiat wyjazdow na mecze w Polsce jak i za granice wiele widzialem i czasami przekonalem sie na wlasnej skorze jak ten system milicyjny dziala wiec jeszcze raz powtorze nie wiesz nigdy nigdzie nie byles nie widziales jak to wyglada wiec nie pierdol kolego bzdur i filozofii wyssanych z dupy tyle

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
I naczelny argument wywolany

Skonczmy ta nierowna walke, nie rozumiesz co do ciebie pizza

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Pisze

Marat Safin
Marat Safin
http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/liga-mistrzow/na-legie-warszawa-spadna-kolejne-klopoty/88e0n8

Rozumiem, że w 8 sekundzie tego filmiku reakcja policjanta też jest właściwa?

Marat Safin
Marat Safin
Originally Posted by Bullet
http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/liga-mistrzow/na-legie-warszawa-spadna-kolejne-klopoty/88e0n8

Chodzi oczywiście o tego chłopaka w zielonej bluzie co rozmawia przez telefon.

Ekstraklasa Typer
Ekstraklasa Typer
Kazow wracaj do polityki...

Dodam tylko, że ani tam ani tutaj nikt twoich wywodów nie traktuje z powagą. Masz zryty światopogląd i najgorsze jest to, że na każdym kroku próbujesz go narzucić innym osobom.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Widzę, że ostro w temacie. I tak beze mnie? laugh

W
Dr. Watson
Dr. Watson
W Offline
Historia o żabkach

J
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
J Offline
biczu ty lepiej wklej co na obiad u ciebie? smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel

Chodzi oczywiście o tego chłopaka w zielonej bluzie co rozmawia przez telefon.

jasne, po cholere ubral sie na zielono?

@Bullet ... glupie pytanie, oczywiscie ze nie jest wlasciwa reakcja, ale serio nie chce mi sie juz tlumaczyc z czego to wynika i dlaczego tak sie dzieje

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
W trące się do tematu bo też trochę się jeździło na wyjazdy w kraju i za granicę i wiele widziało.
Z autopsji wiem że 90% burd między policją a kibicami jest prowokowanych przez tych pierwszych

J
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
J Offline
Originally Posted by aker
W trące się do tematu bo też trochę się jeździło na wyjazdy w kraju i za granicę i wiele widziało.
Z autopsji wiem że 90% burd między policją a kibicami jest prowokowanych przez tych pierwszych

woooooooooooooooooooooooooooooooow

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
90% burd na forum prowokuje jaga grin

Strona 37 z 73 1 2 35 36 37 38 39 72 73

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
9 zarejestrowanych użytkowników (Sensei, latajaca_holenderka, $-man, alfa, burbon, rafal08, betowiec, aker, Lukasz111), 908 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,292
Posty5,836,774
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025