Nie poleca, bez bagażnika, kupisz w sklepie jakiegoś pomidara czy ogórka, to nawet nie ma gdzie siatki zawiesić, do tego nie ma kierownicy z rogami, to i siatka z warzywami z kierownicy spadnie.
najebany to do domu Sensi w ju es end ej można jezdzić nayebanym ?
Nie natomiast nie ma prewencji Musi byc powod zatrzymania,nie istnieje tzw rutynowa kontrola.
W mojej opinii US bije Polske na glowe w ilosc najebanych kierowcow.Jest tak przez wzgld na architekture przez co kazdy ma auto.Do baru jedzie sie autem.
no właśnie to mnie rozbroiło, każdy autem do baru, ale koleżankę złapali i ma DUI i ponad 10 k do zapłaty
to w Belgii nie byliście tam dopiero armagedon
Ale wiesz ze aglomeracja Chicago ma 2 mln mniej ludzi niz... caly kraj Belgia ?
Takiej patologii pod wzgledem pijanych kierowcow nie widzialem nigdzie. Uwazam ze gdyby nie prawna mozliwosc rutynowych kontroli "bo tak" , to zla zlawa pijanych kierowcow na caly swiat byla by o US.
Solidna konstrukcja, błotniki, dobre wyposażenie, nic nie stuka, nic nie puka, do tego saszerka pod ramę na klucze, kanapkę. Osłona na łancuch, duża solidna lampa przednia dunamowa.
1:48 - mówią o mojej dzielni (Pustki Cisowskie) a cała treść nawiązuje do pamiętnej rozróby w klubie non stop w sopocie gdzie jeden koleś robił 18nastkę i wpadła policja bo kogoś poszukiwali i mieli cynk że tam będzie i chcieli zatrzymać a chłopaki spuścili psiarni taki łomot że z całego trójmiasta jechały posiłki
Kolejka jechał nagrzany w sztos, zatrzymali go, kazali wysiąść, przeszedł prosto po linii, dotknął palcem nosa i go puscili
musisz przejsc te glupie testy aby policjant w sadzie nie byl posadzony o BEZPODSTAWNE podejrzewanie Ciebie o naduzycie ,np przez wzglad na kolor skory.
Wczesniej myslalem ze dotykanie nosa tylko w filmach