|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ale fajne uczucie wygrać tyle kasy i mieć bekę z Polaczków na kasie którzy tyle w rok nie zarobią dzisiaj płaciłem za zakupy i mówię do takiego chcesz paczkę gum do żucia a on takie oczy zrobił się ślinił i mówi takim piskliwym głosem tak! tak! a ja mówię nie dla psa kiełbasa cebulaku  biedacy polacy hahaha  za to powinien być ban  wyrwać chwasta
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ale fajne uczucie wygrać tyle kasy i mieć bekę z Polaczków na kasie którzy tyle w rok nie zarobią dzisiaj płaciłem za zakupy i mówię do takiego chcesz paczkę gum do żucia a on takie oczy zrobił się ślinił i mówi takim piskliwym głosem tak! tak! a ja mówię nie dla psa kiełbasa cebulaku  biedacy polacy hahaha  TY jestes pojebany,od tej chwili zero szacunku masz u mnie,gdzie tam zero ,mniej niz zero jestem za zbanowaniem debila
|
|
|
|
|
|
|
Alez skurwiel mi cisnienie podniósł
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ale fajne uczucie wygrać tyle kasy i mieć bekę z Polaczków na kasie którzy tyle w rok nie zarobią dzisiaj płaciłem za zakupy i mówię do takiego chcesz paczkę gum do żucia a on takie oczy zrobił się ślinił i mówi takim piskliwym głosem tak! tak! a ja mówię nie dla psa kiełbasa cebulaku  biedacy polacy hahaha  jakbym mial możliwość to już byłby ban na miesiąc. Szanuj ludzi trollu bo nie wiadomo gdzie ty wyladujesz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ale fajne uczucie wygrać tyle kasy i mieć bekę z Polaczków na kasie którzy tyle w rok nie zarobią dzisiaj płaciłem za zakupy i mówię do takiego chcesz paczkę gum do żucia a on takie oczy zrobił się ślinił i mówi takim piskliwym głosem tak! tak! a ja mówię nie dla psa kiełbasa cebulaku  biedacy polacy hahaha  bill gates.....
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ale fajne uczucie wygrać tyle kasy i mieć bekę z Polaczków na kasie którzy tyle w rok nie zarobią dzisiaj płaciłem za zakupy i mówię do takiego chcesz paczkę gum do żucia a on takie oczy zrobił się ślinił i mówi takim piskliwym głosem tak! tak! a ja mówię nie dla psa kiełbasa cebulaku  biedacy polacy hahaha  bill gates..... "bill gates"
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
Dzięki Pio 
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
nie no koles przegiął i to konkretnie słuszna decyzna 
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
W takich przypadkach "Powiadom moderatora" nie jest donoszeniem ale obowiązkową koniecznością. Polecam na przyszłość w przypadku nieuleczalnego debilizmu.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ale fajne uczucie wygrać tyle kasy i mieć bekę z Polaczków na kasie którzy tyle w rok nie zarobią dzisiaj płaciłem za zakupy i mówię do takiego chcesz paczkę gum do żucia a on takie oczy zrobił się ślinił i mówi takim piskliwym głosem tak! tak! a ja mówię nie dla psa kiełbasa cebulaku  biedacy polacy hahaha  Troche mnie nie bylo a tu taki debil sie pojawił ?  Jakies wodogłowie chyba ma...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Powitac Pany 
|
|
|
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
Smakosz jedzenia i alko
ale fajne uczucie wygrać tyle kasy i mieć bekę z Polaczków na kasie którzy tyle w rok nie zarobią dzisiaj płaciłem za zakupy i mówię do takiego chcesz paczkę gum do żucia a on takie oczy zrobił się ślinił i mówi takim piskliwym głosem tak! tak! a ja mówię nie dla psa kiełbasa cebulaku  biedacy polacy hahaha  skąd się tacy biorą... kurwa, nie powinno się już na ciebie strzępić języka...ale, jedna rada na odchodne, może jeszcze nie jest za późno... SZANUJ DRUGIEGO CZŁOWIEKA - TO CO SIEJESZ TO ZBIERZESZ.. Żal mi ciebie...żal  i jeszcze jedno na koniec...mam na ciebie zlecenie, kurwo [ Linked Image]
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
Beto Ninja 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ale fajne uczucie wygrać tyle kasy i mieć bekę z Polaczków na kasie którzy tyle w rok nie zarobią dzisiaj płaciłem za zakupy i mówię do takiego chcesz paczkę gum do żucia a on takie oczy zrobił się ślinił i mówi takim piskliwym głosem tak! tak! a ja mówię nie dla psa kiełbasa cebulaku  biedacy polacy hahaha  prostak który powąchał trochę kasy tylko tak się może zachowywać obyś jeszcze kiedyś wylądował na dworcu i prosił o kawałek chleba
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Powitac Pany  witaj Łuki jak tam żona się czuje? kiedy poród?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ale fajne uczucie wygrać tyle kasy i mieć bekę z Polaczków na kasie którzy tyle w rok nie zarobią dzisiaj płaciłem za zakupy i mówię do takiego chcesz paczkę gum do żucia a on takie oczy zrobił się ślinił i mówi takim piskliwym głosem tak! tak! a ja mówię nie dla psa kiełbasa cebulaku  biedacy polacy hahaha  jaka frajerska szmata szok
|
|
|
Link skopiowany do schowka