|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Nie wiem czy jest tutaj ktoś kto może Ci dorównać ale jak dla mnie jesteś kozak 
|
|
|
|
|
pewny piniądz
|
|
pewny piniądz
Al Jeel under 0.5 gola do ht, araby i futbol, ciezko sie gra w tych ich sukienkach,i kto to widzial grac na pustyni, staty w bet nie daja nawet podstaw by myslec o golu, a buk sie nie myli
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dobre losowanie, przechodzimy Lecha i w finale wolny los. Żebyś się kurwa nie zdziwił czasem. Ale może to i dobrze bo takie kozaczenie często się kończy smutnym wpierdolem na boisku  w sumie racja na Wigry bym uważał w finale  A to Jaga jeszcze gra w PP w tym roku, że na nich byś uważał?  teraz kibicuje Wigrom zespół z woj. podlaskiego 
|
|
|
|
|
pewny piniądz
|
|
pewny piniądz
[quote=fechu]Dobre losowanie, przechodzimy Lecha i w finale wolny los. Żebyś się kurwa nie zdziwił czasem. Ale może to i dobrze bo takie kozaczenie często się kończy smutnym wpierdolem na boisku  w sumie racja na Wigry bym uważał w finale  A to Jaga jeszcze gra w PP w tym roku, że na nich byś uważał?  /quote] teraz kibicuje Wigrom zespół z woj. podlaskiego  patriotyzm i to mnie sie podoba 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kura przerzut 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie wiem czy jest tutaj ktoś kto może Ci dorównać ale jak dla mnie jesteś kozak  dzieki 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie wiem czy jest tutaj ktoś kto może Ci dorównać ale jak dla mnie jesteś kozak  dzieki  Jackm jest przekozak Ty jeszcze musisz się poprawić 
|
|
|
|
|
|
|
Nie wiem czy jest tutaj ktoś kto może Ci dorównać ale jak dla mnie jesteś kozak  dzieki  Chciałbyś błyszczeć, a tylko się łuszczysz  Dla mnie jesteś palantem, pokazałeś się z tej strony wiele razy, dziwie się, że cie tu trzymają bo za swoje numery powinieneś wylecieć już dawno i definitywnie, a na odchodne liścia:) [ Linked Image]
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie wiem czy jest tutaj ktoś kto może Ci dorównać ale jak dla mnie jesteś kozak  dzieki  Chciałbyś błyszczeć, a tylko się łuszczysz  Dla mnie jesteś palantem, pokazałeś się z tej strony wiele razy, dziwie się, że cie tu trzymają bo za swoje numery powinieneś wylecieć już dawno i definitywnie, a na odchodne liścia:) [ Linked Image]  :-) Nowy temat
|
|
|
Link skopiowany do schowka