|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Z tych nowych "frikowych" twarzy w mma to tylko Pudzian wykorzytał szansę, byl Najman, byl ten Burneika, taki striptizer Ozdoba (?) który uciekał przed tym Burneiką, był jeszcze w jakiejś niszowej gali taki kurpulentny Grubasek KONUS (czy bonus), z takim chudziutkim zawodnikiem, teraz już na KSW jest Popek. Popek zanim zostal celberyta to akurat walczyl w temat titan london chyba ? federacja cage rage
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wiec tu bylo troche na odwrot
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
Chłop zasłonił twarz i się położył, niezły fajter. ty jakbys mial do wybory wyłapać strzała na kły od pudziana albo sie położyć i przytulić kase to tez bys wybrał to drugie.....  Czyli bierze kasę za położenie się, mógł chociaż trochę pobiegać dookoła jak Najman.  popek to drugi najman, choc nie do konca albanski poyeb dłuzej wytrzymał 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie no kurwa nie wiedziałem że to taki wydyganiec ten popek dobrze że z tym człowiekiem od wiader z węglem się nie założyłem bo by nie wiedział z czym tego jacka pić popek nie cwaniakuj, skoro nie wiesz to po cholerę piszesz głupoty że popek to wygra a ogólnie to jesteś mietka faja bo wymiękłeś z zakładem miętka faja to ty jesteś chytrusie założ się normalnie jak kursy są pół na pól a nie wybierasz faworytów i cwaniakujesz tak samo z Legią było
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
Jaga od Ciebie może Kononowicz w KSW coś zakontraktuje. Jak go Różalski czy tam "ja lubie łapać i rzucać" przygotuje to też 10 sek z Pudzianem wytrzyma.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jaga od Ciebie może Kononowicz w KSW coś zakontraktuje. Jak go Różalski czy tam "ja lubie łapać i rzucać" przygotuje to też 10 sek z Pudzianem wytrzyma. pogadam z Krzychem nie ma już nic do stracenia
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
7min w Porto doliczył kurs @6 Porto1 grales kera? ja odpuscilem
|
|
|
|
|
Czy Państwo to widzą?
|
|
Czy Państwo to widzą?
Bedorf przewali jednak nie byloby zarobku
|
|
|
|
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Ekstraklasa Typer
Jaga od Ciebie może Kononowicz w KSW coś zakontraktuje. Jak go Różalski czy tam "ja lubie łapać i rzucać" przygotuje to też 10 sek z Pudzianem wytrzyma. pogadam z Krzychem nie ma już nic do stracenia Popek też miał bandzioch więc akurat tym nie musi się przejmować.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
mafia jaki to overek masz na jutro
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
miętka faja to ty jesteś chytrusie założ się normalnie jak kursy są pół na pól a nie wybierasz faworytów i cwaniakujesz tak samo z Legią było wybieram faworytów  popek ty jesteś tak głupi ze jakbyś był tak chory jak głupi to już byś dawno umarł bez odbioru
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Z tych nowych "frikowych" twarzy w mma to tylko Pudzian wykorzytał szansę, byl Najman, byl ten Burneika, taki striptizer Ozdoba (?) który uciekał przed tym Burneiką, był jeszcze w jakiejś niszowej gali taki kurpulentny Grubasek KONUS (czy bonus), z takim chudziutkim zawodnikiem, teraz już na KSW jest Popek. w przyszlym roku bedzie walczyl gracjan roztocki vs internetOstatnio ktoś tu go wklejał jak frytki robił.  olej go poparzyl
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Z tych nowych "frikowych" twarzy w mma to tylko Pudzian wykorzytał szansę, byl Najman, byl ten Burneika, taki striptizer Ozdoba (?) który uciekał przed tym Burneiką, był jeszcze w jakiejś niszowej gali taki kurpulentny Grubasek KONUS (czy bonus), z takim chudziutkim zawodnikiem, teraz już na KSW jest Popek. Popek zanim zostal celberyta to akurat walczyl w temat titan london chyba ? federacja cage rage Really? Mnie to sie wydaje, ze on walczyl ale z ziomalami o łabędzia z londynskiego parku.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Fernando w ostatnich 5 walkach nie walczyl wiecej niz 1 runda 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jaga od Ciebie może Kononowicz w KSW coś zakontraktuje. Jak go Różalski czy tam "ja lubie łapać i rzucać" przygotuje to też 10 sek z Pudzianem wytrzyma. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jutro sobie ściągnę całą galę i zobaczę bo dziś tak po łebkach oglądałem 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Z tych nowych "frikowych" twarzy w mma to tylko Pudzian wykorzytał szansę, byl Najman, byl ten Burneika, taki striptizer Ozdoba (?) który uciekał przed tym Burneiką, był jeszcze w jakiejś niszowej gali taki kurpulentny Grubasek KONUS (czy bonus), z takim chudziutkim zawodnikiem, teraz już na KSW jest Popek. Popek zanim zostal celberyta to akurat walczyl w temat titan london chyba ? federacja cage rage Really? Mnie to sie wydaje, ze on walczyl ale z ziomalami o łabędzia z londynskiego parku. ryli ssaczu byly jego walki na yt
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jutro sobie ściągnę całą galę i zobaczę bo dziś tak po łebkach oglądałem  walka popka może Ci zając cały dysk 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
miętka faja to ty jesteś chytrusie założ się normalnie jak kursy są pół na pól a nie wybierasz faworytów i cwaniakujesz tak samo z Legią było wybieram faworytów  popek ty jesteś tak głupi ze jakbyś był tak chory jak głupi to już byś dawno umarł bez odbioru zastanów się albo zapytaj kolegów jaką pizdą trzeba być żeby zapłacić ludziom cały hajs za zjebaną robotę w łazience  i jeszcze się tym chwalić na publicznym forum
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|