|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
Smakosz jedzenia i alko
chyba go na avatara wrzucę..
|
|
|
|
|
specjalista
|
|
specjalista
jest dziś parę ciekawych meczy, np:
YBB v Astana FC
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dziwne wrzucać na czarną listę drużynę która wygrywa  ale Kfajtek jest "specyficzny"  wygrywa.. polecam zobaczyć zwycięski karny tej meksykańskiej pizdy z ostatniej kolejki bundesligi 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
na c+ zapowiada się dobra komedia 
|
|
|
|
|
|
|
Hoho,niektórzy tu wieczorem ,niezle odlecieli
|
|
|
|
|
|
|
https://twitter.com/vukopfc?ref_src=twsrc%5Etfw
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
"mam te moc mam te moc o toooo jaaaa" - czytał Disney On Ice, kraina lodu  peffki na dziś, zdziwie się naprawde jak to nie wejdzie Mam nadzieje ze Dzeko i Naingolan nie zagrajO bo mnie wkur....jO dubel:Astra 2.80 Celia -1 2.65bamo tajt tajt tuco tight 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
 Jak się czyta to forum ... Kurwa, gdzie jest lepsze ? Dziękuję wszystkim normalnym za gratulacje dla Legii. A nienormalnych mam na liście. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
"mam te moc mam te moc o toooo jaaaa" bamo tajt tajt tuco tight  A ty chłopku - bez obrazy dla chłopów - chyba kiedyś stawiałeś ostatnią krowę, że Legia zdobędzie mniej niż 3,5 pkt. w LM. Pewnie kontrowałeś zza firany i ciągle masz przynajmniej siostrę tej krowy - pajacu. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
"mam te moc mam te moc o toooo jaaaa" bamo tajt tajt tuco tight  A ty chłopku - bez obrazy dla chłopów - chyba kiedyś stawiałeś ostatnią krowę, że Legia zdobędzie mniej niż 3,5 pkt. w LM. Pewnie kontrowałeś zza firany i ciągle masz przynajmniej siostrę tej krowy - pajacu.  pi...olisz głupoty, ja nic nie stawiałem. Nie podniecaj się zbytnio bo gdyby nie walenie w ch...przez Madryt i Sporting to byś tak teraz nie cieszył mordy. Z frajerami nie gadam. Bez odbioru.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A chuj mnie obchodzi z kim ty możesz mieć odbiór - półmózgu. Gdyby...  Typowy półmózg.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A chuj mnie obchodzi z kim ty możesz mieć odbiór - półmózgu. Gdyby...  Typowy półmózg.  PMWD odszyfruj bystrzaku 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nich cię pierdolą w dupę inni, ćwierćmózgu. 
|
|
|
|
|
solus contra omnes
|
|
solus contra omnes
Nich cię pierdolą w dupę inni, ćwierćmózgu.  tak się przyglądam tej wymianie.. tamten gość może i ma swój świat, ale od Ciebie takim prostakiem wieje, brak słów ... to forum 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Długo się nie odzywałeś adomatis, ale wiedziałem że kiedyś i Ty nie omieszkasz znaleźć Swoje 5 minut. 
|
|
|
|
|
aka Hafnarfjordur
|
|
aka Hafnarfjordur
Kierwa Pany nie zachowujcie się nią gimbaza. Beks Legia wygrała to na boisku! Akagi opanuj się proszę!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
...jeden drugiego wyzywa, poziom wręcz równy zmierzający ku tymczasowemu odpoczynkowi od forum 
|
|
|
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
"mam te moc mam te moc o toooo jaaaa" bamo tajt tajt tuco tight  A ty chłopku - bez obrazy dla chłopów - chyba kiedyś stawiałeś ostatnią krowę, że Legia zdobędzie mniej niż 3,5 pkt. w LM. Pewnie kontrowałeś zza firany i ciągle masz przynajmniej siostrę tej krowy - pajacu.  pi...olisz głupoty, ja nic nie stawiałem. Nie podniecaj się zbytnio bo gdyby nie walenie w ch...przez Madryt i Sporting to byś tak teraz nie cieszył mordy. Z frajerami nie gadam. Bez odbioru. Nie stawiałeś? [ Linked Image] Mało mnie to obchodzi co stawiałeś, ale na pewno krzyczałeś jakie to Legia będzie wpierdole zbierać i jakiej to kasy na tym nie zrobisz, więc nie pierdol głupot. akagi to jest osobna historia, mam to w nosie choć często bywa irytujacy, ale ty  to jest jakaś patologia. To że trzymają takiego typa jak ty to jest jakiś dramat, kilka ników, na każdym syf w najcięższym wydaniu, a ty tego nie ogarniasz, że dla większości tutaj jesteś zwykłym baranem któremu wydaje się, że jest śmieszny i dowcipny, no dobra, może śmieszny. Wyrobiłeś sobie taką opinię, a teraz oczekujesz, że wszyscy będą udawać, że tamtego kretyna już nie ma, że przyszedł inny... Frodo chciał wydymać Legię, a Legia wydymała Froda  [ Linked Image]
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dobra dobra, sorry, ale ten gość działa mi na nerwy. dziesiątki razy się wstrzymuję, ale raz na jakiś czas nie daje rady. Ale ja też komuś działam... Jestem w stanie to zrozumieć.  Sorry.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Teraz zobaczyłem i Wielki Madryt -Legia 10-0 L-RM 0-5 . Podobnie z dortmundem i trochę łagodnie ze sportingiem. Ci co majO zakłady ze L ostry łomot już mogO ksiegowac. I teraz zagatka. Czyj to jest wpis z 25.08. tegoż roku.  Ale dobra, koniec tego personalnego wątku. 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|