nie wiedziałem, że nie można się cieszyć po bramce która padła po błędzie sędziego
Dobrze. Ja będę się od teraz cieszył z każdego druku na Jadze. Zobaczymy z jakim spokojem będziecie to przyjmować ok? Rozumiem, że mogę się spodziewać przyjacielskiego pozdrowienia i absolutnie żadnych napadów frustracji. Stoi?
Marciniak wyjebał nas w półfinale w Bydgoszczy niedyktując ewidentnej jedenastki po której gralbyśmy na Narodowym w finale drugi raz 1 kolejka w Wawie w tym sezonie ewidentny karny na Góralu 1-1 zabrał 2 punkty w Krakowie z Craxą karny z dupy dla gospodarzy nie wypaczył bo wygraliśmy 3-1 do wszystkich tych błędów się przyznał
Marciniak wyjebał nas w półfinale w Bydgoszczy niedyktując ewidentnej jedenastki po której gralbyśmy na Narodowym w finale drugi raz 1 kolejka w Wawie w tym sezonie ewidentny karny na Góralu 1-1 zabrał 2 punkty w Krakowie z Craxą karny z dupy dla gospodarzy nie wypaczył bo wygraliśmy 3-1 do wszystkich tych błędów się przyznał
Jaga ale ja wiem, że Was krzywdzą, ale teraz chcesz żeby robili to w drugą stronę? Tak trudno jest napisać, wygraliśmy ale absolutnie na to nie zasłużyliśmy. Może Ciebie cieszą takie zwycięstwa, mnie nie.
Potem wchodzi mi taki bankrut z pozdro Bullet. No kurwa jakby było 4-0 dla Jagi to nawet bym nie pisnął, ale chłop zgrywa kozaka po DRUKU. No ręce opadają...
tej kurwa łysej pały do tej pory tak kurwa nienawidzę Ovrebo
wysmudził ich konkretnie, ale nie przypominam sobie innego meczu poza kadrą i Legią żebym tak radośnie przyjął tego gola Iniesty, średnio mi się widział wtedy drugi rok z rzędu finał MU-Chelsea
nie wiedziałem, że nie można się cieszyć po bramce która padła po błędzie sędziego
Dobrze. Ja będę się od teraz cieszył z każdego druku na Jadze. Zobaczymy z jakim spokojem będziecie to przyjmować ok? Rozumiem, że mogę się spodziewać przyjacielskiego pozdrowienia i absolutnie żadnych napadów frustracji. Stoi?
Bullet wyluzuj wiem że jesteś wkurwiony na maksa, bo takie porażki bolą. Pamiętny mecz w Warszawie siedzi we mnie do dziś i pewnie go nigdy nie zapomnę, ale nawet nie pomyślałem żeby miec do kogoś z Wawy wtedy pretensje, że cieszył się po golu z karnego.
Jaga ale ja wiem, że Was krzywdzą, ale teraz chcesz żeby robili to w drugą stronę? Tak trudno jest napisać, wygraliśmy ale absolutnie na to nie zasłużyliśmy. Może Ciebie cieszą takie zwycięstwa, mnie nie.
ale czy ja napisałem żę wygraliśmy zasłużenie ? przeczytaj sobie moje posty w trakcie meczu nie od dziś wadomo że te czarne kurwy to rynsztok ciekawe jakbyś się czuł jakby twoją drużynę ojebali z mistrzostwa Polski w 2015 roku i finału Pucharu Polski wcześniej jaka by była wtedy u ciebie frustracja
Dobra nie ma co pisać. Dałem się podpuścić i tyle. Może jestem inny, że nie robiłem cieszynek na meczu z Ruchem. Powtarzam, mnie takie wygrane nie cieszą, ale każdy ma swój dekalog. Najgorsze co może być to poprawianie błędów swoich albo swoich kolegów kolejnymi błędami, a to się właśnie dzisiaj stało.
Ja to uważam, że ludzi, którzy dla własnej przyjemności krzywdzą zwierzeta (jak np. na filmie biją psa i porzucają na drodze), powinno się podpalać żywcem i jednocześnie po kawałki obcinać członki ciała takiego podpalanego. Można byłoby jednocześnie tamować ewentualne krwawienie podpalając np. kikuta po uciętej dłoni.