Ja zlapalem @2.20 na seta przy 0-1* 15-0* i juz mam wyjebongo na ten mecz.
Malo ITF'ow, nie ma co grac, co?
Strzała rozkręca sie karuzela powoli, mam nadzieje, ze sie Buka w tym roku pieknie ogoli dobrze , ze w biurze miałem od rana remanent i dopiero sie zalogowałem. Czuje Zdziska by mnie powiozła
Mnie powiozla Na szczscie w pore sie w nocy zbudzilem i ta jej porazka tak nie bolala
Minęło prawie pięć lat od kiedy przestałeś pracować z Agnieszką.
Nie aż tyle. W połowie 2012 roku przestałem jeździć na turnieje, ale wciąż z nią trenowałem. W styczniu 2013 roku, po treningach ze mną, „Isia” poleciała do Australii i wygrała dwa turnieje. Potem zobaczyłem na czapeczce pana Tomasza Wiktorowskiego pewną firmę i powiedziałem: bawcie się sami.
Co to za zarty? Sir Andy Murray? Lol. Tak na dobra sprawe to niewiele wygral. Ferguson cale lata musial pracowac na "Sir", a tu Panicz dostaje, bo Nole poklocil sie z zona i mial slabszy okres.
Z gory przepraszam wszystkich uzytkownikow, ale nie moge sie powstrzymac.
Radwanska - jesli to czytasz, a mysle ze tak sie dzieje - jakby to napisac, zeby nie placic ci odszkodowania (bo na srebrniki jestes lasa, oj lasa): nigdy bedziesz ladna, pieniadze urody nie daja, Celt jest z Toba tylko dla kasy, na boku niejedno wyczynia.