|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
82 to mój pierwszy mundial
zeszyt założony gdzie wpisywałem wyniki
blisko było finału ,szkoda głupiej kartki Bońka i absencja w półfinale
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
 bekowiec, zapewne umknęło to twojej uwadze, ale również - podobno - grałeś Emmen i Zakakiou. Rozumiem, że to pewnie tylko po 2 zł i nie wpływa na ogólną formę, ale... Nie bekaj tak ciągle, w swoim narcystycznym zaburzeniu. nie umknęło. Pisałem wczoraj ze tę dwa wtopily. Ale za drobne to nie odczułem. Grane było to bardziej z nudów jak korpo szczurek się wylegiwal w łóżku. Forma więc jest. Tak na live ukończyłem dużo na szczeli do ht itd. Dziadziusiu Ty hehe nie wiem o co Ci chodzi z tym bekaniem
|
|
|
|
|
PLAYOFF WINNER
|
|
PLAYOFF WINNER
86 to ja sie urodzilem  Pierwszy mundial jaki pamietam - 98 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
86 to ja sie urodzilem  Pierwszy mundial jaki pamietam - 98  gdzieś jeszcze album się walą w piwnicy z naklejkami
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
@ witam
48 druzyn na Mundialu od 2026 roku podzielonych na 16 grup po 3 zespoly. Niezle zaszaleli. Bedziemy ogladac szlagiery takie jak Seszele - Vanuatu
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mexico 86 mój pierwszy mundial wpisywanie wyników itd bardzo dobry rok w którym ojciec pierwszy raz zabrał mnie na Jagę  a wtedy w 2 lidze chodziło po 20 tyś ludzi i w następnym sezonie graliśmy już w extraklasie prowadził naszą drużynę Janusz wujo Wójcik
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Beneq..jaki to musi być nieszczęśliwy człowiek  on ma chyba nie równo pod kaskiem. fajnie wysuwać coś nie podając żadnych argumentów ani mnie nie znając... wcześniej napisałem tu 1000+ postów gdzie pomagałem co poniektórym podając swe typy, niektórzy zarobili a niektórzy stawiali odwrotnie przez co się przejechali - ogólnie jestem na sporym plusie a wy powiedzcie mi co wy osiągnęliście? z czego jesteście znani? z przegrywania a takich tutaj administracja i moderacja takich wielbi w przeciwieństwie do mnie wygrywającego bo takich bukmacherzy nie lubią i limitują nawet już w formie patologicznej na forum ale ja się nie dam!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
PLAYOFF WINNER
|
|
PLAYOFF WINNER
mexico 86 mój pierwszy mundial wpisywanie wyników itd bardzo dobry rok w którym ojciec pierwszy raz zabrał mnie na Jagę  a wtedy w 2 lidze chodziło po 20 tyś ludzi i w następnym sezonie graliśmy już w extraklasie prowadził naszą drużynę Janusz wujo Wójcik Czyli 1920 to faktycznie twoj rok urodzenia 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mexico 86 mój pierwszy mundial wpisywanie wyników itd bardzo dobry rok w którym ojciec pierwszy raz zabrał mnie na Jagę  a wtedy w 2 lidze chodziło po 20 tyś ludzi i w następnym sezonie graliśmy już w extraklasie prowadził naszą drużynę Janusz wujo Wójcik Czyli 1920 to faktycznie twoj rok urodzenia  to jest rok urodzenia mojej pasji w życiu 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pacyfek - stary człowiek i może
|
|
|
|
|
PLAYOFF WINNER
|
|
PLAYOFF WINNER
Sensi mowiac stary, obrazasz go. Mowi sie "doswiadczony zyciowo" 
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
pacyfek to stary koń !  podziwiam za zdrowie i chęć siedzenia na tutejszym forum myślałem że same dzieci na tym forum siedzą
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
debiut w I lidze pamiętny mecz z Widzewem - godzinę przed meczem to juz nie było wolnych miejsc 35 tys ludzi na stadionie, pielgrzymki z całego regionu [ Linked Image]
|
|
|
|
|
Marcos Baghdatis
|
|
Marcos Baghdatis
Wyleciałeś za to:
ale fajne uczucie wygrać tyle kasy i mieć bekę z Polaczków na kasie którzy tyle w rok nie zarobią
dzisiaj płaciłem za zakupy i mówię do takiego chcesz paczkę gum do żucia a on takie oczy zrobił się ślinił i mówi takim piskliwym głosem tak! tak! a ja mówię nie dla psa kiełbasa cebulaku laugh
biedacy polacy hahaha
I każde Twoje konto tak będzie kończyć.
|
|
|
|
|
PLAYOFF WINNER
|
|
PLAYOFF WINNER
@ witam
48 druzyn na Mundialu od 2026 roku podzielonych na 16 grup po 3 zespoly. Niezle zaszaleli. Bedziemy ogladac szlagiery takie jak Seszele - Vanuatu Czyli doczekam czasow kiedy San Marino zagra na Mundialu 
|
|
|
|
|
Eliminator
|
|
Eliminator
@ witam
48 druzyn na Mundialu od 2026 roku podzielonych na 16 grup po 3 zespoly. Niezle zaszaleli. Bedziemy ogladac szlagiery takie jak Seszele - Vanuatu Czyli doczekam czasow kiedy San Marino zagra na Mundialu  Raczej nie. Europa ma dostać chyba cztery miejsca więcej. Najwięcej zyskają Afryka i Azja.
|
|
|
|
|
PLAYOFF WINNER
|
|
PLAYOFF WINNER
@ witam
48 druzyn na Mundialu od 2026 roku podzielonych na 16 grup po 3 zespoly. Niezle zaszaleli. Bedziemy ogladac szlagiery takie jak Seszele - Vanuatu Czyli doczekam czasow kiedy San Marino zagra na Mundialu  Raczej nie. Europa ma dostać chyba cztery miejsca więcej. Najwięcej zyskają Afryka i Azja. Pomylilem sie - chodzilo mi o Wyspy Owcze.
|
|
|
|
|
|
|
Polska będzia miała w koncu szanse awansu,a Ty tu z Wyspami Owczymi 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wyleciałeś za to:
ale fajne uczucie wygrać tyle kasy i mieć bekę z Polaczków na kasie którzy tyle w rok nie zarobią
dzisiaj płaciłem za zakupy i mówię do takiego chcesz paczkę gum do żucia a on takie oczy zrobił się ślinił i mówi takim piskliwym głosem tak! tak! a ja mówię nie dla psa kiełbasa cebulaku laugh
biedacy polacy hahaha
I każde Twoje konto tak będzie kończyć. beneq masz wyjaśnione. Modzi sO czujni 24h więc jak Max 2 posty napiszesz na nowym koncie to bedzie święto w kraju. Cały czas piszesz ze ty jesteś super i bogacz a inni są do bani. Takimi tekstami sobie nie pomagasz a odwrotnie. Idź na inne fora a jest ich w smude jak Cię tu nie chcOOO
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Idź na inne fora a jest ich w smude jak Cię tu nie chcOOO Ty jakoś nie śpieszysz się z tym
|
|
|
Link skopiowany do schowka