Master poważam, że nie samą piłką w sporcie żyjesz
Ja to tak o: - boks, - podnoszenie ciężarów, - mma (te ufc lubię oglądać, gdyż te polskie to więcej śpiewają niż walczą), - biatlon, - skoki narciarskie, - biegi narciarskie, - SKOKI DO WODY Z WIEŻY - skoki do wody trampoliny - te skoki to synchorniczne również, - PALETKI (tam gdzie FEDERER gra), - ping pong, - łyżwiarstwo szybkie - dzisiaj mistrzostwa świata są! - i różne inne też.
w podnoszeniu ciężarów to powinno być jak w skokach narciarskich z wiatrem - za poziom nandrolonu u zawodników punkty dodawać lub odejmować
Choć - subiektywnie oczywiście - uważam, że po około 40 r.życia , w przypadku kiedy się trenuje, troszkę testosteronu tak rekreacyjnie nie zaszkodzi (z obdlokiem oczywiście). ;-)
oglądałem walkę i nie mogę zrozumieć dlaczego Zimnoch go nie skończył chłop w ostatniej rundzie ledwo na kołach stał a Zimnoch zamiast zajebać cepa to pykał jak na fliperze
w podnoszeniu ciężarów to powinno być jak w skokach narciarskich z wiatrem - za poziom nandrolonu u zawodników punkty dodawać lub odejmować
Choć - subiektywnie oczywiście - uważam, że po około 40 r.życia , w przypadku kiedy się trenuje, troszkę testosteronu tak rekreacyjnie nie zaszkodzi (z obdlokiem oczywiście). ;-)
Zgadzam się. Warto przed wszystkim zrobić sobie badania na zawartość testosteronu żeby bez sensu nie brać tego co ma się pod dostatkiem w organiżmie.